Beauty

Benetton: Dream Big for her en Dream Big for him

DREAM BIG. Je mag de grootse ideeën hebben. Geloof dat vandaag de dag is om dat risico te nemen. Laat je passie het overnemen. Laat je moed je angst overwinnen. Ga ervoor. Maak fouten. Leer en doe het nog eens fout. Verander elke vergissing in een stap die je dichterbij het succes brengt. Dream Big. Durf groots te dromen. Volg de richting die je dromen je laten zien. Laat je verlangens luider spreken dan je twijfels, je dromen groter zijn dan je angsten. Lach, huil, geniet. Haal alles uit elke seconde. Leef elk moment ten volle. Leef het leven zoals je het in je verbeelding zag. Zoek elke dag naar kansen om te komen waar je wilt zijn. Het maakt niet uit hoe klein je stappen zijn als het je lot is om grootse dromen te laten uitkomen. HET HEELAL VAN DROMEN GROEIT. De droomwereld van United Dreams is gegroeid met de komst van twee nieuwe geuren voor mannen en vrouwen: Dream Big.

 

Nieuwe edities van United Colors of Benetton die de wereld inspireren om veranderingen teweeg te brengen door te blijven dromen. De mannelijke versie is een frisse, verleidelijke geur ontworpen voor mensen die risico’s durven te nemen. Voor haar is een verfijnde vrouwelijke geur samengesteld, die is gewijd aan alle vrouwen die groots durven te dromen door elk moment ten volle te leven. Is er een betere manier om de wereld te veranderen dan door groots te dromen? GOUDEN DROMEN. De verpakking en flacons zijn gehuld in een bijna magische gouden kleur, met een vleugje elegant zwart in de mannelijke versie. Ze presenteren een nieuw manifest dat mensen die dromen wereldwijd wil inspireren. Een positief bericht vol energie. Een uitnodiging om je aan te sluiten bij een droomrevolutie die geen grenzen accepteert.

DREAM BIG FOR HER BENETTON: VERFIJND EN VROUWELIJK. Heldere, lichte noten van frisse, stralende Italiaanse citrusvruchten gecombineerd met een sensueel en verslavend bloemenboeket, waarin vrouwelijke jasmijn en transparante freesia zich vermengen met de intense verleidelijkheid van tuberoos. Aan de basis ligt een comfortabel, soepel akkoord van exotische houtsoorten ondersteund door oriëntaalse noten en musk, die de hypnotische eigenschappen van het parfum accentueren. Dream Big. Een verfijnd en vrouwelijk parfum dat een groot verlangen weerspiegelt: dat je dromen groot genoeg zijn om met ze mee te groeien.

 • GEURPIRAMIDE Bloemig chypre fruitig
 • TOPNOTEN Citrus, fruitig Bergamot Mandarijn Peer
 • HARTNOTEN Bloemig Jasmijn Freesia Tuberoos Viooltjes
 • BASISNOTEN Hout, oriëntaals, musk Patchoeli Sandelhout Vanille Musk.

DREAM BIG FOR HIM BENETTON: EEN CONTRAST VAN VERLEIDING EN FRISHEID. Verleidelijke ambernoten uit hoogwaardige harsen en houtsoorten vermengd met een onweerstaanbare pralinenoot. Het aromatische, mannelijke hart van de geur is daarentegen opgebouwd op heldere, lichte specerijen. In de topnoten versterkt een boeket van Italiaanse citrusvruchten de frisheid en jeugdige uitstraling van de geur. Al met al een verrukkelijke mannelijke geur die de perfecte formule biedt voor iedereen die grenzeloos groot droomt.

 • GEURPIRAMIDE Amber / Hout
 • KOPNOTEN Citrus, kruidig Bergamot Citroen Kardemom Kaneel
 • HARTNOTEN Aromatisch, bloemig Cipres Lavendel Sinaasappelbloesem
 • BASISNOTEN Gourmand, hout, oriëntaals, amber Praline Ceder Tonkaboon Vanille Labdanum

 

HEERLIJKE NIEUWE DROMEN. De energie van de door United Dreams aangezwengelde dromenrevolutie bereikt Dream Big in de vorm van een directe, gedurfde boodschap. Een krachtige, energieke uitnodiging om op grootse schaal te dromen, van United Colors of Benetton aan iedereen die blijft geloven in het vermogen van dromen om verandering teweeg te brengen.

Dream Big For Her en Dream Big For Him van Benetton zijn vanaf 1 maart 2017 exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL. Dream Big For Her Eau de Toilette Spray (80ml), € 28,95 Eau de Toilette Spray (50ml), € 22,55 Eau de Toilette Spray (30ml), € 15,95 Dream Big For Him Eau de Toilette Spray (100ml), € 29,90 Eau de Toilette Spray (60 ml), € 21,45 Eau de Toilette Spray (30ml), € 15,95


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Wat vind jij van deze nieuwe geur?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  jeapiebel
  januari 12, 2017 at 12:21 pm

  Lijkt mij lekker, jammer dat wij niet kunnen ruiken via onze computer. 😉

 • Leave a Reply