Food Lifestyle

The TABLE lanceert handgemaakte collectie producten

The Table lanceert handgemaakte collectie

THE TABLE lanceert handgemaakte collectie producten voor een mooi gedekte tafel 

Duurzaam assortiment nodigt uit tot mixen en matchen

The Table introduceert een uitgebreide collectie handgemaakte producten voor op de eettafel. Het nieuwe Nederlandse tableware merk ontwerpt en produceert samen met ambachtsmensen uit de hele wereld alles voor een mooi gedekte tafel. Van servies tot glas, van kaars tot tafellinnen. 

The TABLE lanceert handgemaakte collectie

Samen tafelen verbindt

De eettafel is dé plek om het leven te vieren, aandacht voor elkaar te hebben en te genieten van goed eten. Dit was het uitgangspunt voor de ervaren ondernemers Stephan Zeijlemaker en Carla Peters om The Table te starten. De belofte die een sfeervolle en persoonlijke gedekte tafel in zich heeft, geeft je gasten het gevoel van een warm welkom en laat zien dat je zorg besteedt aan hun komst. De ambachtelijke collectie die westerse ontwerpen combineert met eeuwenoude handwerktechnieken uit verre landen speelt hier op in en geeft glans aan alles wat je serveert.

Mixen en matchen

Naast de handgemaakte producten biedt The Table binnenkort zorgvuldig geselecteerde vintage items, verzameld in binnen en buitenland. De duurzame collectie nodigt uit om oud, nieuw en verschillende stijlen met elkaar te combineren én te mixen met de favoriete items uit je eigen kast. Wie heeft er niet het oude servies van z’n ouders of opa en oma achter in de kast staan? Door te combineren krijg je een persoonlijke en unieke gedekte tafel waarmee je elke keer opnieuw jezelf en anderen blij kunt maken. Zo’n tafel waaraan vanzelf mooie verhalen naar boven komen.

The Table lanceert handgemaakte collectie

Fair trade, plasticvrij en klimaatpositief

The Table werkt samen met ambachtsmensen in verre landen volgens de normen van de World Fair Trade Organization. Ook produceert het merk klimaatpositief door haar CO2 uitstoot voor 110 procent te compenseren via de Climate Neutral Group met efficiënte ovens voor mensen die op hout koken. The Table heeft samen met de makers van haar producten efficiënte verpakkingen ontwikkeld van karton en papier, waardoor plastic overbodig is. Ook wordt een deel van de glazen en kannen geblazen van gerecycled glas.

Over The Table – Extraordinary tableware for everyday life                                                                   

Het Amsterdamse merk The Table ontwerpt, produceert en verkoopt alles voor een mooi gedekte tafel. Daarnaast biedt het merk binnenkort een zorgvuldig geselecteerde vintage collectie. De collectie nodigt uit om oud, nieuw en verschillende stijlen met elkaar te combineren én te mixen met de favoriete items uit je eigen kast. De collectie is in Nederland online voor iedereen verkrijgbaar via www.thetable.store.

instagram.com/thetableamsterdam | https://www.facebook.com/thetableamsterdam/

Wil je het artikel lezen wat Hans van der Beek van het Parool heeft geschreven in de rubriek Schuim? en ben je nieuwsgierig naar mijn verhaal achter de theemok wat ik had meegenomen? Klik dan het Parool, instagrammabler wordt het niet

 


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply