Beauty

Zelfbruinende melk en mousse zorgen voor een natuurlijk vakantiekleurtje

Zelfbruinende melk en mousse zorgen voor een natuurlijk vakantiekleurtje

Zelfbruinende melk en mousse zorgen voor een natuurlijk vakantiekleurtje. Dit voorjaar introduceert Hawaiian Tropic de Sunless Tan-lijn. Zowel de zelfbruinende mousse als de gradual tanning melk zorgen het hele jaar door voor de perfecte glow. Aloha vakantiegevoel! Creëer moeiteloos een stralende teint zonder strepen. De nieuwe productlijn verwent de huid met vocht en zorgt voor een natuurlijke glans tijdens het bruinen. De zelfbruinende verzorging is doordrenkt met een heerlijk tropische geur die je even meeneemt naar Maui.

Zelfbruinende melk en mousse zorgen voor een natuurlijk vakantiekleurtje

Sunless Tan

Smeren met de verzorgende Sunless Tan-zelfbruiners is een veiligere manier om een stralende vakantiekleur op te bouwen. Bijkomend voordeel: je hoeft er niet voor af te reizen naar verre oorden. Zowel de melk als de mousse bevatten aloë vera en vitamine E, die de huid optimaal hydrateren tijdens het bruinen. Bovendien zijn alle producten van Hawaiian Tropic dermatologisch getest.

Self-tanning milk

Geleidelijk een mooi vakantiekleurtje opbouwen? Met de self-tanning milk hoef je niet bang te zijn voor een oranje effect. De melk is ideaal voor dagelijks gebruik en zorgt voor een natuurlijke teint. De lotion laat geen strepen achter en leidt tot een langdurige tan. De tropisch geurende melk voedt en hydrateert je huid 24 uur lang. Handig: de melk trekt snel in en voelt niet plakkerig aan.

Prijs: €22,99

Self-tanning foam

(light/medium en dark)Terwijl de melk je kleurtje geleidelijk opbouwt over meerdere dagen, is de ultralichte mousse ontwikkeld om je aan een mooie bruining te helpen in een kortere tijd. Laat de mousse tot zes uur lang inwerken voor een langdurige donkere tan. Kies de gewenste kleur (light/medium of dark) en verwen jezelf één tot twee keer per week met de mousse die gemakkelijk aan te brengen is. Tip: als je je huid hydrateert, heb je langer plezier van je kleurtje.

Prijs: €19,99

Zorgeloos zonnen

Zelfbruiner beschermt je niet tegen de straling van de zon. Nadat je de zelfbruiner hebt laten intrekken, kun je op de droge huid een product met SPF gebruiken om je tegen de zon te beschermen. De suncare verzorging van Hawaiian Tropic is sinds vorig jaar verkrijgbaar in Nederland. Deze lijn beschermt je huid tegen gevaarlijke UVA- en UVB-stralen. Met tropische geuren verrijkt met ingrediënten zoals kokosnoot, plumeria, passiebloem, mango en guave zorgt de zonnebescherming met ‘aloha spirit’ voor een Hawaiiaans vakantiegevoel

Zelfbruinende melk en mousse zorgen voor een natuurlijk vakantiekleurtje

Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply