Beauty

Hoe lang kan je cosmetica eigenlijk bewaren? – Alleenpuur

 

Ben jij ook zo iemand die een vast ritueel heeft van make-up en verzorgingsproducten? Heb je net als ik een etui of make-up tas waarin alles zit wat je gebruikt? De kans is groot dat je niet stil staat bij de houdbaarheid van je ‘stash’ . Ook deze producten kunnen net zoals voedsel bedreven. Huidproblemen kunnen het gevolg zijn, veroorzaakt door bacteriën en schimmels die in het product terecht zijn komen, eigenlijk door jezelf. Ik schreef voor Alleenpuur een artikel over de houdbaarheid van cosmetica.

In dit artikel zet ik de houdbaarheidsduur van cosmetica op een rijtje met een aantal tips voor het bewaren van cosmetica. Hierbij de link. Veel leesplezier.

Houdbaarheidsduur Cosmetica

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  lot
  februari 10, 2016 at 6:20 pm

  Lieve Claudia,
  Op jou advies heb ik van dit merk een vitamine C masker in gebruik.
  Dat is echt iedereen aan te raden. Dit masker heeft de huid van mijn gezicht al sterk verbeterd..
  het is ook een heerlijke masker om te gebruiken.
  Heel erg bedankt voor je advies. Jammer dat deze kliniek zo ver weg is voor mij.
  Heel veel liefs.

  Lot

  • Reply
   Claudia Struijck
   februari 11, 2016 at 1:02 pm

   Lieve Lot, bedankt voor je lieve reactie en wat super om te horen dat de Vital C masker jou ook zo goed bevalt. Het is mijn favoriete product. Wil je dat ik navraag doen of ik een salon weet bij jou in de buurt die met Image werkt? Ik hoor het wel. Liefs Claudia

  Leave a Reply