Beauty

Filorga Age-Purify – Purifying anti-ageing huidverzorging

Filorga Age-Purify - Purifying anti-ageing huidverzorging

Als jong-volwassene kom je op een bepaald moment de eerste tekenen van huidveroudering tegen. Denk aan rimpels, oneffenheden en roodheid. Hoewel niet iedereen staat te springen om anti-ageing producten te gebruiken, is het wel degelijk belangrijk. Filorga heeft een verzorgingslijn gericht op anti-ageing namelijk de Filorga Age-Purify. Ik heb 4 producten uit deze verzorgingslijn geprobeerd en deel mijn bevindingen hieronder.

Filorga Age-Purify - Purifying anti-ageing huidverzorging

Een tijdje geleden kreeg ik van een PR buro een hele bijzondere set van Filorga opgestuurd. Omdat ik graag samenwerk met andere bloggers, vroeg ik aan Gea van  Glamview  om deze huidverzorgingsset te testen voor mij.  Deze Filorga Age-Purify lijn is een complete huidverzorgingslijn die dubbele correctie biedt, gericht op zowel rimpels als imperfecties. Het is ideaal voor volwassenen van in de dertig, wier huid vaak met beide problemen worstelt. Gea heeft deze set 4 weken getest en is goedgekeurd. Hieronder haar feedback, veel leesplezier!

Filorga
Filorga is een Frans merk die expert is op het gebied van anti-ageing cosmetica. De cosmetica van Filorga laat dan ook je rimpels verdwijnen, laat stralen en glanzen van gezondheid, zonder enige tekenen van veroudering. Deze huidverzorgingsproducten zijn dan ook ideaal voor de jong-volwassenen waarbij de tekenen van veroudering zichtbaar wordt of juist wil tegen gaan. In deze kit zitten dan ook 4 producten van de Filorga Age-Purify anti-ageing lijn. De 4 producten komen in een wit, met zilveren verpakking die chique, maar clean oogt.

Filorga Age-Purify - Purifying anti-ageing huidverzorging

Filorga Age-Purify gezichtsmasker

Een heerlijke anti-ageing gezichtsmasker die helpt tegen oneffenheden. Het zal de huid verwennen en goede verzorgen. Het gezichtsmasker is geschikt voor de vette en gemengde huid. Deze zorgt voor anti-ageing, is matterend, minimaliseert de poriën en anti-rood.

Kenmerken

–  Laat de onzuiverheden in de poriën los en trekt de poriën samen.

 • Geeft de huid elasticiteit en het gevoel van comfort terug.
 • Laat de huid zacht aanvoelen.
 • Verfraait op complexe wijze het uiterlijk van de huid.
 • De actieve stof die in het gezichtsmasker zit is Hyaluronzuur.
 • Te gebruiken zowel dag als nacht.

Verpakking
Het Filorga Age-Purify gezichtsmasker zit in een mooie witte tube, met een zilveren dop. De tube heeft een inhoud van 75 ml en kost €39,11.

Filorga Age-Purify Intensive serum

Een intensieve verjongende serum die geschikt is voor de gemengde en vette huid. De Filorga Age-Purify Intensive serum is een preparaat met een hoog gehalte aan werkzame stoffen, waardoor het je huid een luxe verzorging geeft. Het heeft een kalmerend, anti-ageing, poriën minimalisatie en anti-rood huid als effect.

kenmerken

 • Helpt rimpels en fijne lijnen glad te strijken
 • Effent de kleurtoon van de huid
 • Herstelt de elasticiteit van de huid    
 • Trekt verbreide poriën samen
 • Reduceert overtollige talgproductie
 • De actieve stof in het serum is Hyalionzuur.
 • Te gebruiken zowel dag als nacht.

Verpakking
De Filorga Age-Purify Intensive serum zit in een doorzichtige druk flacon en heeft zilveren details, die terug te vinden zijn op de dop en het druk flacon zelf. Het Filorga Age-Purify Intensive serum heeft een inhoud van 30 ml en kost €68,80.

Filorga Age-Purify Reinigingsgel

Deze reinigingsgel helpt oneffenheden tegen te gaan, tevens als dagelijks verzorging te gebruiken. De reinigingsgel is geschikt voor de vette en gemengde huid en heeft een kalmerend, reinigend en anti-ageing effect.

Kenmerken

 • Reinigt het gezicht zacht, maar grondig.
 • Maakt de huid mat
 • Regelt de talgproductie van de huid
 • Regeneert
 • De actieve stof in de reinigingsgel is Hyalionzuur
 • Te gebruiken in de ochtend of avond op een vochtig gezicht. Daarna het product van de huid afspoelen.

Verpakking

De Filorga Age-Purify Reinigingsgel zit in een mooie witte, smalle druk flacon en bevat een zilveren details. Het product is aan te brengen door de druk flacon heeft een inhoud van 150 ml en kost €20,77

Filorga Age-Purify Anti-rimpel fluid huidserum

Het Filorga Age-Purify Anti-rimpel fluid huidserum is een preparaat met een hoog gehalte aan werkzamestoffen. Deze huidserum geeft je daarom een luxe verzorging. Het huidserum is geschikt voor de vette en gemengde huid en heeft een anti-ageing, matterend, poriën minimalisatie en anti-roodheid effect. Let op: Deze huidserum bevat geen SPF!

Kenmerken

 • Helpt rimpels en fijne lijnen glas te strijken
 • Effent de kleurtoon van de huid.
 • Herstelt de elasticiteit van de huid.
 • Maakt de huid mat
 • Trekt verbreide poriën samen
 • Reduceert overtollige talgproductie
 • Te gebruiken zowel dag als nacht.
 • Bevat geen SPF!

Verpakking
De Filorga Age-Purify Anti-rimpel fluid huidserum zit in een mooie, doorzichtige druk flacon en heeft zilveren details. Het Filorga Age-Purify Anti-rimpel fluid heeft een inhoud van 50ml en kost €68,80.

Filorga Age-Purify - Purifying anti-ageing huidverzorging


Conclusie

Het uiterlijk van de producten geven een nette, luxe uitstraling die direct mijn aandacht trekken. De combinatie van wit met zilver is prachtig gekozen.

Ik heb de 4 producten een aantal dagen gebruikt en ik ben echt positief verrast over het merk Filorga. De Folorga Age-Purify geeft mijn huid de goede verzorging, maar vooral een heerlijk zachte, frisse huid als resultaat. De geur is ook heerlijk, subtiel en zacht.

De reinigingsgel voelt zacht aan op de huid, schuimt een beetje en werkt perfect voor het reinigen van mijn huid. Een fris gevoel gaat over het gezicht, die heerlijk aanvoelt. Deze reinigingsgel droogt mijn huid totaal niet uit. Het eerste product die je gebruikt van de 4, maar wauw! Ik was direct om van het zachte huidje die ik voelde. Heerlijk schoon, ook de roodheid in mijn gezicht trekt iets weg.

Het gezichtsmasker voelt heerlijk fris en prettig aan op mijn huid. Ik merk totaal geen irritatie van het masker op mijn huid. Na het masker is mijn huid schoon en goed gehydrateerd.

De crème en het serum zorgen samen voor de goede combinatie voor mijn huid. Ze voelen prettig aan op de huid en tevens fris, daar houdt ik wel van. Mijn huid heeft een goede hydratatie nodig, deze producten doen echt goed zijn werk voor mij. Bij het aanbrengen zijn beide producten totaal niet plakkerig, juist fris en merk op dat het snel in de huid trekt. Mijn huid lijkt wat dikker dan voor het gebruik van de producten. Logisch, want het vocht wordt opgenomen in de huid. Het resultaat is een gezonde zachte huid.

Deze producten ben ik dan ook echt tevreden over. De reinigingsgel geeft een prettig gevoel en mooi effect gaf aan mijn huid. Hoe verder ik kwam met mijn skincare routine met deze producten hoe blijer ik werd. Ik vind het wel jammer dat de créme/huidserum geen SPF bevat. SPF is altijd ontzettend belangrijk voor de huid, vooral als het gaat om huidveroudering. Maar de werking en het resultaat is daarentegen fijn! Ik vind de producten iets aan de prijzige kant, maar als je het budget hebt om het aan te schaffen dan raad ik dat zeker aan.

Welk product kan echt niet ontbreken in jouw skincare routine?


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply