Beauty

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate- Gezichtsolie

Als je mij volgt op instagram, dan weet je denk ik dat ik een behoorlijke fan ben van het merk Kiehl’s. Ook op mijn blog heb ik verschillende artikelen geschreven over dit merk. Omdat ik andere producten van Kiehl’s aan het testen ben vroeg ik aan Robin of ze de bestseller van Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate  wilde testen voor mij. Dit is een product wat al jaren op Robin haar wishlist staat. Dus vandaag op mijn blog deelt ze haar ervaringen met jullie! Heel veel plezier met lezen!

Robin van The Pastel Suitcase is 26 jaar en woont samen met mijn vriend, en heeft twee prachtige kindjes Maeve (14-10-2016) en Beau (27-10-2018) in het altijd gezellige Brabant. Sinds 14-10-2016 is ze de trotse  mama van een  hele mooie dochter, een droom die uitkwam. Hier haalt ze heel veel inspiratie uit. Ook is afgelopen oktober bevallen van een lief, klein ventje genaamd Beau. Verder is ze afgestudeerd als interieur adviseur en voormalig allround styling student. Dat zie je ook terug in haar foto’s op instagram. Haar droom is een eigen bedrijfje en om zo veel mogelijk van de wereld te zien samen met haar gezinnetje.
The Pastel Suitcase is een beauty en mommy lifestyle blog. Hier schrijft ze over alles wat haar inspireert en bezig houdt zoals het moederschap, reizen, beauty en lifestyle.

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate

Robin aan het woord:

Iets waar ik al jaren benieuwd naar ben is het Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate. Deze gezichtsolie is veruit hun populairste product. Benieuwd wat ik er van vind lees dan snel verder!
 

Claudia van Beautytag vroeg aan mij of ik voor haar site het Kiehls Midnight Recovery Concentrate wilde testen. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen. Aangezien ik al jaren benieuwd ben. Ik kon dan ook niet wachten om hem te proberen.

Het concentraat is voor 99,8% natuurlijk, bevat geen parabenen en ook geen parfum. Het komt in een prachtig donker blauw flesje met een pipetje erin. Deze gezichtsolie wordt door Kiehl’s ook wel een elixir genoemd en is op basis van planten gemaakt. Het brengt heel gemakkelijk aan, de druppeltjes komen uit een pipetje wat goed te doseren is. Het werkt de hele nacht om de huid te redeneren, te repareren en te herstellen. Met als resultaat een gezicht dat heerlijk zacht aanvoelt. Op langer termijn zorgt het er zelfs voor dat je er jonger uitziet. De olie ruikt heel erg sterk naar lavendel hier moest ik eventjes aan wennen. Maar het werkt wel lekker rustgevend voor je gaat slapen. Ik heb een flesje van 50ml en ik denk dat ik hier zo’n half jaar mee kan doen. Het werkt heel zuinig in gebruik je hebt maar 2-3 druppels nodig voor je hele gezicht. Ik ben echt heel erg enthousiast! Mijn huid voelt de volgende ochtend zijde zacht aan, dit al na het maar een paar keer gebruikt te hebben. Hij krijgt een vast plaatsje in mijn badkamer kastje. 

De eigenschappen:

– Herstelt de huid voor een glad, verstevigd en gezond resultaat.

– Werkt ’s nachts, wanneer de huid het meest ontvankelijk is om zichzelf te herstellen van de dagelijkse blootstelling aan externe schadelijke factoren.

– 99,8% natuurlijk verkregen gezichtsolie zonder parabenen.

– Bevat essentiële oliën en gedistilleerde plantaardige producten.

Gebruikstips:

– Breng 2-3 druppeltjes aan op de gereinigde huid.

– Masseer de wangen, het voorhoofd en de kin zachtjes met de vingertoppen, zodat het product gelijkmatig wordt verdeeld; daarna over het hele gezicht verdelen.

– Kan apart of onder een vochtinbrengende crème worden gebruikt.

Kiehl’s is online te bestellen en te koop bij de Bijenkorf.

15 ML: €26

30 ML: €44

50 ML: €65

100 ML: €108


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Ken jij dit product van Kiehl’s?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply