Fashion

Fashion: Hippe badpakken voor de zomer

Het is nog steeds lekker zomer in Nederland! Joepie! De zomer is de tijd voor kleur en vrolijkheid! Blote-benen-jurkjes, zonnebrillen, flip flops; alles wordt weer uit de kast worden gehaald. HALLO beachy hair en beachy outfits. Ik ben helemaal in de stemming, heb last van instant summer vibes en ben ik op zoek naar de tofste badpakken. Dus struinde ik internet af op zoek naar mooie, vrouwelijke en hippe badpakken voor de zomer.  Benieuwd wat ik vond op de site van LASCANA? Lees dan gezellig verder.

Ik heb een aantal favoriete webshops, waar ik regelmatig iets bestel. Modemusthaves, Zalando, ASOS en The Outnet. Tijdens mijn zoektocht naar zomer- accessoires stuitte ik op de webshop LASCANA. Ik heb niet echt 1 bepaalde stijl. Ik draag wat ik mooi vindt want dan voel ik me goed en zelfverzekerd en dat straal ik dan ook uit naar de ander.  En die look is de ene dag lekker casual en comfy maar heb ik een event of een gezellig avondje uit, dan kies ik vaak wel voor iets met een glitter of een beetje glamour want dat past ook weer heel goed bij mij.  In de zomer draag ik veel maxi rokken en jurken en zie je me niet in een korte broek bijvoorbeeld.  Ik heb veel gehad aan het boek van Bastiaan van Schaik. Hij schreef het boek Dress to impress,  Een stijlgids voor ambitieuze vrouwen, hij geeft praktische tips over het kiezen van kleding om te dragen op het werk.

Badpak hip en trendy

Anno 2019  is de badpak hipper dan ooit, een badpak in je swimwear-collectie moet je dan ook gewoon hebben.  Ik ben geen size zero en ik voel mijzelf prettiger en zelfverzekerder in een badpak. Ik heb badpakken van designers maar ook van de H&M, bijna elk jaar schaf ik er weer een paar aan.  Ik laat jullie graag mijn 5 badpakken zien, de ik tijdens mijn  vakantie heb gedragen.

 

 

 

 

Een LASCANA badpak is de perfecte aanwinst voor de zomer. Deze badpakken zijn namelijk van de best denkbare kwaliteit, dus ze gaan ontzettend lang mee. De kleuren vervagen niet snel en het badpak behoudt zijn vorm ook goed. Bovendien zorgen de originele designs ervoor dat jij echt op kunt vallen op het strand. LASCANA ontwerpt badpakken die jouw vrouwelijke vormen accentueren. Tegelijkertijd houden de designers er rekening mee dat iedere vrouw andere wensen heeft. Daarom vind je talloze modellen in het assortiment die allemaal net iets anders te bieden hebben.

Badpakken van Lascana in iedere stijl en voor elke vrouw

Iedere vrouw kan een LASCANA badpak vinden dat bij haar past. Zo kan je zelf bepalen voor welke pasvorm je gaat. Er zijn modellen verkrijgbaar met voorgevormde cups die je meer ondersteuning geven, maar je kunt ook voor comfortabele softcups gaan. Badpakken met een diepe V-hals zien er elegant en vrouwelijk uit, terwijl je ook gewoon voor een hooggesloten model kunt gaan. Vind je het leuk om je op en top vrouwelijk te kleden? Dan zijn de verschillende badpakjurkjes een goede keuze voor jou. Deze modellen vallen wijd om je buik heen en kunnen ook een gedeelte van je bovenbenen bedekken. Op het gebied van kleur heb je meer dan genoeg keuze. Een simpel zwart LASCANA badpak ziet er tijdloos uit, terwijl je ook een vrolijk statement kunt maken met een kleurrijk exemplaar. Maak het verschil met de hippe en trendy badmode van LASCANA en laat je lichaam stralen!

Monochroom is het hele jaar door een belangrijke trend. De klassieke zwartwitte combinatie is gemakkelijk te dragen en oh zo chic! Mijn oog viel op dit prachtige badpak gecreëerd door ontwerpster Jette Joop. Trendy zwart/wit-design met brede contraststroken. Moderne verwerking van de bandjes. Uitneembare vullingen.  Verkrijgbaar van maat 36 tot maat 44. Dit badpak is er ook in wit met zwarte brede contraststroken.

Laat je fashion hart sneller kloppen door een kijkje te nemen op de website van LASCANA. Heel veel shopplezier!

Ben jij team badpak of team bikini?


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply