Lifestyle

De multifunctionele Linn kledingrek van Brabantia

De multifunctionele Linn kledingrek van Brabantia

De multifunctionele Linn kledingrek van Brabantia

Kledingrekken zijn een nieuwe trend in de mode- en organisatiewereld. Werken als een statement-stuk in een slaapkamer, of gebruikt om je favoriete kleding op één plek op te hangen, het gebruik van een kledingrek is een eenvoudige en stijlvolle manier om een ​​saaie kamer op te fleuren. Kledingrekken zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, ze zijn ook een uitstekende manier om je kast te organiseren en de rommel tot een minimum te beperken.

Feit van de zaak: kledingrekken dienen allemaal hetzelfde eenvoudige doel. Ze geven je een plek om kleding op te hangen. Maar tussen kwaliteitsconstructie, maat en algeheel ontwerp, is er eigenlijk nogal wat te overwegen wanneer u op zoek bent naar het beste kledingrek voor je unieke ruimte en behoeften. Afhankelijk van de hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt en het type ruimte waarmee je werkt, zijn er veel verschillende soorten kledingrekken om uit te kiezen. Er zijn multifunctionele opties met planken die perfect zijn voor meer dan alleen kleding of opvouwbare en aan de muur bevestigde rekken die ruimte besparen, en zelfs draagbare kledingrekken op wielen als je het tussen kamers moet verplaatsen. Maar om je beslissing eenvoudiger te maken, deel ik in dit artikel  mijn favoriete kledingrek die ook nog eens  duurzaam gecertificeerd is.  

De multifunctionele Linn kledingrek van Brabantia

 Mijn kledingrek heet Linn en is van Brabantia heeft een vintage, maar toch eclectisch gevoel waar ik van hou! Het voelt alsof mijn kleding verzameld is! Het heeft een bamboe roede voor ophangen en een matzwarte afwerking met details van gietijzer en messing. 

Productinformatie

Met het Linn kledingrek van Brabantia organiseer, lucht en droog je je kleding in stijl. Dit vrijstaande kledingrek is voorzien van een stevige bamboe roede en twee in hoogte verstelbare plateaus. Perfect voor slaapkamer, wasruimte, hal of zolder!

  • 93 cm bamboe roede voor ophangen, luchten of drogen van kleding
  • Plaats voor 28 kleerhangers
  • Twee in hoogte verstelbare plateaus voor schoenen en tassen
  • Gebruik de spijlen in de plateaus ook om kleding te drogen
  • Anti-slip voetjes houden je vloer heel

Dit multifunctionele kledingrek voldoet aan al je opslagbehoeften en helpt je georganiseerd te blijven. Dankzij het vrijstaande ontwerp past het in elk deel van je woonruimte en is het eenvoudig te monteren – wat betekent dat je minder tijd kwijt bent aan het samenstellen en meer tijd aan kunt besteden aan het inrichten en organiseren van je kledingrek. 

De multifunctionele Linn kledingrek van Brabantia

Linn kleding rek is er in twee maten, in het groot en in  het klein, zwart of wit.  Daarnaast is er complete Brabantia Linn collectie ontworpen met dus een handig kledingrek maar omvat ook wasmanden en -boxen.


Zoal altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply