Beauty

Collagen: Annemarie Börlind NATU COLLAGEN FLUID

Annemarie Börlind NATU COLLAGEN FLUID

Collagen. Annemarie Börlind NATU COLLAGEN FLUID. Innovatieve formule met plantaardig collageen

Verstevigt. Versterkt. Hydrateert. Natuurlijk gewonnen botanisch collageen uit maïs, soja- en tarwe-eiwitten gecombineerd met eiwit van witte lupine versterken de huidstructuur en verbeteren de elasticiteit van de huid. Werkzaamheid en huidverdraagzaamheid is wetenschappelijk bevestigd. Geproduceerd zonder dierlijke producten

Zwarte tulp

voegt extra vocht toe en onderhoudt de natuurlijke barrière van de huid. Voor een soepele, stevigere huid.

NATU COLLAGEN FLUID is geschikt voor alle huidtypen en bij een leeftijd van boven de 30 jaar. Dat is namelijk de leeftijd waarbij onze lichaamseigen collageenproductie afneemt. Collageen is het meest voorkomende eiwit is ons lichaam. De vezels stabiliseren onze botten, kraakbeen, tanden en ook onze huid. Hoe steviger dit netwerk, hoe meer steun voor de huid. Tevens is collageen in staat om vocht te binden. Ons natuurlijke verouderingsproces zorgt voor vermindering van het collageengehalte. Annemarie Börlind gebruikt natuurlijk collageen uit mais, soja en tarweproteïne. Deze natuurlijke bronnen hebben zelfs een beter vermogen om vocht vast te houden.

Bestanddelen:

Plantaardig collageen: verstevigt de huidstructuur en verbetert de elasticiteit van de huid.

Zwarte tulp: voedt de huid en zorgt voor behoud van de natuurlijke huidbarrière. Effectief antioxidant die het huideigen collageen beschermt

Gebruik:

NATU COLLAGEN FLUID kan in combinatie met een dag- en nachtcrème gebruikt worden maar ook zelfstandig. 7 tot 10 druppels zijn genoeg om de huid te verzorgen.
Breng ’s ochtends en’ s avonds na het reinigen en tonifiëren aan op de huid. Ga door met uw normale dag- of nachtverzorgingsroutine.

Werkzaamheid en huidverdraagzaamheid wetenschappelijk bevestigd. Geen dierlijke bronnen. Geproduceerd zonder dierlijke producten. Veganistisch.

Over ANNEMARIE BÖRLIND

ANNEMARIE BÖRLIND ontwikkelt natuurlijke cosmetica met het grootste respect voor mens en natuur. Het merk is innovatief en duurzaam en gebruikt unieke grondstoffen die iets goeds doen voor uw huid. De oprichtster Annemarie Linder is een pionier op het gebied van natuurlijke cosmetica uit het Zwarte Woud. Met haar cosmetica loste ze eerst haar eigen huidproblemen op en daarna die van haar klanten.

Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Neetu Devi
    januari 11, 2021 at 4:02 pm

    Dat klinkt goed zeg ,nu mijn huid wat minder steviger aanvoelt?Ik ga het zeker proberen.

  • Leave a Reply