Beauty Lifestyle

CURESUPPORT LIPOSOMAL RESVERATROL

CURESUPPORT LIPOSOMAL RESVERATROL

CURESUPPORT LIPOSOMAL RESVERATROL
Een veelbelovend, optimaal opneembaar natuurmiddel  voor de ondersteuning van een goede weerstand

Een goede weerstand helpt om ons lichaam weerbaar en sterk te houden tegen schadelijke externe invloeden, zoals bacteriën en virussen. Naast gezonde voeding kunnen bepaalde voedingssupplementen daarin eveneens uitermate positief ondersteunend zijn, zoals vitamine C, D en K. Recent werd ontdekt en verscheen volop in de media dat ook Resveratrol een heel positieve bijdrage kan leveren aan onze gezondheid. CureSupport biedt met de Liposomal Resveratrol een uitzonderlijk goed opneembare vorm aan van dit veelbelovende natuurmiddel.

Wat is Resveratrol?

Resveratrol is een plantaardige polyfenol oftewel een heel krachtige antioxidant. Van nature is deze vooral aanwezig in de pitten, steeltjes en met name de schillen van druiven. De schillen bevatten dus de hoogste concentratie. Resveratrol en rode en rosédruiven zijn een betere bron dan witte druiven en is dus plantaardig en werkt in het lichaam als een krachtige vrije radicalenvanger, net als Vitamine C.

Een optimale dosering én opname 

Met voeding krijg je vaak niet voldoende Resveratrol binnen. Bij veel voedingssupplementen wordt bovendien een groot gedeelte van wat je inneemt afgebroken door het maagzuur. Daar kan het lichaam dus niet veel mee. De CureSupport Liposomal Resveratrol komt wel ongeschonden door de maag en wordt optimaal in de bloedbaan opgenomen. Daar kan het lichaam dus daadwerkelijk iets mee!

Wat is liposomaal?

CureSupport is de uitvinder van hoogwaardige liposomale voedingssupplementen. CureSupport Liposomal Resveratrol is mede uniek dankzij de liposomale, vloeibare vorm . Dit betekent dat deze krachtige natuurlijke antioxidant is verpakt in microscopisch kleine vetbolletjes. Deze zogeheten liposomen beschermen de Resveratrol tegen het maagzuur en zorgen er ook voor dat deze vrijwel volledig door het lichaam kan worden opgenomen. Niet 80% maar slechts zo’n 2% gaat maar verloren. Dit betekent dat deze vorm maximaal wérkt en  je er daarom geen enorme hoeveelheden van hoeft in te nemen voor een optimaal effect.

Hoog gedoseerd en verkrijgbaar in twee concentraties van 200 mg. en 400 mg.

CureSupport biedt twee concentraties van 200 en 400 mg. per inname van 5 ml. De 5 ml wordt eenvoudig in een glas water of sap vermengd en ingenomen. Elke flacon is goed voor ca. 50 dagdoseringen. De samenstelling is hoog gedoseerd, vegan, glutenvrij, GMO-vrij en bevat geen suiker of synthetische kleur- en smaakstoffen.

Distributie, adviesverkoopprijzen en meer informatie:

De producten worden gedistribueerd  door VEDAX International B.V. uit Bussum.

Advies verkoopprijzen:

  • CureSupport Liposomal Resveratrol 200 mg      € 39,95/250 ml.
  • CureSupport Liposomal Resveratrol 400 mg. € 58,75/250 ml.

De producten zijn verkrijgbaar via diverse drogisterijen en via: www.vedax.nl


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

 

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply