Beauty

Parfum: Nieuwe geur van Oscar de La Renta, Bella Essence

Parfum: Nieuwe geur van Oscar de La Renta, Bella Essence

Parfum: Nieuwe geur van Oscar de La Renta, Bella Essence

Bella Essence, de jongste telg van de Bella-collectie, onthult een nieuw facet van de Oscar de la Renta-vrouw. Stralend en sierlijk als ze is, raakt iedereen in de ban van haar betoverende aura. Ze wekt het gevoel op dat we hebben wanneer de verliefdheid toeslaat en ze laat een onvergetelijke indruk na.

De flacon
De glanzende flacon van Bella Essence is geïnspireerd op de elegante gouden sieraden en de weelderige borduursels die zo kenmerkend zijn voor Oscar de la Renta. De befaamde flacon, bedekt met vergulde driedimensionale bloemen, kreeg een geëtst naamplaatje, een metallic dop en als behuizing een goudkleurig etui met print.

Het parfum
Bella Essence opent met sprankelende frisse topnoten die een exquis floraal hart en een warme muskus basis ten dans leiden. Het buitengewone parfum, een creatie van de bekende parfumeur Clément Gavarry, ademt de schittering van een tuin vol vrouwelijke
bloemen die in het gouden zonlicht baden. “Bella Essence incarneert de evolutie van de Oscar de la Renta-vrouw. De frisse, heldere
topnoten van dit sprankelende floraal-oriëntaalse parfum vloeien sierlijk over in een verfijnde bloemengeur om tot slot uit te monden in een onvergetelijke en lang aanhoudende vrouwelijke expressie van weelderige vanille en muskus. Bella Essence ademt de essentie van moderne schoonheid en een tijdloos gevoel van verliefdheid.”  Clément Gavarry, parfumeur

De campagne
De campagne is een eerbetoon aan de vrouwelijkheid en nodigt uit om de tijdloze romantiek van Oscar de la Renta’s geliefde bloementuinen te ervaren. De beelden borduren voort op het verhaal van de Bella-collectie. Topmodel Zhanna Brass zet het stralende aura neer van een vrouw die verliefd wordt.

De parfumcollectie Bella van Oscar de la Renta brengt hulde aan een icoon van de Amerikaanse mode, diens liefde voor tuinen met en knipoog naar de bloemendessins die zo kenmerkend zijn voor dit beroemde modehuis.

BELLA BLANCA is geïnspireerd op prachtige creaties van de natuur die hun betoverende geuren met ons delen. De zachte zoetheid
van sprankelende peer, nog bedekt met enkele tedere dauwdruppels, vloeit over in een subliem floraal briesje. Milde hints van viooltjesblad en Arabische jasmijn ontwaken in het zonlicht en versmelten met zachte bloemblaadjes van roos en lelietje-van- dalen. Een basis waarin romig sandelhout danst met kasjmier muskus, tekent voor een warme, lang aanhoudende finale.

30 ml – 50 ml – 100 ml Eau de Parfum
BELLA ROSA geeft gestalte aan de verslavende romantiek van een geheime tuin en creëert met elke spray een intrigerend gevoel.
Topnoten van roze peper, fresia en mandarijn slaan een brug naar een verleidelijk hart van roze roos, jasmijn en iris. De door de zomerzon gekuste akkoorden van patchoeli, sandelhout en amber ademen de zoetheid van een gouden dag: een silage die nog lange tijd  onweerstaanbaar nazindert.

30 ml – 50 ml – 100 ml Eau de Parfum
De Bella Collectie

Bella Essence
Eau de Parfum 100ml- € 85,-
Bella Essence
Eau de Parfum 50ml – € 65,-
Bella Essence
Eau de Parfum 30ml – € 45,-

Bella Essence is vanaf 1 september verkrijgbaar bij o.a Douglas


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply