Beauty Griekenland Travel

Griekse leven

DSCN0389 (Medium)

Kalimera vanuit het zonnige Kreta!!!. Gisteren zijn we veilig aangekomen na toch best wel een lange reis. We vlogen vanaf Hamburg en zijn dit keer met de trein naar het vliegveld gegaan.  Ik had nog wel wat stress vooraf want onze koffer was te zwaar. We hadden gekozen voor 1 ruimbagage koffer en twee handbagage koffers.Echter bij Condor is het maximale gewicht in een handbagage koffer 6 kilo ipv 10 kilo wat ik gewend bent. Uiteindelijk zaten we met alle koffers over het gewicht heen maar niemand die daar moeilijk over deed. Op het vliegveld zelf ging ik lekker struinen in de winkels en Dick zat in een simulatie auto. Met condor vliegen ging ontzettend goed. Hele vriendelijke stewardessen en goede ruime plekken. Dick kon goed zitten met zijn 1.96 m. We kregen genoeg water, we keken de film the fast and the furious en voordat we het wisten zette de piloot alweer de landing in na 2 uur en 50 minuten.

DSCN0364 (Medium)

Nieuwe ideetjes opgedaan voor review


 

 

vlieggoed

In het vliegtuig


DSCN0404 (Medium)

Giouvetsi is een traditioneel grieks gerecht met Griekse pasta en rund in tomatensaus

DSCN0401 (Medium) DSCN0402 (Medium)

 

Gisteravond heerlijk gegeten in Georgioupoli. Begonnen met een tonijnsalade en gebakken courgette en als hoofdgerecht Giovetsi beef.


 

Vrienden van ons waar we een week zijn hebben dit prachtig huis gehuurd in het dorpje Vamos, 20 km ten oosten van Chania. We kijken uit op de baai van Souda en zijn omringt door het gebergte Lefa Ori. Elke dag zo wakker worden is zooooooo fijn!! Gisteren hebben we de hele dag lekker gechilled bij het zwembad  met een wijntje en lekkere hapjes. Heerlijk om zo de vakantie te beginnen.

 

DSCN0389 (Medium)

 

Morgen komt er weer een update!!

Blog you zoen!

Claudia XOXO

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jaqie
  juli 12, 2015 at 10:12 am

  Heeeeeel veel plezier Clau en Dick en geniet ervan! Hier regent het…;-)
  Big hug from us.. xxx

  • Reply
   Leuk!
   juli 13, 2015 at 9:21 pm

   Oh wat heerlijk! Wat ben je ook een fantastische levensgenieter he!!! Top, veel fun! x

  Leave a Reply