Lifestyle

Inspiratie report: Ontwikkelwerf

binnen

Wat is nou beter voor lichaam en geest om te werken in een inspirerende en magische omgeving waar het verleden een plek een bepaalde betekenis geeft. Waar ooit timmerlui van de scheepswerven aan hun werktafel stonden te schaven en schippers hun vracht losten. In de Ontwikkelwerf is de sfeer en karakter van de ooit zo bedrijvige handelshaven nog overal zichtbaar en voelbaar. Op deze idyllische plek met een indrukwekkende geschiedenis is de Ontwikkelwerf gevestigd.

vergaderruimte1 (Medium)Vergaderruimte (Medium)

De ontwikkelwerf is een heerlijke plek om de drukte van alle dag te ontvluchten.  De Ontwikkelwerf heeft een prachtig concept namelijk het ontwikkelen van je eigen ik of organisatie of team. De Ontwikkelwerf is een inspirerende en moderne plek waar mensen elkaar en zichzelf ontmoeten om van elkaar te leren en te werken. Kwaliteiten en schaduwkanten worden zichtbaar en zo werk je verder aan persoonlijke groei en ontwikkeling. In alle ontwikkelprogramma’s van de Ontwikkelwerf staat bewustzijn centraal.

quote (Medium)

Programma’s

De Ontwikkelwerf biedt individuele programma’s en programma’s voor teams en organisaties. De ondersteuning wordt ingezet bij teamontwikkeling, organisatieomslag en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Het aanbod is gericht op het inspireren, enthousiasmeren en stimuleren van mensen. Het team van de Ontwikkelwerf moedigen mensen aan, dus ook jou en de mensen binnen het team het beste uit zichzelf te laten halen.

Daarnaast organiseert de Ontwikkelwerf inspiratiewerk. Waarbij andermans kennis en ervaring als inspiratiebron voor jouw groei en ontwikkeling en andersom is. Daarbij organiseren ze diverse evenementen, workshops, lezingen, kennisdagen en ontwikkeldagen.

ontwikkelwerf-team (Medium)

Het team

Het team van de Ontwikkelwerf bestaat uit gemotiveerde, enthousiaste en zelfbewuste mensen die elk hun eigen competenties hebben. In dit team past de combinatie van kwaliteiten en eigenschappen van de leden precies bij het doel waar ze samen aan werken. En dat is een inspirerende werkomgeving bieden die sereen is en waarbij de mens centraal staat. Een inspirerende plek voor mensen en bedrijven waar ruimte is voor creativiteit en innovatie, een omgeving die mensen in staat stelt tot grote prestaties.

DSCN2037 (Medium)

Ik was 31 oktober aanwezig bij het Open huis van de Ontwikkelwerf en ik raakte alleen al geïnspireerd door de prachtige locatie en de sfeervolle werf. Ver weg van het lawaai en drukte. Een bijzondere plek waar je lekker jezelf kunt zijn. Een plek waar alles mogelijk is, en niets hoeft. Ik kan me heel goed voorstellen dat op deze plek het beste uit jezelf wordt gehaald.

Alle ontwikkelprogramma’s kun je samenstellen en aanpassen naar behoefte. Zodat het ontwikkelprogramma op maat gemaakt kan worden. Ook is het mogelijk om de eigentijdse ruimtes te huren voor zowel bedrijven als particulieren.


Inspiratiedag

Op 21 november is er een ‘Er even tussenuit’ dag. “Deze dag geeft je inzicht in hoe het met je gaat en waar je staat. Het is een verwendag voor jezelf waarin je jouw fysieke en geestelijke balans hervindt. Er wordt zowel lichaamswerk als mentaal werk gedaan. Je kunt je laten masseren, en er zijn een voedingsdeskundige en pedicure aanwezig. Je wordt deze dag deskundig begeleid, zodat je verfrist verder kunt. Ook voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd.” Bron: Er even tussenuit dag

keuken (Medium)


Neem eens een kijkje op de website van de Ontwikkelwerf. Hierbij de link: Ontwikkelwerf

Ontwikkelwerf

Sneekerpad 4
8651 NE IJlst
T: 0515 700 234
E: contact@ontwikkelwerf.nl


Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Blog you zoen

Claudia XOXO

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply