Beauty

Facetrex® Natural Facelifting & CollafillTM Drink

Facetrex® Natural Facelifting & CollafillTM Drink

Een gave en jeugdige huid kan hét allermooiste cadeau zijn!
Fijne ‘Facedagen’ met Facetrex® Natural Facelifting & CollafillTM Drink
Eén van de mooiste dingen die je iemand kunt geven als cadeau voor de feestdagen is een stralende, gezonde en jeugdig ogende huid. Facetrex®, hét beautygeheim van bekende Nederlanders zoals Angela Groothuizen, is echter meer dan een waardevol cadeau. Het is een unieke combinatie van twee elkaar intensief versterkende producten, die zowel van buiten af als van binnen uit zorgen dat de huid op haar allermooist wordt en dat ook langdurig blijft!


Wie veel mimiek heeft, oftewel de uitdrukkingen in het gezicht tijdens praten of lachen, zal onder meer sneller kraaienpootjes krijgen rondom de ogen en rimpels op het voorhoofd. De oorzaak van deze zogeheten ‘mimische ouderdomstekenen’ kunnen met bepaalde cosmetische ingrediënten heel doeltreffend worden aangepakt bij de bron, te weten bij de zenuwprikkeloverdracht van de spieren in de huid. Botox is inmiddels alom bekend, maar dit is voor heel veel mensen een flinke stap te ver. Dankzij de producten van Facetrex® is dit gelukkig ook niet nodig.

Facetrex® Natural Facelifting & CollafillTM Drink

Facetrex® Natural Facelifting met Botaline Composition

Facetrex® Natural Facelifting is een krachtige anti-ageing dag- en nachtcrème in één. Deze rijke crème bevat het wetenschappelijk ontwikkelde Botaline Composition op basis van de werkstof RonaCare® Ectoin. Dit is de meest krachtige, plaatselijk aan te brengen rimpelontspanner die momenteel beschikbaar is. Het zorgt ervoor dat de huidspieren zich kunnen ontspannen, waardoor rimpels en fijne lijntjes verminderen en de huid egaal en glad wordt. In synergie met hoogwaardige peptiden bevordert deze geavanceerde werkstof de huideigen collageenproductie. Het collageentekort in de fibroblasten van de huid wordt gecompenseerd en de stevigheid en elasticiteit van de huid wordt verbeterd, waardoor diepe rimpels zichtbaar verminderen. Dit alles dus zónder pijnlijke injecties!

Hoogwaardig hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een heel belangrijke, van nature in de huid aanwezige bouwstof, voor een stralend en jeugdig uiterlijk.
Naarmate we ouder worden neemt deze qua hoeveelheid in de huid af en ontstaan rimpels, fijne lijntjes en huidverslapping.
Niet voor niets dus dat dit een prominent ingrediënt is in de Facetrex® Natural Facelifting. Het zorgt ervoor dat de huid soepel, veerkrachtig, zacht en volumineus blijft.

‘Spons-effect’ voor langdurig vochtbehoud en opvulling van rimpels en fijne lijntjes Om de huid optimaal te laten profiteren van de unieke vochtbindende- en vochtvasthoudende eigenschappen van hyaluronzuur, heeft het hyaluronzuur in Facetrex® Natural Facelifting een dusdanige moleculaire structuur, dat de huid er ook daadwerkelijk en heel effectief iets mee kan. Het hyaluronzuur in facetrex® Natural Facelifting is in staat is om vocht aan te trekken en dit langdurig in de huid vast te houden. In de huid bindt hyaluronzuur zich met het daar nog aanwezige vocht. Dit ‘spons-effect’ zorgt er vrijwel meteen voor dat de huid meer volume krijgt, dat de huidstructuur aanzienlijk gladder wordt en het resulteert in een visuele opvulling van fijne lijntjes en rimpels.

Met geavanceerde peptiden en ceramiden Facetrex®

Natural Facelifting bevat tevens geavanceerde peptiden en ceramiden met krachtige anti-ageing eigenschappen, die de werking van het Botaline Composition en het hyaluronzuur versterken. Deze combinatie van werkstoffen maakt de huid uitzonderlijk glad, gaaf, jeugdig en veerkrachtig. De formule bevat ook een breed scala aan intensief voedende en regenererende, natuurlijke ingrediënten zoals vitamine E, sheabutter, aloë vera, zeewierextract, groene thee, rozemarijn extract en natuurlijke oliën van teunisbloem, lavendel, avocado, kokos, rozenbottel, zonnebloem, jojoba en amandel.

Ingrediënten van gecontroleerde biologische oorsprong en natuurlijke essentiële oliën

De ingrediënten in Facetrex® Natural Facelifting zijn van gecontroleerde biologische oorsprong, aangevuld met natuurlijke essentiële oliën. De crème dringt diep in de opperhuid en gaat huidveroudering effectief tegen, ontspant de spierspanning in het gezicht (expressierimpeltjes) beschermt de huid tegen UV- stralen, voedt én regenereert de huid. De samenstelling is vrij van synthetische- of mineralen oliën, parabenen, schadelijke hulpstoffen of toevoegingen en paraffineachtige stoffen. Facetrex® Natural Facelifting is geschikt voor alle huidtypes en kan worden gebruikt voor zichtbare en voelbare versteviging van het gezicht, de hals én het decolleté.

Jeugdig van binnenuit

Een goed gebalanceerde en gezonde voeding komt niet alleen de gezondheid ten goede, maar uit zich tevens niet te missen in de conditie, jeugdigheid en teint van de huid. Dat geldt ook voor extra supplementen die worden ingenomen. Vanaf een bepaalde leeftijd (ca. >25 jaar) nemen bepaalde natuurlijke substanties en bouwstenen af die zorgen voor de stevigheid en elasticiteit in de huid, zoals collageen. Dan is een beetje extra hulp geen overbodige luxe, wanneer je wilt zorgen voor een
vitale, gezonde, stevige en vooral langdurig jeugdige huid.

Facetrex® Natural Facelifting & CollafillTM Drink

Facetrex® Collafill Drink

Facetrex® CollaFillTM Drink sluit perfect aan op het gebruik van de Facetrex® Natural Facelifting door middel van het principe van schoonheid van binnenuit. Deze handig in te nemen sachets zijn ontwikkeld om de natuurlijke schoonheid, de gezondheid én de stevigheid van het bindweefsel en de hydratatie in de huid te optimaliseren én langdurig te behouden. Facetrex® CollaFillTM drink is samengesteld op basis van jarenlang onderzoek en bevat wetenschappelijk bewezen beauty claims.

VERISOL® collageen, de ‘jeugdbooster’ voor een opvallend stevige en jonge huid

De samenstelling van Facetrex® CollaFillTM Drink bevat natuurlijke VERISOL® Collageen Peptiden. Deze gepatenteerde vorm van collageen is heel goed opneembaar door het lichaam. Het is een hoogwaardige vorm van collageen die in de diepere huidlagen terechtkomt, om daar te werken als een krachtige ‘jeugdbooster’. De collageenpeptiden van VERISOL® vullen rimpels en fijne lijntjes op een doeltreffende wijze van binnenuit op en maken de huid stevig, glad en veerkrachtig.

Met Ester-C®, de anti-aging antioxidant voor een heldere, gezonde én stevige huid
Facetrex® CollaFillTM Drink bevat tevens Ester-C®, een heel krachtige antioxidant. Deze anti-ageing vitamine draagt eveneens bij aan de vorming van collageen en helpt bij dagelijkse inname van de Facetrex® CollaFillTM Drink mede om de huid te verstevigen en om de teint te verhelderen.

30-daagse kuurbehandeling voor huid, nagels én haar Facetrex® CollaFillTM Drink zorgt niet alleen voor een mooie stevige huid, maar bij consequent dagelijks gebruik ook voor sterke nagels, mooi vol en gezond haar. Het eenvoudig op te lossen poeder van de sachets heeft een aangename smaak en kan naast aan water ook perfect worden toegevoegd aan bijvoorbeeld smoothies of vruchtensappen. Slechts één sachet
van 5 gram per dag opgelost is voldoende voor een opvallende verjongingskuurbehandeling van 30 dagen!


De producten van Facetrex® worden gedistribueerd door VEDAX International B.V. uit Deventer.
Advies verkoopprijzen:
• Facetrex® Natural Facelifting € 49,50/50 ml.
• Facetrex® CollaFillTM Drink € 48,85/30 sachets
De producten zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en via: www.vedax.nl


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like