Beauty

Vitamin A Essence van Bergman Beauty Care

Vitamin A Essence van Bergman Beauty Care

DE ANTI-AGING ESSENCE VOOR DIRECT ZICHTBAAR RESULTAAT
Vitamin A Essence van Bergman Beauty Care
Er zijn veel ingrediënten die bekend staan om hun anti-aging werking. Maar er zijn van die ingrediënten die zoveel meer te bieden hebben. Vitamine A mag zich onder die categorie scharen. Al sinds de jaren 80 is bekend dat vitamine A effectief is tegen acne. Per toeval werd
ontdekt dat het ingrediënt óók doeltreffend is tegen huidveroudering. Een hele fijne ontdekking, want mooi oud worden willen we tenslotte allemaal. Om de huid te helpen ‘zich tegen het verouderingsproces te verdedigen’ ontwikkelde Bergman Beauty Care The Bergman
Essentials: Vitamin A Essence. Een doeltreffende anti-aging essence die direct een verzachtend en gladmakend effect op de huid heeft.

Dankzij een bron van antioxidanten is de huid beter in staat zich tegen het verouderingsproces te verdedigen. Daarnaast neemt bij regelmatig gebruik de diepte van lijntjes en rimpels af. Door retinol en een kostbare selectie van natuurlijke oliën zorgt Vitamin A Essence voor een jonge, frisse en stralende huid.

Vitamin A Essence van Bergman Beauty Care

Hoogst mogelijke effectiviteit anti-aging
Door het gebruik van Vitamin A Essence geniet de huid van een luxe behandeling met uitzonderlijke ingrediënten. De essence biedt een concentratie retinol die zodanig geselecteerd is dat deze de hoogst mogelijke effectiviteit biedt, maar tegelijkertijd vriendelijk voor de huid is. Retinol verbetert het aanzien en de diepte van lijntjes en rimpels en verhoogt de productie van hyaluronzuur in de huid.
Om de formule te vervolmaken is een kostbare selectie van natuurlijke oliën toegevoegd. Abrikozenpit olie maakt de huid zijdezacht en verbetert de huidbarrière om vochtverlies tegen te gaan. Zonnebloemolie heeft een beschermende werking tegen oxidatie. Moringa olie is rijk aan vitamine C, helpt het huidherstel te ondersteunen, geeft de huid een natuurlijke glans en vermindert fijne lijntjes en rimpels. In combinatie met jojoba olie, als natuurlijke antioxidant, wordt het verouderingsproces vertraagd. Door de toevoeging van een krachtig antioxidant en anti-stress complex, bestaande uit retinol en natuurlijke vitamine E, wordt de werking van retinol ondersteund door het verminderen van lijntjes en rimpels en het stimuleren van de collageensynthese. Een paar druppels zijn al voldoende om jouw huid te laten stralen. Met Vitamin A Essence wordt het assortiment van hoogwaardige huidverzorgingsproducten van Bergman Beauty Care uitgebreid. Binnen de categorie Clinics@Home wordt het gezien als een doeltreffende anti-aging oplossing en is dankzij het pipetje makkelijk te doseren. Vitamin A Essence is dagelijks te gebruiken onder een dag- of nachtcrème en bij voorkeur in combinatie met een SPF wanneer deze overdag wordt gebruikt.

Ingrediënten:

  • Retinol. Verbetert het aanzien en de diepte van lijntjes en rimpels en verhoogt de productie van hyaluronzuur in de huid. Vitamin A Essence biedt een concentratie retinol die zodanig geselecteerd is dat deze de hoogst mogelijke effectiviteit biedt, maar tegelijkertijd vriendelijk voor de huid is.
  • Abrikozenpit olie. Maakt de huid zijdezacht en verbetert de huidbarriere om vochtverlies tegen te gaan.
  • Zonnebloemolie. Heeft een beschermende werking tegen oxidatie.
  • Moringa olie. Is rijk aan vitamine C, ondersteunt het huidherstel, geeft de huid een natuurlijke glans en vermindert lijntjes en rimpels.
  • Jojoba olie. Vertraagt het verouderingsproces als natuurlijke antioxidant.
  • Squalaan. Deze natuurlijke squalaan van olijven zorgt voor balans in de huid en gaat huidveroudering tegen.
  • Krachtig antioxidant en anti-stress complex. Bestaande uit retinol en natuurlijke vitamine E. Ondersteunt de anti-aging werking van retinol door het verminderen van lijntjes en rimpels en het stimuleren van de collageensynthese.

De Vitamin A Essence is vanaf 8 april o.a. verkrijgbaar bij ICI Paris XL, Bey Bergman Clinics, luxe parfumerieën,  Bergman Beauty Care, en de geselecteerde Bergman Beauty Care salons. De consumentenadviesprijs bedraagt € 135,- voor 50ml.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply