Food Lifestyle

Feestdagen: SodaStream lanceert Décor Edition in Urban Grey

Feestdagen: SodaStream lanceert Décor Edition in Urban Grey

SodaStream kondigt de lancering aan van haar nieuwe Décor-editie, en voegt daarmee speciaal voor de feestdagen een nieuwe kleurtint toe aan het bekroonde bruiswatertoestel Spirit. De stijlvolle Spirit Décor kreeg de moderne kleur Urban Grey en heeft een vaatwasbestendige herbruikbare fles. Het exclusieve cadeau is vanaf half oktober verkrijgbaar.

SodaStream Décor is geïnspireerd door de allernieuwste kleuren in mode en interieur. Nu mensen meer tijd in huis doorbrengen, zijn apparaten die het dagelijkse leven thuis makkelijker maken zeer geliefd. Het elegante grijs maakt van de Spirit Décor een chic, duurzaam en prakisch eindejaarscadeau.

Feestdagen: SodaStream lanceert Décor Edition in Urban Grey

Feestelijke drankjes
De nieuwe Spirit Décor maakt het mogelijk om thuis bruisende drankjes te maken en helpt met zijn vaatwasbestendige herbruikbare fles – het milieu te redden van duizenden plastic wegwerpflessen. Net als de reguliere Spirit-toestellen is dit unieke Décor-exemplaar snel en makkelijk te gebruiken of mee te nemen, en bepaal je dankzij de handige drukknop zelf de
hoeveelheid bruis. Je kan ook een smaakje toevoegen. Laat je voor de feestdagen inspireren door de cocktailrecepten die op de site staan.
Consumentenadviesprijs SodaStream Décor € 99,95.

Over SodaStream
SodaStream, onderdeel van PepsiCo, is wereldwijd marktleider in de bereiding van bruisende dranken thuis. SodaStream-bubbels zijn beter voor de consument – gezond, gemakkelijk te maken, licht om te dragen – en beter voor de planeet, waarbij duizenden plastic wegwerpflessen worden vervangen door één herbruikbare SodaStream-fles. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn, BCC, Blokker, Bol.com, Coolblue, MediaMarkt, PLUS en
www.sodastream.nl

Let op:
– Bruis nooit meer nadat een siroop is toegevoegd
– Zorg dat de fles voldoende naar achter is gedrukt wanneer u bubbels gaat toevoegen (De fles staat recht naar beneden in dat geval)
– Vul de herbruikbare fles met koud water maximaal tot de aangegeven streep.
– Zorg dat het tuitje in het water komt wanneer u er bubbels in wilt pompen
– Plaats de herbruikbare plastic flessen nooit in de vaatwasser.
– Gebruik de herbruikbare flessen NIET na de houdbaarheidsdatum.
– Gebruik enkel originele SodaStream flessen.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like