Lifestyle

Een telefoonhoesje kan je outfit compleet maken

Een hoesje kan je outfit compleet maken

De hoes is mode

We gebruiken de telefoon de hele dag door. We gaan naar bed met de smartphone en staan er weer mee op: 61 procent kijkt er voor het slapen gaan op en 35 procent wordt ermee wakker. Een derde van de Nederlanders neemt de telefoon zelfs mee naar het toilet. Voor velen is de telefoon onmisbaar geworden. Nederlanders zitten gemiddeld 34 dagen per jaar op hun mobiele telefoon. Het dagelijkse gemiddelde ligt op 2 uur en 15 minuten.

Onmisbaar
Het is dan ook niet vreemd dat we de smartphone koesteren. Dit geldt voor alle telefoonbezitters, maar de iPhone bezitters doen dat het meest. Apple bezitters gebruiken de iPhone gemiddeld het meest. Een telefoon is een alledaags bezit geworden en we kijken vreemd op als iemand geen smartphone heeft. We geven ook steeds meer geld uit voor de smartphone. Vooral Apple liefhebbers dienen flink in de buidel te tasten voor de aanschaf van het nieuwste model.

Investering
In feite is elk toestel een investering voor enkele jaren. Het loont dus de moeite om voorzichtig om te gaan met het toestel. Komt nog bij dat vele behuizingen van smartphones uit glas bestaat. Mooi design, maar de kans op beschadigingen nemen wel toe. Een ongelukje en het mooie toestel heeft een lelijke kras. Daar word je elke dag mee geconfronteerd.

Mode
Beschermen met een hoesje is geen verkeerd idee. Pluspunt is ook dat je met een hoesje jouw telefoon uniek maakt. Beschermhoesjes hebben dikwijls een opdruk of print. Er zijn zoveel mogelijkheden dat je voor elke outfit een passende telefoonhoes kunt vinden. Uitgaanskleding, casual kleding en de kleding voor op kantoor er is altijd een passende outlook voor de telefoon. Veel mensen hebben een Galaxy a51 smartphone. Een betaalbare goede Samsung die populair is. Met de juiste a51 hoesjes maak je jouw Samsung telefoon uniek.

Een hoesje heeft zo een dubbele betekenis. Beschermen van jouw toestel en opvallen door het verrassende design. Je kunt eenvoudig de hoezen verwisselen. Voor elk moment van de dag.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply