Beauty

Met deze tips kies jij de mooiste outfit voor de feestdagen

Hoe weerspiegelen sieraden jouw persoonlijkheid

Als ik aan de feestdagen denk, dan denk ik aan gezelligheid, lekker eten en samen zijn met je dierbaren. Niet te vergeten dat iedereen er mooi uit wil zien, met mooie kleding, make-up en bijpassende accessoires. Heb jij al een idee hoe jouw outfit eruit zal zien. In dit artikel geeft Gea tips voor de mooiste outfit voor de feestdagen. Lees jij gezellig mee?

Gea van Glamview is vaak gastblogger op Beautytag en ik maak regelmatig met haar video’s over unboxings, makeup en beauty producten. Dit keer vroeg ik aan haar of ze iets wilde schrijven over de feestdagen. In dit artikel geeft ze tips voor de mooiste outfit voor de feestdagen, ter inspiratie aan jou.

Opvallende glamour of glitter outfit?

De feestdagen laten niet lang meer op zich wachten. Heb jij al gekeken in je garderobe voor de perfecte outfit? Een zwart lang of kort jurkje staat altijd perfect, tegenwoordig zijn ook de lange jumpsuits zeer populair en in een nette stijl te vinden. Zwart staat chique en in combinatie met mooie gouden sieraden een perfectie eye-catcher, net als glitter. 
Glitter kun je in je outfit terug laten komen, maar ook glitters verwerkt in je make-up look doen het goed. Denk aan mooie glitter oogschaduw, highlighter voor gezicht en body en zelfs glitternagellak kan niet ontbreken. Tegenwoordig zijn er ook glitters panty’s die je outfit kunnen opfleuren. Een zwarte doorschijnende panty vind ik een prachtige oplossing voor onder een jurkje of rok. Niet alleen staat het mooi, het geeft ook iets van warmte tijdens de koudere temperaturen.

Met deze tips kies jij de mooiste outfit voor de feestdagen

Mooie sieraden
Sieraden kunnen een simpele outfit doen stralen. Houdt je niet van opvallende sieraden? dan zijn er ook prachtige subtiele sieraden te vinden, als subtiele oorknoppen en bijvoorbeeld een simpele armband in combinatie met een ketting. Hoewel niet iedereen van statement oorbellen houdt, zijn ze ideaal om te dragen tijdens de feestdagen. Aangezien je tijdens de feestdagen juist goed mag uitpakken. 


Rode lippen staan chique!
Niet alleen staat het chique, rode lippen kunnen je outfit meer doen stralen. Rode lipstick zijn er in verschillende kleuren en tinten, er zal dan ook altijd een rode tint zijn die jou perfect zal staan. Voor de kerst ga ik het liefst voor een mooie felle lipstick, maar ben je meer van een nude kleur is dat ook helemaal prima. Een liquid lipstick of een lipgloss daarentegen zijn ook een prima oplossing.

Met deze tips kies jij de mooiste outfit voor de feestdagen


Opgestoken haar
Een struggle blijft vaak het haar, wat voor haarstyle moet je nou weer verzinnen? Los haar vind ik altijd prachtig, maar tijdens het kerstdiner niet heel handig. Kies beter voor een hoge staart, een mooie knot of een half opgestoken haarstijl. Om extra uit te pakken kun je kiezen voor een mooie haarclip, scrunchie of schuifjes om het mooi en goed vast te zetten. 

Wat is volgens jou de mooiste outfit voor de feestdagen?


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply