Beauty

Win: Birthday Pack Lavera Volume shampoo en 2 in1 handcrème

Het is zaterdag 14 januari en ik ben jarig! Als jullie dit berichtje lezen zit op het prachtige eiland Krabi( Thailand) met Dick en Lara. Een vakantie waar we al maanden naar uit kijken en omdat ik graag mijn verjaardag met jullie wil vieren, organiseer ik de hele week, elke dag een winactie op mijn blog.  Elke dag maak je kans op verschillende beautyproducten en jullie lieve lezeressen kunnen elke dag mee doen! Dit is nog maar winactie 1, en de prijzen zijn echt leuk! Nieuwsgierig? lees snel verder.

Ik trap mijn verjaardag af met een heerlijke Birthday Pack van lavera bestaande uit een Volume Shampoo en een 2 in 1 handcrème. Ik mag hier vier pakketten van weggeven. Nu twee en later in de week nog twee! Dus meer kans voor jullie!!!! Heppie de peppie!!

Lavera

Lavera produceert volledig natuurlijke, duurzaam geproduceerde make-up- en verzorgingsproducten zonder overbodige toevoegingen en met respect voor mens, dier (100% dierproefvrij) en milieu. De producten, zijn gecertificeerd met o.a. het NATRUE label. Dit is een zeer streng internationaal keurmerk voor natuurlijke cosmetica. lavera biedt een range prachtige producten die niet alleen huid, maar ook de wereld om ons heen mooier maken. lavera produceert huidvriendelijke en werkzame producten, en waar mogelijk gebruikt lavera plantaardige ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt. Niet alleen de producten, maar ook de verpakkingen worden onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. De missie van lavera is “Organic and natural personal care for everyone”, natuurlijke cosmetica bereikbaar voor iedereen. Natuurlijk, effectief en mooi. Mijn review over lavera haarverzorging en handcrème kan je hier nog even teruglezen! 1 en 2

 

Wat moet je doen om deel te nemen aan deze winactie?

– Volg  Lavera op instagram
– Volg mij (@beautytag) op instagram
– Laat een berichtje achter waarin je vermeld dat je meedoet.

HEEL VEEL SUCCES!!

Deze winactie loopt tot en met 2 FEBRUARI. De winnares krijgt van mij een persoonlijk berichtje.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Blog you zoen

Claudia XOXO

You Might Also Like

25 Comments

 • Reply
  Marian Zw.
  januari 14, 2017 at 6:08 pm

  Gefeliciteerd! Wat een heerlijke plek om vakantie te vieren, heel veel plezier. Ik loot graag mee voor zo’n fijne prijs!

 • Reply
  Eva Hellinx
  januari 14, 2017 at 6:15 pm

  I’m in 🙂

 • Reply
  Esmeralda
  januari 14, 2017 at 6:30 pm

  Gefeliciteerd en geniet van je vakantie.
  Ik doe graag mee aan deze winactie

 • Reply
  Anita H.
  januari 14, 2017 at 7:06 pm

  Om te beginnen gefeliciteerd met je verjaardag!! En ik doe graag mee met deze winactie.

 • Reply
  Marina
  januari 14, 2017 at 7:19 pm

  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! . En ik doe graag met jouw winactie mee! Dit is een heel leuk pakketje. Iedere vrouw gebruikt dit vrijwel dagelijks! Ik ook. Alleen heb ik deze van Levera nog nooit gebruikt en ik ben benieuwd naar deze! Nog een hele fijne dag gewenst!

 • Reply
  Nadine
  januari 14, 2017 at 8:17 pm

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Lijkt me leuk om mee te doen en ik hoop dat je een fijne verjaardag hebt gehad!

 • Reply
  Blog & Beauty
  januari 14, 2017 at 8:19 pm

  Op je verjaardag in Thailand, beter kan je het volgens mij niet krijgen. En zo lief dat je zelfs daar nog even aan ons denkt. Ik hoop dat je niet alleen vandaag geniet, maar de hele vakantie. Ik ben nu al benieuwd naar je verhalen. Succes iedereen.

 • Reply
  Linda raaijmakers
  januari 14, 2017 at 8:41 pm

  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Wat lief dat je dan zelf trakteert. Ik zou (als ik zou winnen) delen met mijn zus 😀

  Groetjes Linda

 • Reply
  Claudia Diependaal
  januari 14, 2017 at 8:48 pm

  Wauw je verjaardag zover weg vieren heerlijk. Zou ook wel daar willen zijn nu. Het is hier zo koud. Geniet er nog van. Ik doe erg graag mee.

 • Reply
  Moniek Jansen
  januari 14, 2017 at 10:09 pm

  Nog een keer… gefeliciteerd!
  En tuurlijk doe ik mee om kans te maken op deze leuke, verzorgende prijs 🙂

 • Reply
  Fleur
  januari 15, 2017 at 1:07 pm

  Hiep Hiep Hoera en wat een mooi plek om je verjaardag te vieren
  Ik doe graag mee

 • Reply
  sabrina
  januari 15, 2017 at 10:15 pm

  Nog van harte! Hoop dat je een heerlijke vakantie hebt. Ik doe graag mee!

 • Reply
  Angela
  januari 16, 2017 at 9:26 am

  Nog van harte gefeliciteerd! Hoop dat je een hele fijne verjaardag hebt gehad!
  Geniet maar lekker van je vakantie <3

  Volg beide op instagram en waag daarom graag een kansje 😉

 • Reply
  Judith
  januari 17, 2017 at 11:22 am

  Oeh dit merk ken ik nog niet, zou het graag proberen!! Gefeliciteerd nog en geniet daar in THailand!

 • Reply
  Rozemarijn
  januari 17, 2017 at 2:19 pm

  Wow, zo’n vakantie is wel de ultieme manier om je verjaardag te vieren. Alsnog gefeliciteerd! Ik doe graag mee met de winactie.

 • Reply
  Marian B
  januari 17, 2017 at 2:47 pm

  Nog van harte gefeliciteerd en een hele fijne vakantie! Lavera ken ik nog niet, lijkt me een fijn verwenpakket waar ik graag kennis mee maak!

 • Reply
  Adriana
  januari 17, 2017 at 3:25 pm

  Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hoop dat je (weer) een superfijn jaar tegemoet gaat! 😀

  Ik doe gráág mee aan de winactie!! Zou meteen ook een leuk vervroegd verjaardagscadeautje voor mij zijn (feb) én een oppeppertje omdat ik al tijden geen budget heb om even écht lekkere producten voor mezelf te kopen!

  Ik ga stiekem duimen! 😀

 • Reply
  Linda
  januari 18, 2017 at 6:21 pm

  Gefeliciteerd met je verjaardag! En wat leuk om je verjaardag in Thailand te vieren!
  En Lavera lijkt als een hel mooie en goede merk. Ik ben echt benieuwd aan hun producten.
  Ik volg Lavera en jou op Instagram.

 • Reply
  Tamara TS
  januari 18, 2017 at 10:22 pm

  Nog van harte gefeliciteerd!!!
  Ik doe graag mee aan de winactie, gewoon om eens iets nieuws te proberen. 🙂
  @paramara1982

 • Reply
  Karen
  januari 21, 2017 at 9:32 am

  Geweldig dat jíj jarig bent en juist een ander iets wilt weggeven! Gefeliciteerd nog en een mooi nieuw jaar.

 • Reply
  melissa van oostveldt
  januari 22, 2017 at 10:32 am

  ik doe met alles mee lieverd xxx

 • Reply
  theFamousSpot
  januari 24, 2017 at 9:19 am

  Nog van harte gefeliciteerd! Geniet van het prachtige Thailand! Ik doe graag mee met de winactie. ?

 • Reply
  Nadine
  januari 24, 2017 at 9:29 pm

  Ik doe heel graag mee! Ik volg beide instagrams.

 • Reply
  Joyce vd Velde (joycevdv)
  januari 30, 2017 at 1:23 am

  Leuk! ben benieuwd naar de zonder toevoegingen en 100% dierproefvrij
  Vind ik erg belangrijk, dus wellicht een nieuwe fan van dit merk 🙂
  Volg beide accounts op insta

 • Reply
  Jolet
  januari 31, 2017 at 8:13 pm

  Leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik volg beide accounts via @thingsiwanttoblogabout 🙂

 • Leave a Reply