Beauty

INGLOT Amsterdam feestelijke opening

Sinds ik beautyblogger ben, krijg ik naast perspakketen ook vaak invites om bij persevents en/of lanceringen aanwezig te zijn. Maar ook heb ik een lijstje van merken die misschien net voor mij te hoog gegrepen zijn, ver van mijn bed show zijn of out of my leaque zijn.  Dromen geeft hoop toch? En komen soms uit… en in mijn geval heb ik al weken de meest heerlijke droom waar ik nog steeds uit ontwaakt moet worden. Trek de kurken maar open, gooi de rode loper uit en trek je high heels aan, want ik mocht aanwezig zijn bij INGLOT Amsterdam feestelijke opening. Een nieuwe store in hartje Amsterdam. Ik wist dat ik aan 1 paar ogen niet genoeg zou hebben hahaha. En vandaag laat ik jullie met jaloersmakende foto’s zien hoe de INGLOT Store en collectie eruit zien!

Credits: Sooow pictures

INGLOT

Gelukkig is er nu een nieuw tijdperk aangebroken en is INGLOT in Amsterdam BACK!. INGLOT verkoopt allerlei prachtige make-up, maar het bekendste concept van deze winkel is toch wel het Freedom System. Hierbij kan je zelf een palette samenstellen. Je kiest zelf hoeveel kleuren je wilt, of je alleen oogschaduw of het misschien ook wel wilt combineren met een blush of iets anders en je daarbij kies jezelf de volgorde. Kind kan de was doen. In de winkel zie je een enorme hoeveelheid aan losse pans oogschaduw, blush en lipkleuren en daaruit kan je de dingen selecteren die je in je palette wil. De keuze is reuze en ik voelde me net Alice in wonderland. De pigmentatie van de oogschaduw is echt indrukwekkend en de lipstick blijft echt uren zitten. Wauw, INGLOT heeft er weer een fan bij!

De palettes werken met een magnetisch systeem. De deksel is magnetisch dus klikt vast wanneer je hem op het onderste gedeelte zet en ook de pans zelf zijn magnetisch, waardoor je ze er ook uit kan halen met de deksel wanneer dat nodig zou zijn. Het is een klein beetje wennen, maar uiteindelijk vind ik het wel een prachtig en vooral hele mooie techniek.

Sowieso is de verpakking wel iets om het even over te hebben. Het matte glas bovenop vind ik echt super mooi. Toevallig ben ik dol op mat glas, maar in combinatie met de verdere eenvoud van het palette vind ik het nog mooier. Het logo komt vaak terug, maar dat vind ik niet erg en de pans hebben een mooie grootte.

INGLOT Store Amsterdam

De nieuwe winkel is net zo indrukwekkend als het merk zelf. Aan alles is gedacht, tot in detail. Het interieur is zwart en mooie make- up kleuren in de winkel knallen eruit door de mooie heldere LED verlichting. De producten komen tot hun volste recht. De winkel is erg groot en daardoor ook erg overzichtelijk. Dat vind ik zelf een enorm pluspunt, en loop je elkaar niet voor de voeten en kan elke make-up junkie genieten van al dat moois.

Credits Sooow Pictures

Ik kreeg een rondleiding van Ewa, zij is de make-up artist van INGLOT en was special overgevlogen om de nieuwe make-up artists van INGLOT Amsterdam te trainen. Ik gaf haar vervolgens de vrije hand om mij een make over te geven.  Ze pakte paarse oogschaduw om mijn groene ogen te laten knallen.

Make over

Gezellig namen Hennie van Tutje en ik plaats op de stoel om eens lekker onder handen te worden genomen. Ik wil Hennie gelijk even in het zonnetje zetten, want dankzij haar was ik bij INGLOT. De make up die Ewa heeft gebruikt voor mij ligt op het Freedom System plankje.

Zelf heb ik de foundation, de blush en de finishing powder aangeschaft. Het resultaat van de make over mag er zijn toch?

Ik kon het niet laten om ook een foto van een potje nagellak te maken. Ik heb zelf acryl nagels en experimenteer vaak met kleuren met mijn nagelstylist. Daardoor kan ik echt opgewonden raken van mooie nieuwe lakjes.

Het paradepaardje van INGLOT t is de revolutionaire en unieke O2M nagellak, die als enige nagellak ter wereld zuurstof en water doorlaat. Hierdoor treedt er geen verkleuring op van de nagel en blijft de conditie van de nagel intact. O2M nagellak werd ontwikkeld uit gezondheidsoogpunt, maar de kleuren zijn daarbij ook schitterend en fashionable. Ook is deze nagellak officieel halal gecertificeerd vanwege de waterdoorlatende kenmerken. Moslima’s kunnen hierdoor hun nagels reinigen zonder de nagellak te hoeven verwijderen. Uitsluitend gebruiken in combinatie met de Base en Top Coat uit de O2M-collectie.

De bekende kers op de taart en iets waar mijn beautyhart echt sneller van ging kloppen was het Limited Edition perscadeau waar alle genodigden mee werden verrast. Dit prachtige en al gevulde palette is speciaal ontworpen ter ere van de feestelijke opening van INGLOT in Amsterdam. De buitenkant is door een ringetje te halen met typische Amsterdamse huizen met de bekende indrukwekkende gevels, maar de kleuren zijn echte Claudia kleuren. Me so happy want ik heb een ware collectors item in handen. Hoe gaaf is dat!

Clau is onder de indruk

INGLOT nogmaals van harte gefeliciteerd met deze heugelijke gebeurtenis. Als echte make- up junkie kijk je hier je ogen uit. De collectie is uitgebreid, divers en afwisselend. Voor ieder wat wils, echt waar. Daarnaast wordt je erg goed geholpen door het vriendelijke en enthousiaste personeel die allen een passie delen voor make-up en die ook nog eens beschikken over een flinke dosis vakbekwaamheid waar je U tegen zegt. Al me al perfecte ingrediënten voor een gezellig dagje shoppen!

De nieuwe INGLOT store is gelegen in dé winkelstraat van Amsterdam namelijk in de Kalverstraat 64, maar natuurlijk is ook alles verkrijgbaar op de Webshop.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat vind jij van de nieuwe INGLOT store?

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply
  YuStSoMe (Sonha)
  juni 1, 2017 at 2:57 pm

  Mijn vriendin was er ook, ze wist niet dat je iemand mee kon nemen anders had ze dat zeer zeker gedaan… ze gaat de volgende meatings ook om een +1 vragen! Yeah happy me! Omdat ze het zo jammer vond heb ik wat toegestuurd gekregen! Dus binnenkort mijn eerste Inglot ervaring! Mooi verslag Claudia!

 • Reply
  Blog & Beauty
  juni 2, 2017 at 9:51 am

  Wat een prachtige producten, en wat leuk dat jullie hier bij aanwezig mochten zijn. Hele mooie look ook, past bij je.

 • Reply
  Anne
  juni 2, 2017 at 9:58 am

  Inglot heeft gewoon stuk voor stuk prachtige items. Echt een mooi uniek merk!

 • Reply
  Chantal
  juni 2, 2017 at 11:02 am

  Wauw wat gaaf zeg! Inglot vind ik echt een heel fijn merk met mooie kleuren lippenstift en fijne foundations.

 • Reply
  Maaike
  juni 2, 2017 at 5:05 pm

  Ik ken het merk niet maar ik hou van zelf samenstellen! Klinkt erg goed allemaal!

 • Reply
  Nicole Orriëns
  juni 3, 2017 at 10:45 am

  Wat leuk dat je daar bij mocht zijn zeg! Dat is toch wel een van die leuke dingen aan bloggen : )

  De winkel ziet er prachtig uit.

 • Reply
  MC Kleuver
  juni 3, 2017 at 11:35 am

  Zo, dat is een beste winkel. Daar kun je je als vrouw vast goed uitleven! Haha.

 • Reply
  Irina
  juni 3, 2017 at 1:31 pm

  Inglot is echt een merk dat ik al tijden prachtig vind, maar waarvan ik nog altijd niks gekocht heb. Misschien toch een keertje langs bij dit filiaal!

 • Reply
  Rosita
  juni 3, 2017 at 2:37 pm

  Inglot heeft zoveel moois! Ik vind het fijn dat je zelf palletten kunt samenstellen. Wat leuk dat jij bent uitgenodigd voor de opening van hun (prachtige) winkel.

 • Reply
  Melanie
  juni 3, 2017 at 3:14 pm

  Ik ben een nitwit als het om beauty gaat. Maar deze winkel ziet er interessant genoeg uit om een keer lang te gaan. Leuk verslag trouwens.

 • Reply
  Manon
  juni 3, 2017 at 3:48 pm

  Leuk dat je daar aanwezig was. Ik vind de producten er heel erg mooi uitzien. Prachtig gefotografeerd ook. Ik gebruik geen producten van Inglot

 • Reply
  Astrid
  juni 3, 2017 at 10:57 pm

  Heel leuk dat je erbij mocht zijn. Ik was vandaag in Amsterdam en liep nog langs de winkel. Het systeem vind ik echt top. Het is wel jammer dat het zo aan de prijs is!

 • Reply
  Joandi Loes Tholen
  juni 4, 2017 at 10:54 am

  Wat leuk! Ik had nog nooit van het merk gehoord maar het ziet er leuk uit!

 • Reply
  Fie, hola nova
  juni 4, 2017 at 2:45 pm

  Ik wil zoooo graag eens naar inglot, zelf een palletje samenstellen 🙂

 • Reply
  Cassandra
  juni 4, 2017 at 3:09 pm

  Hier moet ik binnenkort echt even heen. Ik ben dol op dit merk en koop het nu meestal via bol.com maar is toch vaak ietsje duurder dan bij de officiële winkel

 • Reply
  Jolanda
  juni 4, 2017 at 4:51 pm

  Ik was er ook, maar vrij laat. Jammer dat ik jullie niet heb gezien. Het is echt een mooie winkel he?!

 • Reply
  Bianca
  juni 4, 2017 at 7:48 pm

  Wauw wat ziet die Inglot winkel er gaaf uit, alleen jammer dat het weer in Amsterdam is (alle gave winkels en merken zitten daar haha) x

 • Reply
  Astrid
  juni 4, 2017 at 9:16 pm

  Dat magnetische systeem is echt super handig!

 • Reply
  bychristiana
  juni 5, 2017 at 6:14 pm

  Wat een leuk verslag heb je er van gemaakt. Leuk was het hè, om hierbij te zijn. En wat een heerlijk vrolijke foto van jou en Hennie;-) Lief!

 • Reply
  Fleur
  juni 6, 2017 at 10:52 am

  Wat een mooie winkel! Ik kan me voorstellen dat je daar je ogen hebt uitgekeken

 • Reply
  Serafina
  juni 9, 2017 at 4:39 pm

  Ik hou van inglot.. Tof dat er bij jullie zo een filiaal Is..jaloers hier hahaha

 • Reply
  Lonneke
  juni 13, 2017 at 8:37 am

  Wat een leuk verslag en dat je hierbij was. Ik had ook een uitnodiging maar kon helaas toen niet.

 • Leave a Reply