Food Lifestyle

WINACTIE WINACTIE BOURGINI Gourmetstel ONE4All

Een paar weken geleden was ik uitgenodigd voor een persevent door  Princess Traveller en Bourgini in Breda.  Het was een hele gezellige middag waarbij een aantal bloggers werden meegenomen in de wereld van koffers en keukenapparatuur.  Dit alles onder het genot van een heerlijke lunch en positieve vibes! En als verrassing, de kers op de taart mag ik iets super leuks weggeven aan 1 van jullie. Mijn trouwe en lieve lezers. Een Bourgini Gourmetstel ONE4All! Doe jij gezellig mee aan deze winactie? 

Over Princess Traveller

Princess Traveller is een Nederlands familiebedrijf dat in 2011 gelanceerd is. Het bedrijf is gevestigd in Breda, maar verkoopt koffers wereldwijd. Door de bijzondere productinnovaties en originele marketingactiviteiten wisten ze wereldwijd snel succesvol te worden.

Een voorbeeld van de innovaties van Princess Traveller is de koffer met weegschaal. Want wie regelmatig vliegt, kent de worsteling van het gewicht van de koffer. Met de koffer met ingebouwde weegschaal kom je nooit meer voor verrassingen te staan bij het inchecken op het vliegveld. Daarnaast heeft Princess Traveller ook een koffer met oplader uitgebracht. Deze voorbeelden geven aan dat Princess Traveller op het gebied van innovaties een grote speler op het gebied van koffers is.

Inmiddels is de collectie uitgebreid met laptoptrolleys, zakelijke accessoires, bagageriemen en -hoezen.

Bourgini

Bourgini is één van de meest bekende merken op het gebied van keukenapparatuur. De producten van Bourgini hebben een moderne uitstraling die in iedere keuken tot z’n recht komen. Het is daarom geen wonder dat de Bourgini keukenmachines, blenders en waterkokers in veel Nederlandse keukens staan. Ontdek de keukenapparaten van Bourgini op bijvoorbeeld Blokker

Winactie

Namens Bourgini mag ik deze laatste innovatie weggeven: een One 4 All . Deze set bestaat uit 4 losse kookunits. Kook op je eigen kookunits en maak samen plezier. Met de Bourgini gourmetstel ONE4All kan je samen gezellig aan tafel kokkerellen op een unieke en bijzondere manier. De One4All beschikt over 4 kookunits die afzonderlijk samen of individueel zijn te gebruiken voor o.a. vlees, vis, groenten en eieren.  Je kan deze set ook uitbreiden met meer platen als je met meer mensen zou willen steengrillen. Ik zeg telefoons en piepende I-pads weg en genieten van elkaar en de gezelligheid. Ik mag jou blij maken met deze gourmetstel van Bourgini, hoe gaaf is dat! Het enige wat je moet doen is een reactie achterlaten, wat jij zo leuk vindt aan gourmetten.  Meedoen kan tot vrijdag 21 juni a.s. De winnaar  van de winactie krijgt persoonlijk bericht van mij. Succes iedereen.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.
Blog you zoen,
Claudia XOXO

 

 

 

You Might Also Like

31 Comments

 • Reply
  Claudia van Heck
  juni 14, 2019 at 8:54 am

  Wat geweldig dat we kans mogen maken op een Bourgini gourmetstel ONE4All 🙂 !! Echt een ideaal gourmetstel zeg, en ook zo super stijlvol!! Onze kinderen en wij zijn dol op gourmetten, het allerleukste vind ik de gezelligheid, het samenzijn, het lang aan tafel zitten, maar ook het eten van veel verschillende hapjes en smaken, eten is en blijft nou eenmaal wel echt een van mijn grootste hobby’s 😉 ! De kids vinden het helemaal leuk dat ze zelf kunnen bakken, dat zou met deze ONE4All nog veel leuker en makkelijker worden omdat ze dichter bij hun bakplaatje kunnen zitten – dat is nu met ons ronde plaatje in het midden van de grote eettafel altijd wel behelpen. En onze jongste dochter eet glutenvrij dus dat is altijd een dingetje met één grote plaat. Ik waag dan ook héél graag een kansje voor ons gezin! Wat zou dat geweldig zijn!! 🙂

 • Reply
  Marianne
  juni 14, 2019 at 9:40 am

  Om eerlijk te zijn, zie ik altijd tegen gourmetten op, maar als eenmaal alles op tafel staat, is het reuze gezellig. De voorbereidingen vind ik meestal aardig wat werk. Maar dat komt waarschijnlijk doordat ik er altijd wat meer van wil maken, dan de standaard pakjes uit de supermarkt. Het is altijd weer leuk om verrassende combinaties voor te bereiden. En als je eenmaal met een tafel vol zit, is het ontspannen. Want iedereen kookt tenslotte zijn eigen potje.
  Deze set lijkt me echt ideaal. Geen gemekker meer, dat het toestel te ver weg staat. Daarnaast ook handig en veiliger voor degene met gluten intolerantie.
  Mocht ik winnen, dan ga ik de set wel uitbreiden. We hebben een gezin van 5, en meestal komen er wel een paar extra gezelligheidsdieren op af.

 • Reply
  Anita Diepeveen
  juni 14, 2019 at 11:42 am

  Met deze manier van eten creëer je vanzelf een gezellige sfeer Iedereen geniet en zo komen de gesprekken vrolijk op gang Mobieltjes vergeten en babbelen maar Het leuke is dat iedereen zijn eigen culinaire hoogstandjes kan maken en delen Succes verzekerd

 • Reply
  Karin
  juni 14, 2019 at 12:01 pm

  Wat een leuke set! Voor ons zou gourmetten op deze manier weer een feestje worden. Doordat iedereen z’n eigen unit heeft, kan onze dochter met coeliakie ook zorgeloos mee gourmetten. Wie weet!

 • Reply
  Trotsema fati
  juni 14, 2019 at 12:06 pm

  Super leuk!! wij doe graag mee, samen zijn met je gezin familie, vrienden en lekker babbelen en genieten vind ik het zalig

 • Reply
  kempenaers anita
  juni 14, 2019 at 1:01 pm

  gezellig aan de tafel met kinderen en kleinkinderen, kletsen over van alles en nog wat, plezier maken maar vooral lekker eten, wil dit wel eens uitproberen , ideaal kan ieder klaarmaken wat ze zelf willen

 • Reply
  Marina Korink
  juni 14, 2019 at 1:09 pm

  Gourmetten doen wij vaker! Ook in de wintertijd. Dat vinden wij gezellig en is ook gezond ?. Met het hele gezin bij elkaar en verhalen van de kinderen luisteren met een hapje en een drankje ?. En dit gourmetstel lijkt mij heel handig en ook goed schoon te maken ?.

 • Reply
  Hilde Janbroers-Stolk
  juni 14, 2019 at 1:32 pm

  Ik doe heel graag mee! Door alle sportende kids eten wij bijna nooit gezamenlijk, en al helemaal niet aan tafel. Met een gourmetstel als deze hoop ik daar verandering in te brengen!

 • Reply
  Jaqueline en Bart
  juni 14, 2019 at 3:45 pm

  Wij vinden gourmetten geweldig!! Het liefst elke week, met gezellige vrienden of familie. We bakken van alles: vlees, vis en vegetarisch!??????
  Wat een gave actie Beautytag!! Wij zouden m heel graag willen winnen!!?? groetjes, Jaqueline en Bart

 • Reply
  Marian zw
  juni 14, 2019 at 5:05 pm

  Vooral het lekker lang samen aan tafel zitten, kletsen eten en drinken. Het toppunt van gezelligheid. Iets wat volgens mij ook echt nederlands is. Sinds we in USA gewoond hebben, echt het land van snel eten…..ook in restaurants sta je met een uurtje al lang weer buiten. Ik maak heel graag kans op deze set

 • Reply
  Liesbeth
  juni 14, 2019 at 5:15 pm

  Het leukste aan gourmetten vind ik dat je zonder te veel stress aan tafel kunt zitten en zelf ook ontspannen kunt eten. Dit komt omdat je ruim van te voren alles wat je nodig hebt aan vlees en groentes al kunt snijden en voorbereiden zodat je gezellig met zijn allen aan tafel kunt zitten zonder dat iemand onder het eten iedere keer naar de keuken moet om iets af te maken. Verder is het natuurlijk supergezellig, ieder pakt wat hij of zij lust of zin in heeft en met ieder een eigen plaatje “pikt” ook niemand het lekkere stukje vlees van een ander.

 • Reply
  Mar Berger
  juni 14, 2019 at 5:28 pm

  Het fijnste van gourmetten is dat iedereen klaar kan maken wat hij of zij het lekkerst vindt.

 • Reply
  Grete Karina
  juni 14, 2019 at 8:13 pm

  Wat ik zo leuk vind aan gourmetten: het gezellig samen koken, kletsen en peuzelen. Iedereen kan klaar maken wat hij zelf lekker vindt en net zoveel of weinig klaarmaken als hem smaakt. Niemand hoeft eindeloos in de keuken te staan zwoegen. Je kunt even een pauze inlassen en dan weer verder gaan. En eigenlijk kun je bijna alles gourmetten: vlees, groente, vis, eitjes, vegetarische producten en noem maar op.

 • Reply
  Ellen
  juni 15, 2019 at 9:27 am

  Wat een leuk gourmetstel. Wij gourmetten graag met zijn allen. Een gezellige en lekkere bezigheid om met elkaar te doen. Doe mij er maar eentje?

 • Reply
  cb.dkl
  juni 16, 2019 at 7:56 pm

  Geweldig mooi!! Wat er zo leuk is aan gourmetten….. Dat we dan gezellig met z’n alle aan tafel zitten, de tijd nemen en de kinderen het zo leuk vinden dat we daar alleen al van genieten.

 • Reply
  Django Roberts
  juni 17, 2019 at 3:23 am

  Wat ik zo geweldig vind aan gourmetten is dat het mensen verbindt en bij elkaar brengt. Het brengt gezelligheid met zich mee en je neemt de tijd om te eten en dus ook voor elkaar.

 • Reply
  Thomas Geurts
  juni 17, 2019 at 8:51 am

  Gezellig met het gezinnetje om de tafel: heerlijk toch! En dan neem je nog eens de tijd om te eten. We zullen we Lynn van 4 en Dex van 2 wel een handje moeten helpen. Maar vooral de kleine man heeft wel een eigen bakplaatje nodig: die kan eten!

 • Reply
  Lida
  juni 17, 2019 at 10:00 am

  Op de site van marvelousz zag ik dit leuke setje staan en werd ook doorverwezen naar deze site om een extra kans te krijgen . Nou ik ga heel graag voor een extra kans . Het is een heel mooi en apart setje waar ik volgende maand graag mijn hapjes op doe .(40jaar getrouwd) Kunnen we eerst samen genieten en daarna met de familie. Heerlijk.
  Heel graag doe ik mee aan deze leuke actie.

 • Reply
  Rosemary van Duinen
  juni 17, 2019 at 3:11 pm

  Het leukst vinden wij dat er allemaal lekkere kleine stukjes van zijn ..zo kan je alles proeven en proberen. We gourmetten met een heel stel dus een extra Bougini is geweldig..laat de zon maar komen want we eten dan in de tuin.

 • Reply
  elisabeth timmermans
  juni 17, 2019 at 3:35 pm

  voor groot en klein, dit vinden ze allemaal lekker en fijn

 • Reply
  Martine
  juni 17, 2019 at 3:38 pm

  De gezelligheid , het samenzijn , bijkletsen onder genot van heerlijk eten en drinken ! Wij zijn met z’n viertjes in ons gezin dus One4all !

 • Reply
  p.kraaiveld
  juni 17, 2019 at 5:40 pm

  Zelf lekker klaarmaken wat jij lekker vindt

 • Reply
  Marieke
  juni 17, 2019 at 6:09 pm

  Ik vind het heerlijk om te gourmetten. Omdat je dan lekker verschillende kleine hapjes kan eten. En het is natuurlijk super handig dat iedereen zijn eigen bakplaat heeft. Ideaal toch!? En wat leuk dat je nu kans kan maken om te winnen.

 • Reply
  Robin Bakker
  juni 17, 2019 at 10:07 pm

  Wat ik zo leuk vind aan gourmetten is ten eerste dat je gezellig met z’n alle bent, maar al helemaal dat je al je eigen creaties kunt maken. Vind het zo leuk om van alles te proberen, wij gourmetten dan ook altijd super uitgebreid, wat je maar kunt bedenken staat op tafel. Die van ons is toevallig kapot gegaan met de Pasen… Heel gaaf ding dit! Ook is gourmetten altijd een mooie gelegenheid om je familie weer bij elkaar te brengen, eigenlijk het gezelligste wat er is!! 🙂

 • Reply
  Angeline
  juni 18, 2019 at 5:14 pm

  Gourmetten, iedereen kan nemen wat hij/zij graag lust en je bent supergezellig met elkaar bezig .Alleen het voorbereiden van de heerlijke gerechtjes vind ik al een feestje.
  Uit eten is vaak financieel niet haalbaar en dan is gourmetten wat mij betreft een perfecte manier als je iets te vieren hebt of gewoon behoefte hebt aan qualitytime met familie of vrienden.Love it,love it love it

 • Reply
  Leonie Degeling
  juni 19, 2019 at 12:03 am

  Gourmetten is de gezelligste manier van tafelen vind ik. Speciaal met kerst! Gewoon gezellig met zijn allen zitten, praten, lachen en er heel lang over doen. Soms vind ik her nog weleens een uitdaging om niet te snel te eten, maar het is gewoon zo Lekker!!? Door het op deze manier te doen, hoeven de viseters niet te wachten tot de vleesklanten klaar zijn, je kunt gewoon lekker zelf weten wat je op je plaat doet! Helemaal fantastisch dit!!

 • Reply
  Elvira van der Heijden
  juni 19, 2019 at 12:40 pm

  zou te gek zijn om te winnen! Mijn dochtertje van 10 maanden eet ook regelmatig met ons mee en bbquen en gourmetten was her eerste keer dat zij echt met ons mee aan de tafel zat te eten, en gezien dat mijn man een grote vlees eter is maar ik dus meer groeten eet zou dit toch een ideale oplossing zijn <3

 • Reply
  Moniek Gerritsen
  juni 19, 2019 at 3:36 pm

  Wat een leuke prijs! ik maak graag kans! Wat ik leuk vind aan gourmetten is dat je zelf kan pakken wat je lekker vindt en je langer aan tafel zit dan gebruikelijk met eten. Gourmetten staat voor mij in het teken van gezelligheid en genieten met lieve mensen om mij heen!

 • Reply
  Xaviera Jamie
  juni 19, 2019 at 4:58 pm

  De pure ultieme smaak dat je nergens anders krijgt! En dan de gezelligheid er rond omheen!

 • Reply
  Jackie Nachtegaal
  juni 19, 2019 at 8:01 pm

  Wat een feest zeg , ! wij zijn dol op lekker lang tafelen met gezin vrienden en familie.
  En gourmetten staat wel op nr 1 alleen wij hebben ook vrienden die bepaalde producten niet eten en dan is het toch handig dat ieder zijn eiegen bakplaatje heeft.
  wat een super toffe actie echt iets waar je met veel mensen van kan genieten .
  #Duimen

 • Reply
  Nency
  juni 23, 2019 at 5:07 pm

  Het gezellig samen bezig zijn en niet uren aan het voorbereiden zijn.

 • Leave a Reply