Beauty

Urban Decay Eary Summer Hot Stuff Video Unboxing

2018 is net 5 maanden aan de gang en we hebben al verschillende releases van een van onze favoriete beauty-merk, Urban Decay gezien. Ten eerste, het Naked Petite Palette wat mijn beautyhart sneller liet kloppen en toen was er een orkaan op komst met de naam two-in-one-palet  – is het al Kerstmis? Maar dat is niet alles wat het merk te bieden heeft, oh nee. Om de andere grote mascara-aankondiging van 2018 te evenaren, is UD teruggekomen met een big banger: Urban Decay  Double Team Special Effect Colored Mascara. Maarrrrr er is nog veel meer…Urban Decay heeft ook een verzameling van 20 super glanzende, zachte, langdurige lipglossjes uitgebracht en dat alles plus nog meer kun je zien op mijn video unboxing.  Kom je gezellig kijken? En wil je je ook gelijk abonneren op mijn kanaal ? Alvast heel erg bedankt.

Laten we de lente beginnen met een grote, kleurrijke post en veelkleurige swatches!
Urban Decay brengt een verzameling van 20 super glanzende, zachte, langdurige lipglossjes uit die beschikbaar
sinds 15 maart online en 29 maart in winkels.  Ik ben echt weggeblazen door hun aandacht voor detail: uitstekende formule, innovatieve verpakking en een verleidelijk kleurengamma. Van verblindende tot zachte neutrale kleuren, ongeacht de glansfrequentie waar je op zit, ze hebben jou gedekt. In de echte Urban Decay-mode is de formule uitstekend. Het is ongelooflijk romig en voelt aan als het duurste zijden fluweel dat je lippen aanraakt. De delicate vanille-mint geur is perfect uitgebalanceerd. Het is niet te overweldigend, niet te zoet en niet te muf. Het prikkeld   onmiddellijk de zintuigen. De formule doet sterk denken aan de Chanel lipgloss: niet-plakkerig maar met precies de juiste hoeveelheid grip en voelt ultracomfortabel op de lippen. Geregen met vitamine E en pepermuntolie, deze hydraterende formule laat je lippen zacht en gevoed aanvoelen. 

En daarnaast heeft Urban Decay  Double Team Special Effect Colored Mascara gelanceerd, het is een gekleurde mascara die je wimpers voorziet van een ENORME dosis kleur. Double Team is verkrijgbaar in vijf must-have duo’s en bevat, zoals de naam al suggereert, twee tinten mascara in één. De crème-achtige tint levert een intens kleurresultaat en de bijbehorende metallic tint geeft je een opvallende en sprankelende oogopslag. Voor maximale impact gebruik je eerst de gekleurde tint Double Team en breng je vervolgens de metallic topcoat aan. In mijn video zie je ook swatches dat ik dit product gebruik voor mijn wenbrauwen. 

Wat vinden jullie van deze  Urvan Decay Early Summer Hot Stuff Collection?

Liefs Claudia en Ciska

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Nicole Orriëns
  mei 10, 2018 at 9:15 am

  Ik heb er geen ervaring mee, maar het klinkt heel goed. Wat leuk dat zo’n fijne lijn in Nederland verkrijgbaar is en dat je er zo blij van wordt!

 • Reply
  alexa
  mei 10, 2018 at 5:48 pm

  ah echt hele mooie producten en natuurlijk een leuke video!

 • Reply
  Daisy de Vos Burchart
  mei 10, 2018 at 6:06 pm

  Ik heb geen ervaring nog met UD, maar zie het regelmatig voorbij komen en UD heeft altijd mooie items 😀

 • Reply
  Sylvahna.nl
  mei 11, 2018 at 6:13 am

  Wat een prachtige producten weer zeg. Die rode VICE lipstick wil ik ook! Ik ben gek op Urban Decay. Dat is pas fijn als de postbode zoiets komt brengen!

 • Reply
  Silkeblogs
  mei 11, 2018 at 10:09 am

  Zo zalig! Ik ben verliefd op alles, en zo jaloers op je pakketje! <3
  Hele leuke video!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  mei 11, 2018 at 12:45 pm

  Oh wat een mooie producten allemaal! Het highlighter palette ziet er prachtig uit.

 • Reply
  Eke
  mei 11, 2018 at 9:45 pm

  Supergave collectie! SOmmige kleurtjes wel wat te heftig, maar wel gedurfd!

 • Reply
  judith
  mei 12, 2018 at 1:12 am

  Wat een gave collectie. Die mascara wil ik echt proberen

 • Reply
  tamara
  mei 13, 2018 at 5:23 pm

  De lipsticks zien er echt zo waanzinnig mooi uit, ik ben ook zo een urban decay fan maar vind sommige dingen wel erg duur van ze

 • Leave a Reply