Beauty Fashion

Jilsen, de winkel voor modieuze brede schacht laarzen

Brede Schacht Laarzen. Vanuit een mode oogpunt laten laarzen zien dat het een mooie en stijlvolle aanvulling kan zijn op een kledingstijl, welke ook in de toekomst regelmatig getoond mogen worden. Ik vind dat laarzen, hét item is dat ongetwijfeld niet mag ontbreken in je garderobe. Want zeg nou zelf, met een mooi paar bootsies aan je voeten weet je zeker dat je elegant voor de dag komt. En wie wil dat nou niet? Van veterlaarzen met toffe print tot basic platte laarzen en van elegante overknee laarzen tot sexy laarsjes met hak. Ik draag altijd enkel laarsjes met hak om mijn figuur beter uit te laten komen, om mijzelf te verlengen Toen ik de vraag kreeg om laarzen uit te zoeken bij  Jilsen zei ik volmondig Ja! Lees snel verder voor welk paar ik gekozen heb!

Ik heb stevige kuiten en brede enkels, wist je dat je dan het beste schoenen kunt dragen die in verhouding zijn met je onderbeen?  Hierdoor vallen je kuiten en enkels minder op. Laarzen die mooi om je benen heen gesloten zitten,  laten je figuur er ook beter uitkomen. Hakken doen altijd wonderen voor de lengte van je benen, maar kies dan wel voor een dikke brede hak en kies voor een model dat tot net onder je knie komt.  Want als  je laarzen op je kuit eindigen leggen ze  de nadruk hierop. Voor meiden zoals ik met stevige kuiten en enkels grove schoenen zoals bikerboots, hoge sneakers en cowboylaarzen een geweldig alternatief  om jou figuur mooi uit te laten komen. Een schoen met puntneus laat je voeten smaller lijken en daarmee ook je kuiten en enkels. Of kies een laars met een brede schacht, want hoe fijn is het dat er bij Jilsen laarzen met een brede schacht verkrijgbaar zijn.

Jilsen

Sinds 2005 is Jilsen een toonaangevend merk voor dames laarzen met brede schacht. Jilsen is hét merk voor modieuze vrouwen met bredere kuitmaten die zich niet door hun pasvorm willen laten beperken. Onze collectie bestaat gemiddeld uit 12 verschillende modellen laarzen, verkrijgbaar in meerdere kleuren en prints. Ieder jaar selecteren wij met veel zorg een zo breed mogelijk aanbod laarzen met brede schacht. Ons doel is voor iedere vrouw een paar fashionable laarzen in ons assortiment te hebben die gezien mogen worden.

12 verschillende modellen

Wat ik zo ideaal vindt aan Jilsen is dat hun collectie uit gemiddeld 12 verschillende modellen laarzen bestaat, verkrijgbaar in meerdere kleuren en prints. Ieder jaar selecteren ze met veel zorg een zo breed mogelijk aanbod laarzen met brede schacht .Het doel van Jilsen is om iedere vrouw een paar fashionable laarzen te kunnen aanbieden en die gezien mogen worden. Mijn hart maakte wel een sprongetje toen ik dus hoorde dat Jilsen laarzen aanbiedt voor mensen met vollere kuiten omdat ik eindelijk eens hoge laarzen aan mijn garderobe kon toevoegen. Omdat ik mijn kuitmaat niet wist kon ik dit makkelijk berekenen door gebruik te maken van de kuitwijdte calculator.  Deze maat is namelijk van belang bij de aanschaf van het juiste paar nieuwe laarzen. Ideaal en zo klantvriendelijk van Jilsen  om mij hiermee te helpen.

Mijn keuze

Nadat ik mijn kuitmaat (49cm) had doorgegeven, kreeg ik het model Ruby opgestuurd. Een hele mooie zwarte, hoge elegante en stijlvolle laars met een lage hak(2,5 cm).  Waarmee ik zeker tijdens sollicitatiegesprekken de show mee steel.  Deze elegante laarzen heeft duidelijke stiksels en rond de enkel zit een decoratief riempje. De laars is van buiten helemaal van leer gemaakt en heeft een warme binnen voering. De laars heeft een rits over de gehele lengte voor een makkelijke instap. Door deze factoren is de laars niet alleen trendy, maar ook nog eens zeer comfortabel. Deze laars is tijdloos en mag natuurlijk niet ontbreken in je garderobe. De laarzen combineren ook eindeloos.

Ik ben blij dat er winkels zijn zoals Jilsen, deze online webshop biedt namelijk modieuze laarzen van hoge kwaliteit voor vrouwen met iedere maat. Ze hebben een ruime collectie laarzen met verschillende schachtmaten. Jilsen streeft ernaar om iedere vrouw een perfect passende laars aan te bieden.

Bekijk dus direct het hele assortiment  van Jilsen en vindt de laarzen die jou perfect passen.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Ken jij de laarzen winkel?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply