Beauty

Kruidvat elektrische harde huidverwijderaar

DSCN0151 (Large).JPG hoofdfoto

De tijd voor mooie blote voeten is weer aangebroken. Ik houd van mooie verzorgde voeten maar vind het niet altijd makkelijk. Voeten worden vaak vergeten terwijl ze ons hele lichaam dragen. Aandacht besteden aan gezichtsverzorging vinden we vaak heel normaal, maar hierbij vergeten we vaak onze voeten, die toch echt veel te verduren hebben. We lopen gemiddeld per dag 8.000 tot 10.000 stappen, dat is in een heel leven gemiddeld 185.000 kilometer! In 185.000 kilometer kan je maar liefst 4x rond de wereld lopen. Het is daarom erg belangrijk om je voeten goed te verzorgen door regelmatig eelt te verwijderen. Teveel eelt kan pijnlijk zijn en daarnaast is het ook niet mooi. Onlangs bracht de Kruidvat een eeltverwijderaar op de markt. Ik rende naar de winkel en kocht dit product. Is dit product het antwoord op mijn dikke eeltlaag die ik op mijn hak heb?

DSCN0153 (Medium).JPG achterrzijde

Ik heb altijd erg veel last gehad van eelt. Door het dragen van pumps en veel staan heb ik vaak van die lelijke eeltranden op mijn hak. Door regelmatig naar de pedicure te gaan hield ik het onder controle. Ik vond het toch altijd wel een gedoe, afspraak maken, erheen rijden en het kost veel tijd. Toen ik las dat dit product op de markt kwam heb ik geen een moment getwijfeld om het te kopen. Lekker makkelijk om thuis te doen. Het scheelt tijd en, en uiteindelijk ook weer geld. Er zijn andere soortgelijke producten op de markt maar deze zijn ook een stuk duurder. Als een product het waard is, is dit natuurlijk prima. Alleen vind ik het altijd lastig om een redelijk bedrag neer te leggen voor iets waar ik de werking niet van weet. Maar goed, in de Kruidvat folder zag ik dit apparaat staan voor € 12,95. Ik kocht hem zelfs met een aanbieding waardoor hij maar € 9,95 kostte.


DSCN0157 (Medium).JPG alles in doos zonder rollerDSCN0155 (Medium).JPG alles in doos goed

Het apparaat ligt prettig in de hand, en met een beveiligingsknopje kan hij niet zomaar aan gaan. Ik vind de kleuren van het apparaat leuk en fris. Dit apparaat is elektrisch wat er voor zou moeten zorgen dat je op een gemakkelijke manier de harde plekken op de voeten kan verwijderen en snel weer voorzien bent van ultra zachte voetjes. De verpakking bevat alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te kunnen gaan. Fijn dat er ook batterijen bijzitten, en er zitten twee navullingen bij, een groffe en een fijne zodat je zelf kan bepalen welke sterkte je nodig hebt. Ik gebruik zelf de groene, dat is de grove. De roze doet niks voor mijn huid.

DSCN0159 (Medium).JPG roller in de hand


Ik heb twee foto’s gemaakt van Voor het gebruik en Na het gebruik. Ik ben niet echt dol op mijn voeten en ik twijfelde of ik jullie mijn lelijke voeten zou laten zien. Maar als ik dat niet doe dan zien jullie ook niet of het apparaat werkt. Ik moet er eerlijkheidshalve wel bij zeggen dat ik een dikke laag eelt heb op mijn hak heb en volgens de huisarts extreem droge voeten. Hieronder de foto’s van Voor en Na.

Voet voor goed (Medium)Voet na goed (Medium)

Ik moet als eerste zeggen dat ik geen vergelijking heb met een ander apparaat en dat dit de eerste elektrische voetvijl is die ik uitprobeer. Maar het valt me niet tegen!  De eerste keer dat ik het gebruikte heb ik wel echt lang moeten vijlen om al dat eelt weg te krijgen. Ik had echt een dikke laag. Ik heb zoals jullie wel kunnen zien een  hardnekkige eeltlaag, het is wel veel minder maar er zit nog genoeg naar mijn idee. Ik leg wel een handdoek op de grond want er komt veel eeltstof vanaf. Wel voelden mijn voeten zacht aan na afloop. Ook gebruik ik het apparaat om de zijkant van mijn dikke teen te behandelen en dat gaat ook prima. Daarna smeer ik mijn voeten in met de klovenzalf van de Kruidvat. Ik heb het idee dat de harde huid goed wordt verwijderd zonder ruw of pijnlijk te zijn. Het is wel verstandig om na gebruik het apparaat en hulpstukken met een natte washand schoon te maken. Je kan hier het kleine borsteltje voor gebruiken maar dat is niet voldoende.

WASHAND kruidvat (Medium)


Dit apparaat raad ik zeker aan. Het is een makkelijke manier van eeltverwijderen en het is snel en effectief. Voor mensen zoals ik met een dikke eeltlaag adviseer ik om vaker het apparaat te pakken. Zodat je het bijhoudt, zeg maar.  Verkrijgbaar bij de Kruidvat voor € 12,95. De navullingen kosten € 6,95 per twee verpakt.


Zijn jullie voetjes ook summerproof?

Blog you zoen,

Claudia XOXO

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply