Fashion

Fashion: Esprit herfst/winter items must haves trends

Ik was in de zomer al een beetje aan het nadenken over de herfst en winter, omdat voor mijn gevoel  (en met dit weer) ik nog niet eens de helft van mijn zomerse items heb kunnen dragen. Máár dat neemt natuurlijk niet weg dat ik me lekker heb voorbereid op al die mooie herfst- en wintertrends.  Ik vind dit seizoen altijd zo’n leuk seizoen met al die mooie warme kleuren.  Want voor welke jas gaan we dit jaar? En welke kleuren en printjes worden helemaal hot? Dus tijdens mijn zoektocht naar de grootste trends stuitte ik op de site van  Esprit een overzichtelijk webshop. Want regen, wind of zonneschijn, mijn fashionhart gaat toch sneller kloppen van al die prachtige herfsttrends.  Wil je weten wat ik heb uitgezocht? Lees dan gezellig verder.

Ik heb een aantal favoriete webshops, waar ik regelmatig iets bestel. Modemusthaves, ASOS en The Outnet. Tijdens mijn zoektocht stuitte ik op de webshop Esprit. Esprit is een internationaal lifestylemerk met een jeugdige uitstraling, dat elegante, betaalbare luxe biedt en het leven modieus en stijlvol maakt.

Ik ben de webshop van Esprit eens gaan bekijken en heb voor jullie enkele fijne outfits samengesteld. Kijken jullie mee?

The Camel Coat

Klassiek en chic, ik vind de Camel Coat zo’n elegant kledingstuk. De Camel Coat is de sleutel tot herfstkleding voor de vleiende snijpunten, de prachtige veelzijdige tinten en de elegante eenvoud. Van geriemde trenchcoats en oversized wollen stijlen naar gekleede parkas en kortere knoopcamelcoats, variëren deze modellen van de casual tot de ultra-passend en modiues.  De Camel Coat is het middelpunt van neutrale mode voor zowel mannen als vrouwen. Je kan namelijk bijna niet verkeerd gaan met een mooie Camel Coat.

In de maten XS-Xl voor €169

 

In de maten 34 t/m 44 voor €159,99

Fluweel

Fluweel ofwel velvet is helemaal terug van weggeweest. Dit was de trend op modegebied eind 2016. Want overal zag ik tijdens de kerstperiode velvet shirtjes, jurkjes of jumpsuits. Fluweel is een chique stof waarmee je elke kledingstuk elegant en glamoureus maakt.

Jurk van fluweel met stretch en plissérok

Jurk aubergine in de maten XS t/m XXL voor € 99,99

Heerlijk zachte sweathoodie

Hoodie in cream beige in de maten XS t/m XL voor € 49,99

Checked blazers are back

De ruit is sinds deze zomer terug, we kunnen we niet omheen. Het is ook echt mijn favoriete item voor het herfst seizoen dus als  als je iets gaat aanschaffen deze herfst laat het dan een geruite blazer of overjas zijn.  Ideaal voor deze temperatuur maar daarnaast is het kledingstuk tijdloos. Ik houd van deze coole Britse vibe en ik zie mijzelf lekker struinen door Londen in mijn geruite blazer. Hier twee favorieten ter inspiratie.

Blazer ‘in de maten 36-44 voor € 99

Blazer met pied-de-poule en denim patches

Blazer met denim patches in de maten 38 t/m 44 voor €99

 

Blazer met denim patches

Accessoires Hoogwaardige sjaal van wol en kasjmier

Een sjaal van wol en kasjmier is heerlijk licht en zacht. Dit fijne breidsel is zo chique  en luxe voor iedere dag en iedere gelegenheid. Door de gladde structuur en de flatterende warmte is dit het ideale maatje voor het hele jaar. Ik vind deze sjaal zo elegant en classy.

Een sjaal van wol en kasjmier. Deze kleur is licht taupe en nog verkrijgbaar in 3 andere kleuren voor €99

Als ik bovenstaande outfits zo bekijk, hebben ze bij Esprit echt wel leuke dingen. Ik heb deze items uitgezocht omdat ze allemaal wel passen in mijn kledingkast. Hahaha. Die jas en die blazer zijn echt wel mijn  herfst favorieten. Esprit heeft ook een groot aanbod aan bijvoorbeeld mooie jeansbroeken. Ik heb veel gehad aan het boek van Bastiaan van Schaik. Hij schreef het boek Dress to impress,  Een stijlgids voor ambitieuze vrouwen, hij geeft praktische tips over het kiezen van kleding om te dragen op het werk.

 

Dit is ook een look die ik graag draag. Iets met panterprint.

Ik heb niet echt 1 bepaalde stijl. Ik draag wat ik mooi vindt want dan voel ik me goed en zelfverzekerd en dat straal ik dan ook uit naar de ander.  En die look is de ene dag lekker casual en comfy maar heb ik een event of een gezellig avondje uit, dan kies ik vaak wel voor iets met een glitter of een beetje glamour want dat past ook weer heel goed bij mij.  In de zomer draag ik veel maxi rokken en jurken en zie je me niet in een korte broek bijvoorbeeld.

Ik had laatst een zwart setje aan en daar kreeg ik zowel complimenten over dat ik op wolkjes liep en dat is deze look.

Laat je fashion hart sneller kloppen door een kijkje te nemen op de website van Esprit waar je bovenstaande fashion items kan je vinden. (behalve de laatste 2 foto’s die komen uit mijn eigen collectie).  Heel veel shopplezier en laat de herfst/winter nu maar komen! Ik ben er helemaal klaar voor!


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat vind jij van deze (herfst/winter) musthaves?

Blog you zoen,

Claudia XOXO

 

 

 

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Natalie
  oktober 26, 2017 at 9:07 am

  Ik vond Esprit vroeger altijd wat oudbollig, maar de laatste tijd vind ik ze echt weer hip! Zo’n camelcoat mis ik nog in mijn collectie!

 • Reply
  Kim
  oktober 26, 2017 at 9:09 am

  Je ziet er zo mooi uit! Snel meeten <3

 • Reply
  Manon
  oktober 26, 2017 at 9:10 am

  Ik heb een camel coat maar die heb ik maar 1x aan gehad echt zonde haha. Ik koop niet zoveel bij esprit

 • Reply
  Fleur
  oktober 26, 2017 at 9:49 am

  Ik vind het altijd jammer als mijn zomerkleding weer in de kast gaat, maar aan de andere kant zijn er weer zoveel andere kledingstukken om te dragen. Ik ga deze winter op zoek naar een mooie camelcoat

 • Reply
  Nicole Orriëns
  oktober 26, 2017 at 11:47 am

  Ik val voor de camel coat! Wat een mooie is dat zeg. Ik voel me helemaal hebberig worden.

 • Reply
  Cindy
  oktober 26, 2017 at 12:37 pm

  Oooh een Camel Coat wil ik al zo lang. Ik vind dat zo elegant maar voorlopig hou ik het bij een regenjas met dit regenweer….

 • Reply
  mieke | mieksmind
  oktober 26, 2017 at 2:14 pm

  Ik vind die camel coat wel mooi, heb ongeveer hetzelfde model in het grijs (niet van esprit) en heel blij mee nog steeds

 • Reply
  Bouchra
  oktober 27, 2017 at 12:20 pm

  Esprit heeft inderdaad leuke spullen. Ik heb er ook een blog over geschreven.

 • Reply
  Layla
  oktober 27, 2017 at 1:15 pm

  Die camelcoat is leuk!!! Die wil ik ook

 • Reply
  bychristiana
  oktober 29, 2017 at 10:53 am

  Ha, en als er IEMAND zo’n panterprint goed kan hebben, dan ben jij het wel! Ik vind de eerste camelkleurige jas die je laat zien erg mooi. Ik ga binnenkort ook eens kijken naar een nieuwe winterjas.

 • Reply
  Dhini
  oktober 30, 2017 at 9:54 pm

  Wat mooi herfst fashion items. Die hoodie en blazer vind ik mooi. De andere vind ik te lang voor mij

 • Reply
  Nicole Orriëns
  november 8, 2017 at 10:08 am

  Nu ik mijn groene jas heb teruggestuurd heb ik heel veel zin in die camel coat. Hij lijkt me elegant en warm.

 • Reply
  Rory
  november 8, 2017 at 12:11 pm

  Te gek ook die laatste combinatie. Diegene van de hoofdfoto / uitgelichte foto heb ik natuurlijk gisteren mogen aanschouwen! Superleuk om je te hebben ontmoet. Het was echt hartstikke gezellig. Liefs!

 • Leave a Reply