Beauty

Bruidsmake-up gedaan door Amanda Rijff met korte video

Op 17 juni jl. was het dan eindelijk zover, ik stapte na 10 jaar eindelijk in het huwelijksbootje. Een lang gekoesterde droom kwam uit. Omdat ik echt op de dag een prinsesje wilde zijn en ik niet meer de jongste ben en bruidsmake-up een groot deel van je uitstraling bepaald. Ik wilde voorkomen dat ik niet pas bij het bekijken van de foto’s er achter moet komen dat mijn ‘smokey eye’ toch meer leek op dat van een blauw oog! Whahahaha. Daarom had ik besloten een professionele visagiste in te schakelen en wat voor één.  Het was niemand minder dan make-up guru Amanda Rijff. Ben je ook zo benieuwd naar mijn bruidsmake-up look? lees dan snel verder. 

Amanda Rijff

Amanda is in mijn ogen echt een powervrouw!  Ze was de hoofdvisagist van Laura Mercier bij Skins Cosmetics. Ze heeft echt verstand van zaken en is een make-up guru met als specialisatie de ‘Flawless Face’. Ook schrijft ze voor verschillende tijdschriften rn heeft ze haar eigen website fabelish.com.  Ennnnn haar laatste trots is het schrijven van haar boek Flawless.

In Flawless neemt make-upartist en beauty-expert Amanda Rijff je, met inspirerende verhalen en anekdotes, mee in haar wereld en werkzaamheden. Waar komt haar eindeloze passie voor visagie en styling vandaan? Welke beautyvragen worden er steeds aan haar gesteld? En wat is het geheim achter de Flawless Face? Amanda Rijff heeft in de afgelopen dertien jaar al meer dan 15.000 bekende en minder bekende vrouwen (en een enkele man) in haar stoel gehad. Het zijn intieme momenten, waarin ze het mooiste uit mensen naar voren haalt. Haar signature look? De Flawless Face: een stralend, natuurlijk gezicht, waarbij het lijkt alsof je nauwelijks make-up draagt.

Zaterdag 17 juni D-day

Be inspired by Amanda Rijff,  dé online beauty creator ging op tour langs alle Skins Cosmetics winkels! Een unieke kans om Amanda te ontmoeten en alles te ontdekken over haar bruisende leven als beauty, lifestyle en travel vlogger. De kick-off vond plaats op 17 maart jl. met een vip night in de Runstraat. Daarna volgenden de meet & greets door Nederland en België en deed Amanda op zaterdag 17 juni het mooie en gezellige Groningen aan. Mijn stadje, mijn trost. Ik stond ingepland om 13:30 bij Amanda. Het begon toch nu wel te kriebelen, ik was de hele week helemaal niet zenuwachtig maar nu bijna echt zover was…..nagelbijten….Ciska van Ciskalala stond mij bij die middag en heeft onderstaande video gemaakt en de foto’s. Dankjewel meid voor al je hulp.

Amanda kreeg eigenlijk van mij de vrije hand. Ik had alleen gevraagd omdat het om een feestlook ging, of ze mijn ogen misschien iets zwaarder wilde aanzetten en ik wilde een flawless face. Een blog over de foundation die ze bij mij gebruikt heeft, komt nog!

Tussendoor heb ik dus niet gezien hoe ik eruit begon te zien, met de fantastische producten van Laura Mercier. Amanda verzekerde mij dat de rest van de dag de make-up fris bleef en de kleuren urenlang goed. En dat was inderdaad zo.

Zelf aan het einde van de nacht en dat was tegen 4 uur en na heel wat km gedanst te hebben zag ik er nog steeds stralend uit. En mijn ogen wauw…..Dramatisch maar niet overdreven, een beetje smokey maar met een neutrale lipkleur en highlighted cheekbones.

Ik kreeg van iedereen complimenten in de winkel en Ciska was sprakeloos en mijn aanstaande, die helemaal niet van make-up houdt, vond het mooi! Nou je kan je voorstellen dat ik erg happy was.

Deze laatste foto is gemaakt 5 uur na de make over en vlak voor het feest. De bruidsmake-up is nog flawless toch?

Lieve Amanda, ik ben zeer dankbaar dat ik de mogelijkheid- om jou op deze voor mij allerbelangrijkste dag- te hebben als make-up artist. Mijn bruidsmake-up was prachtig. Je bent zeer kundig, lief en gepassioneerd. Amanda jij bent Da Bomb!!

Skins Cosmetics Groningen, heel erg bedankt voor het mee denken en jullie gastvrijheid. Het is altijd een feest om bij jullie langs te komen. Jullie zijn niet alleen beauties maar jullie ademen beauty!


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat vinden jullie van mijn bruids/feest make-up??

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

 

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Marsha
  juli 6, 2017 at 6:35 pm

  Ik vind het heel mooi, je straalt gewoon!

 • Reply
  Sonja
  juli 6, 2017 at 7:04 pm

  Wauw wat gaaf dat je zo’n geweldige visagiste/MUA had voor jouw grote dag. Heel mooi, en niet te overdreven… zoals een bruidje hoort te zijn.

 • Reply
  Blog & Beauty
  juli 6, 2017 at 7:18 pm

  Ik heb je natuurlijk real life gezien op de grote dag, je zag er prachtig uit. Je jurk sparkelde en jij schitterde. Op en top vrouw en het mooiste prinsesje van het bal.

 • Reply
  Kim
  juli 6, 2017 at 7:48 pm

  Je zag er zo mooi uit!

 • Reply
  Babs
  juli 6, 2017 at 7:58 pm

  Ja, prachtige make-up! Mooi hoor!

 • Reply
  Nicole Orriëns
  juli 7, 2017 at 12:46 pm

  Je ziet er prachtig uit. En wat fijn dat het ook zo goed bleef zitten zeg!

 • Reply
  Ciska Lala
  juli 7, 2017 at 2:08 pm

  Jaaaa!! Je zag er zo mooi uit! Het was een hele leuke dag XXX

 • Reply
  Sofie
  juli 7, 2017 at 2:24 pm

  Ah wauw, ontzettend mooi! En ook de foto’s zijn leuk!

 • Reply
  Hinda
  juli 7, 2017 at 3:54 pm

  Prachtig en mooie foto’s!

 • Reply
  Sanne
  juli 7, 2017 at 7:30 pm

  Je zag er stralen en prachtig uit. Ze heeft dat echt goed gedaan vind ik zelf. En dat het na 4 uur nog steeds goed blijft, dat is echt te leuk.

 • Reply
  Tania
  juli 7, 2017 at 7:51 pm

  Wat leuk dat je je door Amanda hebt laten opmaken. Je zag er echt stralend uit

 • Reply
  Bianca
  juli 7, 2017 at 9:02 pm

  Wat gaaf! En echt een hele prachtige look, je straalt helemaal <3

 • Reply
  Amy
  juli 7, 2017 at 10:11 pm

  Echt een geslaagde look! Amanda is zeker een van mijn make-up artist idolen, ze is zo’n ster in haar vak!

 • Reply
  Judith
  juli 10, 2017 at 11:50 am

  Ik vind haar een geweldige vrouw wat ik altijd van haar zie. Dit keer ook super geslaagd met jouw make up

 • Reply
  esther
  juli 10, 2017 at 10:11 pm

  Mooi hoor, prachtige foto’s en mooie make-up!

 • Leave a Reply