Beauty

Solligne Instant Colour for Brows and Lashes

It’s all about the eyes. Opgemaakte ogen en verzorgde wenkbrauwen geven elk gezicht meer expressie. Die make-up hoeft absoluut niet zwaar te zijn. Maar de juiste accenten zorgen voor een stralende, open blik. En daar houd ik van. Ik besteed elke dag veel aandacht aan mijn ogen, omdat ik het fijner vindt om mijn ogen iets te benadrukken. Je ogen en wenkbrauwen zijn nu eenmaal de eye catchers van je gezicht. En eigenlijk ben ik elke ochtend in de weer met een wenkbrauwpotlood, kwastje en mascara, is er misschien niet iets makkelijker op de markt….. En hier komt Solligne to the recue. Dit merk ontwikkelde een wenkbrauw en wimper- verf voor thuis gebruik. En ik maakte er een korte video van. Kijk snel verder naar het resultaat. 

 

Ik gebruik altijd een wenkbrauwpotlood omdat mooie en volle wenkbrauwen mijn gezicht meer expressie geven. Mooi getekende wenkbrauwen en donkere wimpers kunnen jouw gezicht een totaal andere look geven.

Instant Colour

Solligne Instant Colour For Brows and Lashes is een wimper- en wenkbrauwverf. Deze verf bevat geen waterstofperoxide, hoeft niet gemengd te worden en is zeer gemakkelijk en veilig binnen drie minuten aan te brengen. Met deze wimper- en wenkbrauwverf krijg je een ‘natural beauty look’ voor ieder moment van de dag. De kleur blijft 2 tot 3 weken goed. Eén verpakking is goed voor ongeveer zes behandelingen.
Dit product is tevens geschikt voor de allergiegevoelige huid.

Elke kitje bevat de volgende benodigheden : één kleurgel (5ml), twee wattenstaafjes, mascaraborsteltje, tien wimperblaadjes, één beschermende crème, één naald om de tube te openen en één gedetailleerde gebruiksaanwijzing en kost €15,25. Ideaal en dat het snel en makkelijk werkt, vind ik echt een pré! Ik wil het liefst in een korte tijd er zo goed mogelijk uitzien, want het is tegenwoordig allemaal hurry hurry. Stress omdat mijn wenkies niet willen zitten vlak voor een belangrijke afspraak, sollicitatie, event, lady’s night of wat dan ook, wil ik echt niet. Solligne belooft mooie wimpers en wenkbrauwen binnen 3 minuten. Yeahhhhh!

Geen waterstofperoxide

In 2015 is Solligne in Nederland ontwikkeld door experts met meer dan 30 jaar ervaring in de cosmetica branche. De producten van Solligne bevatten geen waterstofperoxide, wat vanaf 2016 wettelijk verboden is en niet meer mag worden toegepast in behandelingen die direct met de huid in contact komen. Ik moet eerlijk zeggen dat dat wel gelijk mijn interesse wekt. Want is het niet de waterstofperoxide die ervoor zorgt dat de verf goed ‘pakt’ en lang blijft zitten? Het antwoord is simpel, in het kitje zit namelijk ook een activator en dat is de vervanger van de waterstofperoxide.

Voordelen:

 • Snel resultaat binnen ongeveer 3 minuten
 • Bevat geen waterstofperoxide
 • Blijft tot 3 weken zitten
 • Ideaal voor thuis gebruik

Claudia en Solligne

Samen Ciska van Ciskalala ging ik aan de slag met dit product. Ongeveer 10 dagen voor mijn bruiloft. Omdat ik natuurlijk niet wist hoe de de wenkbrauw verf zou uitpakken. Dus we hebben alleen mijn wenkies aangepakt. Eigenlijk zijn Ciska en ik er helemaal over eens dat dit product echt een slimme beauty trick is voor de wensen en behoeften van de moderne vrouw, omdat verzorgde wenkbrauwen en wimpers tegenwoordig een vast onderdeel is in de verzorging van het gezicht. Waarbij er door de beauty experts van Solligne ingegaan wordt op de laatste noviteiten en ontwikkelingen.  Ciska had het product bij mij niet al te zwaar aangezet omdat ik niet als Bert van Ernie door het leven wilde hahaha. Maar ik zag binnen 3 minuten een kleurecht resultaat met een frisse en sprekende oogopslag.

De Solligne long lasting wimper- en wenkbrauwverf  is beschikbaar in drie verschillende kleuren, voor iedere vrouw wat wils.: bruin, bruin-zwart en zwart. Ik gebruikte de bruin-zwarte kleur.

Shop hier Solligne online

Ciska heel erg bedankt voor je hulp!♥


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Verf jij wel eens je wenkbrauwen en/of wimpers?

Blog you zoen

Claudia XOXO

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Mariëlle | Me-licious
  juni 23, 2017 at 10:30 am

  wat een mooi product en je filmpje is echt super goed en duidelijk. Wat ik alleen jammer vind is dat ik niet echt een voor/na idee heb. Dus het effect van deze verf kan ik helaas niet goed zien. Zelf gebruikte ik vroeger altijd een wenkbrauw verf, maar ik weet niet of hier waterstofperoxide in zat. Hij is niet duur in ieder geval 😉 zelf heb ik permanente make-up laten zetten, dus uittesten zit er helaas niet in.

 • Reply
  Nicole Orriëns
  juni 23, 2017 at 10:32 am

  Dit lijkt mij wel wat! Ik heb wenkbrauwen die je bijna niet ziet helaas. Een tijdje terug kocht ik verf van de Kruidvat maar dat zag je amper. Dit product klinkt dan beter.

 • Reply
  Bianca Schrijft
  juni 23, 2017 at 11:21 am

  De mijne zijn gitzwart, daar baal ik eerder van, doordat mijn gewone haar steeds meer een rode gloed krijgt (en grijs er tussen, niet doorvertellen). Dus ze beginnen in kracht af te steken.

 • Reply
  Blog & Beauty
  juni 23, 2017 at 11:51 am

  Ik zou dit zelf ook wel willen proberen, maar zou een beetje twijfelen aan de kleur bruin-zwart of zwart. Super leuk filmpje is het geworden hoor.

 • Reply
  Marieke
  juni 23, 2017 at 1:39 pm

  Wat een mooi product! Ik vind het zelf vaak spannend om dit te proberen omdat ik niet goed weet welke kleur dan mooi staat…

 • Reply
  Rosita
  juni 23, 2017 at 3:17 pm

  Wat een handig product. Ik vind het vaak geen mooi gezicht, als wenkbrauwen een hele andere kleur hebben. Zelf verf ik mijn haar maar weinig. Omdat het zo donker is, moet het eerst ontkleurt worden. Dus mijn wenkbrauwen verven hoeft niet.

 • Reply
  Jody
  juni 24, 2017 at 9:30 am

  Ik wist niet eens dat er wenkbrauwverf bestond! ? weer wat geleerd.. 😉

 • Reply
  Verena
  juni 24, 2017 at 9:59 am

  Dit lijkt me heel handig voor wimpers! Voor wenkbrauwen lijkt het me wel een beetje eng

 • Reply
  Sonja
  juni 24, 2017 at 7:48 pm

  UhM…. hoef je dit niet af te spoelen? Handig! I

  • Reply
   Ciska Lala
   juni 26, 2017 at 3:55 pm

   Hebben we wel gedaan maar dat moest binnen 30 seconden, dus we hadden geen tijd om de camera mee te nemen. De badkamer was niet heel dichtbij, vandaar 😀

 • Reply
  Ciska Lala
  juni 26, 2017 at 3:54 pm

  Graag gedaan !! xx

 • Reply
  esther
  juni 26, 2017 at 11:33 pm

  Vroeger ook veel geverfd maar tegenwoordig niet meer. Ik werk het dagelijks wat bij en vindt dat voldoende. Wel mooi!

 • Reply
  Fleur
  juni 26, 2017 at 11:42 pm

  Mooi resultaat en scheelt je weer tijd in de ochtend

 • Reply
  Gonny
  juli 2, 2017 at 9:37 pm

  Snap dat het spannend was.
  Ik verf mijn wimpers zo nu en dan. Eigenlijk is het zo gebeurd

 • Leave a Reply