Beauty

Scheren zonder stress met de nieuwe hi audrey by Intuition

Scheren zonder stress met de nieuwe hi audrey by Intuition

Easy does it: simpele scheerroutine voor de gevoelige huid

Scheren zonder stress met de nieuwe hi audrey by Intuition. Dagelijkse drukte, talloze verwachtingen en de hoge standaard die we onszelf opleggen; het leven kan soms best veel van ons vragen. Onze scheerroutine is wel het laatste waar we ons druk over willen maken. Omdat Intuition by Wilkinson vindt dat scheren geen struggle hoeft te zijn, introduceert het merk een nieuw lid uit de familie: de Intuition hi audrey. Het scheersysteem heeft vijf mesjes voor een makkelijk én glad resultaat. Dag stress, hallo fluweelzachte huid!

Scheren zonder stress met de nieuwe hi audrey by Intuition

Scheren zonder stress met de nieuwe hi audrey by Intuition.. Zorgeloze beauty treatment. Scheren zonder stress met de nieuwe hi audrey by Intuition. Het Duo-Intense serum zorgt ervoor dat het mesje soepel over je huid glijdt. Het serum verbetert de vochtbalans tijdens het scheren en helpt irritaties te voorkomen. Dit maakt de Intuition hi audrey ideaal voor de gevoelige huid. Het monochroom design in fluffy marshmallow purple is een ware eyecatcher in je badkamer. De soft touch grip zorgt voor een comfortabele scheerervaring. Ook fijn om te weten: het handvat is gemaakt van 30% gerecycled plastic en de verpakking van 90% gerecycled materiaal. Zo maak je van iedere scheerbeurt een zorgeloze én verantwoorde beautytreatment.

Scheren zonder stress met de nieuwe hi audrey by Intuition

Scheersysteem dat bij je past. Lichamelijke verzorging draagt bij aan een positief zelfbeeld en je zelfvertrouwen, iets waar Intuition je graag bij helpt. Maar omdat ieder lichaam en iedere huid anders is, is het wel belangrijk dat je een scheermesje kiest dat bij je past. Daarom heeft Wilkinson naast de Intuition hi audrey nog een aantal mesjes waarvan er altijd één aansluit bij jouw wensen. Zo is de Intuition Complete de juiste keus voor alle moeilijk bereikbare lichaamsdelen. Het scheersysteem heeft een smalle, slanke scheerkop en is speciaal ontworpen om het scheren van lastige en intieme plekjes (zoals je bikinilijn) gemakkelijker te maken. Op zoek naar een scheersysteem met scheerschuim in één? Dan is de Intuition Sensitive Care iets voor jou.

Scheren zonder stress met de nieuwe hi audrey by Intuition

Meer informatie over Intuition by Wilkinson

hi audrey by Intuition Adviesprijs: €14,99

Verkooppunten: Exclusief bij Kruidvat

Intuition Complete Adviesprijs: €14,99

Verkooppunten: diverse drogisten

ntuition Sensitive Care Adviesprijs: €12,49

Verkooppunten: diverse drogisten


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply