Beauty

Drie verfrissende douchegels van NIVEA NATURALLY GOOD

Drie verfrissende douchegels van NIVEA NATURALLY GOOD

Drie verfrissende douchegels van NIVEA NATURALLY GOOD

Verwen je huid en zintuigen met de geuren katoenbloem, wilde rozenwater en jasmijn & kamille

Wat je huidtype ook is, normaal, droog of gevoelig: de nieuwe NIVEA NATURALLY GOOD Showergels bevatten wat jouw huid nodig heeft voor een goede verzorging. De formules bestaan voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong** en 2% uit ingrediënten die zorgen voor de veiligheid en stabiliteit van de formule. De douchegels, in de varianten katoenbloem, wilde rozenwater en jasmijn & kamille, zijn SLES vrij, bevatten geen geurallergenen*** en zijn verrijkt met een vleugje verantwoord gewonnen bio-olie. De formules zijn 100% vegan* en de ingrediënten zijn geïnspireerd door de natuur, natuurlijk of gecertificeerd biologisch. Bovendien komen de douchegels in een tot wel 97% gerecyclede verpakking****. Zo geef je om je huid én de planeet.

Verfrissende werking van de natuur

De drie nieuwe formules geven je douche-ervaring een extra dimensie, door naast het verzorgen van de huid ook rekening te houden met de natuur. De douchegel met katoenbloem zorgt voor een verkwikkend moment onder de douche. Ga voor de variant met wilde rozenwater voor een romantische douche-ervaring. De formule met jasmijn & kamille voegt kalmte toe aan je dagelijkse douche-routine. De formules zijn alledrie verrijkt met bio-olie waardoor ze extra zacht zijn voor de huid. De stijlvolle fles is bovendien gemaakt van tot wel 97% gerecycled plastic****.

AlteDrie verfrissende douchegels van NIVEA NATURALLY GOODrnate text
Alternate text
Alternate text

100% transparant voor 100% vertrouwen

Vrijwel iedere vrouw (93%) vindt dat merken duidelijk moeten zijn over de oorsprong van ingrediënten in hun producten, maar slechts een kwart (26%) van de respondenten is van mening dat merken dat ook doen*****. NIVEA speelt hierop in door met de NATURALLY GOOD lijn duidelijk en transparant te communiceren over het percentage ingrediënten van natuurlijke oorsprong en vermeldt dit percentage duidelijk op de verpakking. Door duidelijke, transparante informatie te geven over de ingrediënten, maakt NIVEA het de consument makkelijker om te kiezen voor verzorgingsproducten die bestaan uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong**.

Productinformatie en prijzen

De nieuwe producten van NIVEA NATURALLY GOOD zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de drogisterij en supermarkt.

  • NIVEA NATURALLY GOOD Showergel – Cotton Flower & Bio Oil, 300ml, €6,99
  • NIVEA NATURALLY GOOD Showergel – Jasmin & Chamomile & Bio Oil, 300ml, €6,99
  • NIVEA NATURALLY GOOD Showergel – Wild Rose Water & Bio Oil, 300ml, €6,99

* Geen dierlijke ingrediënten of ingrediënten van dierlijke oorsprong.
** Ingrediënten afkomstig uit de natuur die na verwerking meer dan 50% van hun natuurlijke staat behouden, inclusief water.
***Volgens de EU-verordering betreffende cosmetische producten.
**** Fles gemaakt van tot wel 97% gerecycled plastic (dop en label uitgezonderd)
***** Het onderzoek is uitgevoerd door Team Vier onder 611 Nederlandse vrouwen (18+) in januari 2020. De resultaten zijn representatief voor de Nederlandse vrouwelijke bevolking van 18 jaar en ouder.

Op mijn blog kun je ook meer informatie krijgen over de deodorants van NIVEA NATURALLY GOOD DEODORANTS


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like