Fashion

Esprit Trends Zomer Musthaves

De lente is in aantocht! Joepie! Héhé, eindelijk! Tijd om weer aan lekkere luchtige kleding te denken. De lente is de tijd voor kleur en vrolijkheid! De vogeltjes beginnen weer vrolijk te fluiten, de bloemetjes gaan bloeien en het wordt natuurlijk lekkerder weer en het ijsjes seizoen is weer aangebroken. Ik was helemaal in de stemming voor een vroeg lentegevoel en was op zoek naar inspiratie voor de nieuwe voorjaarsmode. Dus struinde ik internet af op zoek naar heerlijke lente-accesoires.  Benieuwd wat ik vond op de site van Esprit? lees dan gezellig verder.

Ik heb een aantal favoriete webshops, waar ik regelmatig iets bestel. Modemusthaves, Zalando, ASOS en The Outnet. Tijdens mijn zoektocht stuitte ik op de webshop Esprit.

Ontstaan Esprit a lovestory

De geschiedenis van het bedrijf Esprit begon in de jaren zestig – met een prachtig liefdesverhaal. I have a confession to make. I’m a sucker for a good love story. Dus dit verhaal sprak mij enorm aan. In de zomer van 1963, een mooi blond meisje was op weg naar haar zomerbaan in Tahoe City in haar VW kever. Een slimme East Coast preppy was aan het liften op Route 89 in de buurt van Emerald Bay. Zijn naam was Doug Tompkins en de naam van het meisje, Susie Buell. Vanaf het begin klikte het enorm met die twee. Ze zaten op dezelfde golflengte, het delen van een grote passie voor mode en de natuur. Slechts een half jaar later trouwden ze. En na 5 jaar, begonnen ze wat nu één van de grootste modemerken in de wereld is: Esprit.

De online shop van Esprit biedt een ruime keuze aan uitstekende mode voor dames, heren en kinderen evenals trendy modeaccessoires en woontrends.

Ik was op zoek naar accessoires voor mijn reis naar Ibiza in mei. Ik houd enorm van maxidresses, slippers, hoedjes en tassen. Ik heb ontzettend veel slippers in allerlei kleuren en voor elke dag een ander paar en mijn favoriete merk hierin is Havaianas.  Vorig jaar heb ik een super mooi hoedje gekocht van het merk La Salle Amsterdam. De maxi dress waar ik hele hoge ogen mee gooi is van Superdry en Bonprix.

Hieronder laat ik jullie mijn masterpiece jurk zien en mijn zomers hoedje. Wat vinden jullie ervan?

You van leave your hat on

Tijdens het rondneuzen op de webshop van Esprit, viel mijn oog op de trendy deukhoed in de kleur light blue van canvas met een hoogwaardige mix van katoen en linnen. En deze ultracoole pet met jaquard met een materiaalmix van jacquard en canvas. Deze heb je in de kleuren grey en zwart.

It’s a flipflop kind of day

Een paar slippers in je backpack is een absolute must!  In de zomer loop ik het allerliefste op mijn blote voeten of slippers. Zelfs in de winter als ik thuis ben loop ik met sokken op slippers. Dat is iets wat ik heb overgehouden van mijn Indonesische roots, maar volgens vele de modeblunder van 2015. Hahahaha kan me niks schelen. Ik vind schoenen/laarzen een stuk minder lekker zitten als het zo warm is. Daarnaast vind ik het lopen op slippers ook gewoon heel lekker.

Deze klassieke teenslipper met een bandje met pailletjes is een echte blikvanger! Ideaal voor in de stad of op het strand.  Verkrijgbaar in de kleuren nude, black en navy.

Don’t cry buy a bag and get over it!

De lente komt eraan, dus ook de favoriete Europese muziekfestivals staan voor de deur in het komende seizoen. En welke tas je meeneemt is nogal een big issue. Waar kies je voor? voor een fringe bag, rugzak, clutch, cross body bag, buideltas of een bumbag?  Het kan en mag allemaal. Bij Esprit heb je een ruime keuze aan verschillende soorten maten en  kleuren tassen. Voor elk wat wils.

Zoveel mooie schoenen, helaas maar twee voeten

Ik wil jullie ook nog heel graag deze eye catcher laten zien. Kan ook prima voor de lente. Deze veterschoen is een echte blikvanger door het gemoderniseerde Boedapest-patroon en de zomerse gaatjes. De matte metallic look met gecrashte look is extra spannend. De fraaie rubberen loopzool met opvallend profiel met kurklook is modieus, comfortabel en weerbestendig. Stijlvolle metallic veterschoenen klik hier van rundleer in een elegante metallic look, modern en smaakvol. Is het geen plaatje?

Laat je fashion hart sneller kloppen door een kijkje te nemen op de website van Esprit en bovenstaande fashion items kan je vinden op accessoires klik hier.  Heel veel shopplezier en laat de zomer nu maar komen! Ik ben er helemaal klaar voor!

Wat vind jij van deze (zomer) musthaves?


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Blog you zoen

Claudia XOXO

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Blog & Beauty
  maart 17, 2017 at 9:49 pm

  Wat een heerlijk artikel om te lezen. Ik ben ook helemaal klaar voor de zon, mijn slippertjes, zonnehoed en zonnebril. Ik ben ook dol op Maxi-dresses, en zou er wel in willen wonen. Maar maxi en mini is niet echt een goede combi, dus ik verdwijn helemaal in zo’n mooie jurk.

 • Reply
  Yvonne
  maart 17, 2017 at 10:16 pm

  Leuk, ik hou van mooie flipflops, petjes en hoeden. Ik ben klaar voor de zomer!

  • Reply
   Claudia Struijck
   maart 21, 2017 at 9:51 pm

   Jaaaaaaa hier gaat het net zo. We houden volgens mij wel van dezelfde dingen! X

  Leave a Reply