Beauty

DE MOOISTE FEESTDAGEN MET ESSE GIFT SETS

Esse Gift Sets. Voor de komende feestdagen komt Esse met een aantal mooie cadeausets voor verschillende huidtypen, met daarin drie producten voor een complete verzorgingsroutine. Geef jezelf of een ander deze geweldige gift set en je krijgt het serum van Esse cadeau!

DE MOOISTE FEESTDAGEN MET ESSE GIFT SETS

Esse Probiotic Skincare is dé expert op het gebied van het huidmicrobioom (de huidflora) en heeft unieke effectieve formules met pre-en probiotica, in combinatie met krachtige natuurlijke ingrediënten. Esse’s voornaamste
doel is het in balans brengen van het microbioom van de huid en daarmee veelvoorkomende huidproblemen zoals droogheid, roodheid, acne, eczeem en huidveroudering op natuurlijke wijze aan te pakken. Niet zo gek dus dat de fanbase van Esse in Nederland met de dag groter wordt!

DE MOOISTE FEESTDAGEN MET ESSE GIFT SETS

Composteerbare Cadeaubox

Er zijn drie Esse Gift Sets met verschillende samenstellingen voor verschillende huidtypen. Ze zijn verpakt in een duurzame box, gemaakt van suikerrietpulp die na gebruik binnen 30 dagen composteert in de tuin of compostbak.

Gift set Normal skin – € 105,-

Deze gift set is geschikt voor de verzorging van de normale huid die weinig problemen vertoont. Met de milde Cream Cleanser (€ 49,- 200ml) reinig je de huid dagelijks voordat je de verzorging aanbrengt. De Deep Moisturiser (€ 56,- 50ml) heeft een lichte textuur en is ideaal voor de dagelijkse verzorging van de normale huid. Voor extra vochtverzorging is aan de set het Hyaluronic Serum (€ 46, 15ml) toegevoegd, dat je cadeau krijgt van Esse!

Gift set Normal-Sensitive skin – € 112,-

Voor de normale huid die wat gevoelig is, of wanneer je veroudering wilt aanpakken, kies je deze set. Met de rijke Sensitive Cream Cleanser (€ 52,- 200ml) reinig je de huid dagelijks op milde en zorgvuldige wijze zonder de huid aan te tasten. Voor de dag- en nachtverzorging gebruik je de Hydro Moisturiser (€ 60,- 50ml) uit de Sensitive lijn, die mild verzorgt en de vochtbalans herstelt. Voor een extra beautyboost gebruik je het nieuwe Resurrect Serum (€ 54,50 15 ml) onder de nachtverzorging: cadeautje van Esse!

Gift set Dry-Sensitive skin – € 117,-

Voor de verzorging van de wat drogere, gevoelige huid of bij huidveroudering gebruik je de producten uit deze set. Zachte, verzorgende reiniging met de Sensitive Cleanser (€ 52,- 200ml) zorgt voor een brandschone huid die niet geïrriteerd is. Voor de dag en nachtverzorging van de droge huid is de voedende Nourish Moisturiser (€ 65,- 50ml)
uit de Sensitive lijn ideaal. Gevoeligheid en de tekenen van veroudering pak je aan met het Resurrect Serum (€ 54,50 15 ml) onder de nachtverzorging. Dit serum krijg je cadeau!

Over Esse

Esse is een ethisch cosmeticamerk dat zoveel mogelijk natuurlijke en biologische ingrediënten gebruikt, duurzaam produceert, geen dierlijke ingrediënten gebruikt en een aantal woongemeenschappen in Zuidelijk Afrika ondersteunt.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply