Beauty

Iva Natura: Cream Peeling biologische cosmetica

Ik had jullie beloofd om ook nog een review te schrijven over de Iva Natura Cream Peeling. Ik kreeg namelijk van Esen, eigenaresse van Way 2 Natural naast de anti aging cream ook de cream peeling opgestuurd. Nog even kort iets over Iva Natura. Iva Natura is volgens Europese richtlijnen gecertificeerd als biologische cosmetica. De complete lijn bestaat uit diverse heerlijke producten verdeeld over drie categorieën namelijk: Hair Care, Skin Care en Face Care. Alle hoofdingrediënten komen uit Anatolië (Turkije) en dragen het Etko-keurmerk. De producten zijn vrij van stoffen als paraffine, parabenen, kunstmatige kleur- of geurstoffen, SLS, siliconen, PEG’s, GMO’s of phtalaten. Niet geheel onbelangrijk: de producten zijn dierproefvrij. Daarom ben ik ook enorm trots dat ik dit prachtige merk wederom aan jullie mag laten zien. Vandaag is dus de cream peeling aan de beurt.

 Scrub/peeling

Het voordeel van een goede scrub behandeling is dat het je huid zacht, schoon en glad wordt en ontdaan is van dode huidcellen. Een scrubbeurt is goed voor alle huidtypes. Alleen als je een hele droge en/of gevoelige huid hebt zul je het heel voorzichtig aan moeten pakken en wat minder vaak moeten doen. Met voorzichtig aanpakken bedoel ik  dat je een srubproduct kiest met zo fijn mogelijke korreltjes en goede verzorgende ingrediënten voor je huid. De cream peeling van Iva Natura is zo’n mooi product met verzorgende eigenschappen en fijne korrel.

Iva Natura 5

Iva Natura cream peeling

Ik schreef een review over deze cream peeling van Iva Natura op AlleenPuur

 

Iva Natura 2Iva Natura 4

 

Deze Cream Peeling 150 ml van Iva Natura is te koop voor €17,99 op de webshop van Way2Natural

Neem gerust eens een kijkje op de website van Way2Natural


Ik kreeg een sample mee van de black face mask met Kleefkruid extract uit Diyarbakir. Na de peeling kon ik het niet nalaten om het het masker te gebruiken. Want zeg nou zelf het aanbrengen van dit masker in deze kleur is toch wel een feessie. Lol.

 Iva Natura black grap


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Gebruik jij wel eens biologische cosmetica?

 

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Astrid
  mei 18, 2016 at 9:03 pm

  Haha, mooie foto hoor met dat masker op. Werkte het ook fijn?

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 19, 2016 at 11:41 am

   Ik had het masker naar de peeling gebruikt en 5 minuten laten zitten. Daarna afgespoeld met veel lauw water en na afloop zag mij huid er heerlijk schoon en fris uit. Ik had wat droogte plekjes bij mijn neus maar na het masker heb ik een serum gebruikt en toen nachtcrème. Dus de volgende ochtend geen last. X

 • Reply
  Melike
  mei 19, 2016 at 8:20 pm

  Whahaha die foto op het eind is echt te leuk!!! De creampeeling lijkt mij ook echt heerlijk. Ik ben zowieso altijd fan van peelings. Dit lijkt mij zo heerlijk en natuurlijk!

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 20, 2016 at 10:19 pm

   Jaaaaa grappig he? Ik ben erg tevreden met de peeling. Fijne korrel en verwijdert op effectieve wijze de dode huidcellen daarnaast natuurlijk met verzorgende eigenschappen!

  Leave a Reply