Beauty

Kiehl’s Loves Amsterdam Canal House

Om een ​​stukje Kiehl’s roots over de hele wereld te brengen, introduceert de New Yorkse apotheker de 5e editie van de Kiehl’s Loves Limited Edition-collectie. In 2019 is Kiehl’s trots om samen te werken met de Italiaanse beeldend kunstenaar Simone Massoni om een ​​collectie van limited-edition producten en een super exclusief Kiehl’s Loves Amsterdam Canal House te ontwerpen. Je herkent enkele van de beste iconen van Amsterdam. Mr. Bones neemt je mee op een reis door het Rijksmuseum, de Magere Brug en natuurlijk langs onze typisch Nederlandse kenmerken zoals, fietsen, tulpen en kaas.

Om zijn klanten overal ter wereld (opnieuw) te laten kennismaken met zijn roots presenteert het apothekersmerk Kiehl’s de 5e editie van zijn Kiehl’s Loves-programma. In 2019 is Kiehl’s de fiere partner van de Italiaanse visueel kunstenaar Simone Massoni. Samen lanceren ze een beperkte editie van items en verhaalelementen waarmee ze een ode brengen aan de typische kenmerken van de landen en steden waar Kiehl’s aanwezig is. Elk item van de beperkte editie is versierd met artwork dat naar het patrimonium van Kiehl’s verwijst en met visuele elementen die typisch zijn voor de lokale cultuur en het DNA van elk land.
Niet zonder trots presenteren we KIEHL’S LOVES AMSTERDAM 2019:

The world of Simone Massoni

Simone Massoni groeide op in Lucca, een stadje in hartje Toscane in Italië. Daar ontdekte hij zijn liefde voor grafiek. Na de middelbare school verhuisde Simone naar Firenze om studies aan te vatten aan de Academie voor Schone Kunsten. Zijn hart volgend startte hij als striptekenaar maar met zijn portfolio en talent werd hij al snel illustrator van kinderboeken. Omdat kindertekeningen hem na een tijdje niet langer meer konden inspireren, verlegde hij zijn werkterrein naar visueel design en visuele kunst. Zijn recentste werken prijken in boeken, magazines, publiciteitspots en shows wereldwijd. Massoni werkte samen met merken als Ferragamo,
Fendi, Facebook en The New Yorker. Simones liefde voor reizen en zijn grafische stijl maken van hem de geknipte partner voor de Kiehl’s Lovescollectie van dit jaar. Voor de Kiehl’s Loves-designs maakte Massoni gretig gebruik van de mogelijkheid om de wereld in al haar aspecten te verkennen. “Na al mijn research en de dingen die ik ontdekte in de loop van het artistieke proces was het alsof ik een gigantische en exquise reis rond de wereld ondernomen had!” Zijn inspiratie voor zijn grafische designs haalde hij uit oude stickerboeken en albums die kinderen van zijn generatie verzamelden. “Dat waren boeken met eenvoudige achtergronden en pagina’s vol stickers met een speciale kleefstof op de achterzijde zodat ze eindeloos opnieuw verplaatst konden worden. Met een boek kon je dagenlang verschillende verhalen maken. Die herinnering inspireerde me voor Kiehl’s Love. De sets van de verschillende steden ontwierp ik als de stickerboeken die ik als kind had, de iconische objecten van elke plek beschouwde ik als herpositioneerbare stickers. Zo probeerde ik opnieuw het gevoel van verwondering op te roepen dat ik ervaarde wanneer ik mijn eigen boeken samensteld.

Kiehl’s loves Amsterdam
CANAL HOUSE* € 79,00
Ultra facial cream 50ML € 28,00
125ML € 53,00
Avocado Eye 14ML € 29,00
28ML € 45,00
Midnight Recovery Concentrate 50ML € 65,00
Calendula Toner 250ML € 38,50

Collectie verkrijgbaar bij Kiehl’s Flagship Store Kalverstraat, Kiehl’s Heiligeweg & Kiehl’s Bijenkorf Amsterdam
en op Kiehl’s  en Bijenkorf vanaf eind september.


Wat vind jij van deze ontzettend leuke eerbetoon aan onze hoofdstad?

Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply