Beauty

DOUGLAS LANCEERT DE APP BEAUTY MIRROR

DOUGLAS LANCEERT BEAUTY MIRROR

Éen gezicht, duizend looks. Ervaar nu de nieuwe Douglas Beauty Mirror in de Douglas App. Test meer dan 1000 producten van Lancôme, Giorgio Armani en Yves Saint Laurent, dit digitale productportfolio zal in de toekomst geleidelijk worden uitgebreid. Creëer prachtige looks met behulp van virtual reality en laat je inspireren!

De kleinste beautycase ter wereld

Met de Douglas App ligt de beautywereld in je handen: Blader door ons assortiment, ontdek de nieuwste trends en ontdek nieuwe, favoriete looks in de Beauty Mirror.

Stap 1. Download de Douglas App op uw smartphone of tablet, de Douglas App is voor zowel iOS als Android beschikbaar.
Stap 2. Open de Beauty Mirror. De camera herkent direct uw gezicht.
Stap 3. Test uw gewenste producten of selecteer direct één van onze trendy looks!
Stap 4. Voeg uw favoriete producten rechtstreeks toe aan uw winkelwagen en deel uw look
op social media met #douglasbeautymirror of #douglasnl!
Met de Douglas App ligt de beautywereld in uw handen: Blader door ons assortiment, ontdek de nieuwste trends en ontdek nieuwe, favoriete looks in de Beauty Mirror.

OVER DOUGLAS

Douglas is de meest toonaangevende beautyretailer in de Europese beautybranche, met ruim 2.400 stores en een snel groeiend aantal online shops in 24 Europese landen. In het boekjaar 2017/18 behaalde het bedrijf een omzet van 3,3 miljard euro. Elke dag opnieuw zetten zo‘n 20.000 Beauty Advisors zich vol enthousiasme in om haar klanten mooier en daarmee gelukkiger te maken. Douglas heeft een uitgebreid assortiment met circa 50.000 hoogwaardige producten van meer dan 650 merken op het gebied van parfumerie, decoratieve cosmetica en huidverzorging, evenals voedingssupplementen en accessoires. Met circa 40 miljoen Beauty Cardhouders heeft Douglas een van de grootste klantloyaliteitsprogramma‘s in Europa. Met vakkundig advies en unieke services zet Douglas de toon binnen de beautybranche – zowel online als offline. #doitforyou

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply