Lifestyle

Beautytag Persoonlijk Jaaroverzicht 2016

Gisteren had ik met Hennie van Tutje.nl een afspraak in altijd schilderachtige Winschoten. Winschoten heeft een rijke historie en een bruisend centrum. Jaaaaa lezers, het is echt zo…… Al keuvelend, lekker warm bij de verwarming met een kopje thee en een culinaire lunch, waren we onze artikelen even aan het bespreken. Ik vertelde Hennie over mijn struggle om mijn blogjaar met iets leuks te beginnen. Zij vertelde mij over haar  jaaroverzicht……. Een jaaroverzicht Hennie? Levert dat geen clichématige lijstjes op, vroeg ik Hennie? Lang verhaal kort, ik ben toch vandaag achter mijn laptop gekropen om even kort stil te staan bij wat feitjes van 2016 met een lach en een traan die privé en op Beautytag indruk heeft gehad. Lees je ook gezellig mee? 

Ik heb dus het Jaar in Vogelvlucht-tag van Tutje overgenomen.  Kijk zeker even op haar blog, haar schrijfwijze met humor werkt aanstekelijk!

Ik kijk met een trots gevoel terug op… Vrijwilligerswerk bij het Ouderenfonds. Mijn activiteiten bij het Ouderfonds, bestond uit het bezorgen van programma boekjes bij ouderen in Groningen. Ik trok daar altijd een dag vooruit om elke maand deze boekjes op de fiets langs te brengen. Zodat ouderen leuke uitstapjes konden maken naar bijvoorbeeld: winkelen in Duitsland, visje eten in Zoutkamp of naar het Drents museum. Daarnaast heb ik ook voor het ouderenfonds gebeld voor de Zilverlijn. De Zilverlijn is een belservice voor ouderen, die behoefte hebben aan een luisterend oor of een goed gesprek. Ouderen die zich hebben aangemeld voor een praatje worden gebeld. Per week worden er 250 ouderen bereikt. Ouderen waarderen deze actie enorm. Eenzame ouderen kijken uit naar het telefoongesprek omdat ze soms maar 1 contact per maand hebben. Ik vind dat zo triest en dat is dan het minste wat ik kan doen. Eenzaam oud worden wil ik toch zelf ook niet.

Ik denk met een lach terug aan… Mijn (thuis)bioscoop avonden met een hele goede vriendin van mij. Wij vinden het leuk om alle horrorfilms bij langs te gaan. Niet omdat we horror nou zo leuk vinden maar om 1,5 uur alleen maar te gillen om vervolgens de slappe lach te krijgen en daardoor bijna in je broek plast. Die grote sjaal waar we ons achter schuilen, ligt vervolgens op de grond en overladen met popcorn. Omdat we denken dat eten afleidt wanneer de film te eng wordt. Dat zijn van die kleine dingen waar ik enorm blij van wordt en die ik ook heel erg waardeer. The Ring 2 staat al op de planning. I can’t wait.

Een aantal hoogtepunten van afgelopen jaar vond ik… Op privé gebied was dat by far mijn huwelijksaanzoek op Bali. Dick en ik hebben best wel emotionele en moeilijke jaren achter  de rug, zeker de laatste twee jaar en Dick vond het tijd om een bepaalde moeilijke periode, positief af te sluiten. En waar kan dat nou beter dan op ‘ons’ eiland Bali. Dus ging hij, zoals het hoort op zijn knieën bij het zwembad in ons huisje en ik hield het natuurlijk niet droog. Tranen van geluk, ja, want we zijn zó ontzettend blij met elkaar. Ik had het totaal niet zien aankomen, omdat Dick het vroeg op de laatste dag. Nou ik kan je vertellen, ik liep en loop nog steeds op wolkjes. Onze heugelijke dag vindt plaats op 17 juni 2017!

De persoon die ik het meest dankbaar ben is… Het is niet persé 1 persoon die ik het meest dankbaar ben maar ook mijn vrienden en familie die altijd achter mij staan. Die ieder op eigen wijze veel in mijn leven betekenen. Dick is al jaren mijn rots in de branding. Ik ben dankbaar voor iedereen die een kijkje komt nemen op mijn blog, een reactie achter laat en volgers via social media. Pr buro’s en bedrijven die het vertrouwen in mij en Beautytag hebben om samen te werken. Count your blessings, is samen met Carpe Diem al jaren mijn lijfspreuk!

Wat ik het liefst wil vergeten van afgelopen jaar is… de ziekte van Dick en daarbij gepaard gaande emoties zoals verdriet, angst, frustratie en boosheid van ons gezin en familie. Bijna 2 jaar lang heeft ons leven in het teken gestaan van prostaatkanker. Inmiddels zijn we 7 maanden verder en de eerste PSA meting was goed, niet meetbaar. We kijken met een positieve blik naar de toekomst en kijken vooruit!

Andere dingen van 2016 die me bij gebleven zijn… Er zijn gelukkig ook heeeeeeeele leuke dingen die mij bijgebleven zijn hoor in 2016. Dus snel even weer iets vrolijks en Happy things!!! Wat mij nog meer is bijgebleven is de groei van mijn blog Beautytag. Na de zomer begon mijn blog echt goed te lopen, dus dat was ongeveer na 1 jaar. Ik probeer in mijn blog altijd mijzelf te blijven, enthousiast te zijn en mijn eigen koers te volgen. En door de reacties die ik van verschillende kanalen krijg, weet ik dat ik goed bezig ben. Kijk, ik ben geen neerlandicus of Dichter des Vaderlands. Ik schrijf altijd vanuit mijn gevoel en heb totaal geen fotografie-skills en ik kan niet eens behoorlijk mijn wenkies on fleek krijgen dus………..Maar ik doe iets wat ik ontzettend leuk vind en waar ik enorm veel energie van krijg. Deze keuze die eigenlijk niet mijn eigen keuze was, is het beste wat mij is overkomen! Ik sta elke dag lachend en happy op en ik hoop dat ik snel weer een baan vindt, waarbij ik mijn liefde voor het bloggen gewoon kan combineren met werk. Zoals zoveel bloggers doen.

Het groeien van Beautytag.nl betekende naast veel samenwerkingen met bedrijven en Pr buro’s ook uitgenodigd worden voor chique en glamorous events. Pinch me is this real?. Ja het overkomt me allemaal en dat had ik een jaar geleden echt niet voor mogelijk gehouden. Op 31 december kreeg ik een perspakket van Skins Cosmetics, ik wist niet wat me overkwam. Dat ik bij Skins op de perslijst sta, was voor mij een ongekende zegening. En de perfecte afsluiter van 2016!

Voor 2017 hoop ik… voor iedereen een gezond, gelukkig, liefdevol en succesvol 2017! Verder hoop ik op minder negativiteit en veel meer positiviteit. En dat iedereen wat vriendelijker is voor elkaar en elkaar wat meer gunt. Laten we er met elkaar een onvergetelijk jaar van maken!.

 

Ik wens jullie allemaal het allerbeste voor 2017!! Proost!


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply
  Joyce
  januari 3, 2017 at 3:40 pm

  Mooi geschreven! Wat een geweldig vooruitzicht in juni! Ik wens jullie een heel fijn 2017!

  • Reply
   Claudia Struijck
   januari 7, 2017 at 4:49 pm

   Dankjewel Joyce!! Jaaaaa juni komt steeds dicherbij!! Heb gelukkig al een jurk en schoenen! Voor jou ook het allerbeste voor 2017!

 • Reply
  Mayke
  januari 3, 2017 at 4:24 pm

  Dat heb je mooi verwoord lieve Struijkrover!

  • Reply
   Claudia Struijck
   januari 7, 2017 at 4:48 pm

   Dankjewel lieve Appels! X

 • Reply
  Sandra
  januari 3, 2017 at 4:52 pm

  Ah mooi Clau!!! Je bent goed bezig, trots op hoe je dit allemaal voor elkaar hebt weten te krijgen! Proost! Op een mooi jaar vol gezelligheid, beetje horror, lekker zonnetje, mojito, pruimenwijntje, Ibiza maar bovenal een gezond 2017 voor ons allemaal! dikke smok

  • Reply
   Claudia Struijck
   januari 7, 2017 at 4:48 pm

   Dankjewel lieverd. Jaaa we hebben zeker mooie dingen gepland staan voor 2017!! Jij en je gezin ook het allerbeste voor 2017!

 • Reply
  Aileen
  januari 3, 2017 at 4:58 pm

  Wat leuk om te lezen dat het nu weer zo goed gaat. Op een fantastisch 2017!

  • Reply
   Claudia Struijck
   januari 7, 2017 at 4:45 pm

   Ja we kijken positief naar de toekomst! Jij ook het allerbeste voor 2017!

 • Reply
  Eva
  januari 3, 2017 at 6:41 pm

  Wat heerlijk geschreven weer! Ik hoop je snel weer eens te zien! X

  • Reply
   Claudia Struijck
   januari 7, 2017 at 4:44 pm

   Dankjewel lieve Eva. Ik hoop je ook weer snel te zien. Voor jou en je gezin wens ik ook het allerbeste voor 2017!!

 • Reply
  Monica
  januari 3, 2017 at 6:55 pm

  Wat leuk om te lezen Claudia. Super spannend word het dus de komende tijd met je huwelijk in gedachte. Ik wens je een heel mooi haar toe met veel liefde en geluk en dat komt vast helemaal goed. ♡

  • Reply
   Claudia Struijck
   januari 7, 2017 at 4:43 pm

   Jaaaaaaaa juni komt steeds dichter bij…..Gelukkig heb ik al een jurk en schoenen. Jij en je gezin ook het allerbeste voor 2017!

 • Reply
  Babs
  januari 3, 2017 at 7:54 pm

  Mooi overzicht! Een heftig jaar met veel ups en downs, maar zolang de ups de downs overstijgen is alles weer goed. Wat een leuk vrijwilligerswerk heb je gedaan,heel dankbaar werk lijkt mij dat om te doen.
  En dan juni… voor je het weet is het zover. Geweldig!

  • Reply
   Claudia Struijck
   januari 7, 2017 at 4:42 pm

   Dankjewel lieve Babs, ja het waren pittige jaren maar we kijken positief naar de toekomst! Vrijwilligerswerk is idd dankbaar werk! Heb al een jrk en schoenen voor onze grote dag! Jij moet ook even je brievenbus in gaten houden de komende maanden…..

 • Reply
  Astrid
  januari 3, 2017 at 9:01 pm

  Ups en downs afgelopen jaar, mooi omschreven Claudia. Ik wens je een fantastisch jaar toe op bloggebied en op persoonlijk vlak natuurlijk ook. Geniet van de voorbereidingen voor de grote dag! Voorpret is al de halve fun 😉 Liefs!

  • Reply
   Claudia Struijck
   januari 7, 2017 at 4:40 pm

   Dankjewel lieve Astrid! Ja het gaat snel hoor de tijd. Gelukkig heb ik al een jurk en schoenen hihihi. Jij ook heel veel suc6 met de laatste loodjes! En voor jou en je gezin het allerbeste voor 2017! Liefs X

 • Reply
  ellen
  januari 3, 2017 at 9:28 pm

  Leuk te lezen live Clau! Proost op een fantastisch blog-jaar…..x

  • Reply
   Claudia Struijck
   januari 7, 2017 at 4:39 pm

   Dankjewel lieve El. Voor jullie ook het allerbeste voor 2017!

 • Reply
  Hilde
  januari 3, 2017 at 9:33 pm

  Cliché of niet, ik vind het een prachtige post geworden Claudia! En dat je blog groeit snap ik absoluut, je blog bruist van de energie, net als jij op mij overkomt. 2017 Wellicht eens in het echt meeten op een event? Al het goeds voor 2017! Xxx

  • Reply
   Claudia Struijck
   januari 7, 2017 at 4:38 pm

   Dankjewel Hilde voor je compliment, wat lief! Ik hoop dat ik mijn enthousiasme en energie kan blijven volhoudem en dat mijn blog nog meer gaat groeien! Zal idd leuk zijn om elkaar eens te ontmoeten tijdens een event. Ik wens jou en je gezin ook het allerbeste voor 2017!

 • Reply
  Marije
  januari 4, 2017 at 7:51 am

  Wat een mooi overzicht. Fijne momenten en positieve ontwikkelingen. Maak er een geweldig 2017 van!

  • Reply
   Claudia Struijck
   januari 7, 2017 at 4:36 pm

   Dankjewel Marije, lief! Jij ook het allerbeste voor 2017!

 • Reply
  Tiny
  januari 4, 2017 at 11:45 am

  Ook ik vond het een prachtig overzicht om te lezen
  Ik kon mij er helemaal in vinden ,ik heb ook bijna drie jaar vrijwilligerswerk gedaan drie keer een hele dag in de week ,mijn werk bestond uit dag opvang voor ouderen
  De ziekte van mijn man ,en ja dan kom je alleen
  Ik kan mij in jou verhaal inleven ,en wens je dan ook het aller beste voor 2017 en heel veel gezondheid en natuurlijk een mooi blog jaar

  • Reply
   Claudia Struijck
   januari 7, 2017 at 4:36 pm

   Dankjewel Tiny, wat lief je reactie! En wat leuk om te lezen dat jij ook vrijwilligerswerk hebt gedaan! Ik wens jou ook het allerbeste voor 2017 met een goede gezondheid en veel mooie momenten met je kleinkind! Liefs

 • Reply
  Anna Gerrie
  januari 4, 2017 at 7:14 pm

  Wat een mooie blogpost en wat een bewogen jaar voor jou/jullie! Dat 2017 maar een mooi jaar mag worden 😉

  • Reply
   Claudia Struijck
   januari 7, 2017 at 4:34 pm

   Dankjewel lieve Anna Gerrie. Ja dat was het zeker maar we kijken positief naar de toekomst!

 • Reply
  Gonny
  januari 4, 2017 at 7:46 pm

  Wat ben je toch een bijzonder persoon Claudia… zo positief.
  En dan lees ik over de zilverlijn voor ouderen. Net wat voor jou…

  Dit wordt een bijzonder jaar meid!
  Geniet er samen van

  Xxx

  • Reply
   Claudia Struijck
   januari 7, 2017 at 4:32 pm

   Wat lief je reactie Gonny, dat doet me erg goed. Dankjewel! 2017 wordt idd ons jaar! XXX

  Leave a Reply