Fashion

Fashion: Otto zomer musthaves

Hoe weerspiegelen sieraden jouw persoonlijkheid

De zomer is in aantocht! Joepie! Héhé, eindelijk! Tijd om weer aan lekkere luchtige kleding te denken. De zomer is de tijd voor kleur en vrolijkheid! De vogeltjes beginnen weer vrolijk te fluiten, de bloemetjes gaan bloeien en het wordt natuurlijk lekkerder weer en het ijsjes seizoen is weer aangebroken. Ik was helemaal in de stemming voor een vroeg zomergevoel en was op zoek naar inspiratie voor de nieuwe voorjaarsmode. Dus struinde ik internet af op zoek naar heerlijke zomer-accessoires.  Benieuwd wat ik vond op de site van OTTO? lees dan gezellig verder.

Ik heb een aantal favoriete webshops, waar ik regelmatig iets bestel. Modemusthaves, Zalando, ASOS en The Outnet. Tijdens mijn zoektocht naar zomer- accessoires stuitte ik op de webshop OTTO .Ik heb niet echt 1 bepaalde stijl. Ik draag wat ik mooi vindt want dan voel ik me goed en zelfverzekerd en dat straal ik dan ook uit naar de ander.  En die look is de ene dag lekker casual en comfy maar heb ik een event of een gezellig avondje uit, dan kies ik vaak wel voor iets met een glitter of een beetje glamour want dat past ook weer heel goed bij mij.  In de zomer draag ik veel maxi rokken en jurken en zie je me niet in een korte broek bijvoorbeeld.  Ik heb veel gehad aan het boek van Bastiaan van Schaik. Hij schreef het boek Dress to impress,  Een stijlgids voor ambitieuze vrouwen, hij geeft praktische tips over het kiezen van kleding om te dragen op het werk.

 

Ontstaan OTTO begon met schoenen

De eerste stappen

Schoenen. Daarmee zet Werner Otto in 1949 in Hamburg de eerste schreden op het postorderpad. De eerste, met de hand gebonden catalogus – 28 paar schoenen op 14 pagina’s – gaat in een oplage van 300 stuks de deur uit. Het is een schot in de roos. ‘Postorderen’ blijkt in de naoorlogse jaren in een enorme behoefte te voorzien. Het assortiment groeit gestaag en vanaf het prille begin wordt er gewerkt aan wat hét handelsmerk van OTTO zou worden: goede service! In de jaren ‘70 wordt Duitsland al gauw te klein: OTTO breidt haar werkterrein uit. Door overnames slaagt de organisatie erin marktleider van Europa te worden. In 1979 komt er een Nederlandse dochter bij: Otto B.V. in Tilburg. Na Nederland, volgt in de jaren ’80 Amerika en Japan. In de jaren ’90 maken ook India, China en Zuid-Korea en Taiwan kennis met OTTO.

De online shop van OTTO gelanceerd in 2010 biedt een ruime keuze aan uitstekende mode voor dames, heren en kinderen evenals trendy modeaccessoires, woontrends en multimedia. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken.

Omdat ik over een maand op vakantie ga naar Kreta  en toch nog op zoek ben naar een leuk badpak, maxirok en slippers ging ik even kijken op de webshop van OTTO. Ik heb ontzettend veel slippers in allerlei kleuren en voor elke dag een ander paar en mijn favoriete merk hierin is Havaianas. Vorig jaar heb ik een super mooi hoedje gekocht van het merk La Salle Amsterdam. De maxi dress waar ik hele hoge ogen mee gooi is van Superdry en Bonprix.

Maxjurk eigen collectie

We will ro(c)k you

Ik ben een enorme fan van maxi rokken. Er zijn zoveel leuke outfits te zien met de lange rok en ook op straat zie je steeds meer prachtige vrouwen met elegante looks voorbij komen. Maxi-rokken, zoals we denk ik allemaal weten, zijn niet alleen één van de meest comfortabele, flatterende en draagbare items om te dragen, maar ze zijn ook verrassend veelzijdig. Maxi rokken kan je lagen met andere belangrijke garderobe stukken waardoor ze de perfecte overgangsstuk zijn voor de komende zomer maanden.  Dit alleen maakt maxi jurken en rokken mijn favoriete kledingstukken om voor de zomer te dragen, omdat je lekker creatief bezig kan zijn met stukken die je al in je kast hebt hangen, gecombineerd met leuke accessoires. Mijn oog viel op deze prachtige hippie chic look van  trendy maxirok  van S. Oliver  met comfortable elastische band en modieuze contrasten

Ik zie mijzelf al helemaal lopen in deze rok op het strand van Kreta. Klik hier om de Maxirokken van OTTO te bekijken.

 

 

It’s a flipflop kind of day

Een paar slippers in je backpack is een absolute must!  In de zomer loop ik het allerliefste op mijn blote voeten of slippers. Zelfs in de winter als ik thuis ben loop ik met sokken in slippers. Dat is iets wat ik heb overgehouden van mijn Indonesische roots, maar volgens vele de modeblunder van 2015. Hahahaha kan me niks schelen. Ik vind schoenen/laarzen een stuk minder lekker zitten als het zo warm is. Daarnaast vind ik het lopen op slippers ook gewoon heel lekker. Deze zomerse teenslipper met dianets met gegarneerde bloemen van Rieker heeft mijn hart gestolen. Het is een echte blikvanger! Ideaal voor in de stad of op het strand.  Klik hier om  meer schoenen en slippers te bewonderen schoenen en slippers

 

Eat, Sleep, Tan, Repeat

 

Badpak eigen collectie

Anno 2019  is de badpak hipper dan ooit, een badpak in je swimwear-collectie moet je dan ook gewoon hebben.  Ik ben geen size zero en ik voel mijzelf prettiger en zelfverzekerder in een badpak. Ik heb badpakken van designers maar ook van de H&M, bijna elk jaar schaf ik er weer 1 aan.  Dit badpak wat ik heb uitkozen heeft uitneembare softcups en onderbuste-elastiek. Sluiting in de nek en randdessin met sierstuds.. Verkrijgbaar  t/m cup D. Ook zijn er bikini’s die gaan t/m cup F. Klik hier om o.a. badpakken van OTTO te bekijken en laat je inspireren.

Laat je fashion hart sneller kloppen door een kijkje te nemen op de website van OTTO. Heel veel shopplezier en laat de zomer nu maar komen! Ik ben er helemaal klaar voor!


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat vind jij van deze (zomer) musthaves?

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like