Beauty

Review: Lashem Picture Perfect Instant Wrinkle Reducer

Lashem

Look fab at every age! Willen we dat niet allemaal? Je kunt beter op tijd beginnen met je huid te beschermen tegen vroegtijdige veroudering. Natuurlijk is een goede dagverzorging met SPF het allerbelangrijkste. Ik vind eigenlijk dat rimpels bij het ouder worden horen, hoe vervelend ook. Jong en oud smeert naar lieve lust . Er zijn verschillende anti-rimpel crèmes, serum en allerlei andere middelen te koop van goedkoop tot heel duur. Ik probeerde een anti-rimpel crème uit die in de deautybox zat van afgelopen augustus. Kijk je mee wat mijn ervaring hiervan is?

Naarmate de tijd verstrijkt, wordt de huid minder elastisch en expressielijnen blijven, zelfs wanneer de fronsspieren niet aangespannen zijn. Matige tot ernstige fronsrimpels worden vaak aangeduid als “elevens” omdat ze er als de nummer 11 geëtst zijn in het gezicht als een dubbele frons tussen de wenkbrauwen. Ik heb zelf 1 frons tussen mijn wenkbrauwen die ik erg irritant vindt. De fabrikant zegt het volgende over de Lashem picture perfect instant wrinkle reducer: Het serum vermindert donkere cirkels en roodheid, vervaagt fijne lijntjes, hydrateert, vult rimpels en geeft de huid een stralende gloed. Nou, we shall see!


DSCN1303 (Medium)

Wat ik ook fijn vindt aan dit product is dat je het kan gebruiken voor lijntjes die niet gerelateerd zijn aan leeftijd. Er kunnen ook fronslijnen ontstaan door gezicht bewegingen, zoals verbaasd kijken, te sterk op iets concentreren, tegen de zon in kijken en fronsen. Zelfs bij jong volwassen kan een gekreukte en gerimpelde huid ontstaan. Ik gebruik dit product nu een week en eigenlijk al na de eerste toepassing zie ik dat mijn huid er frisser en zachter uitziet. Die vervelende frons tussen mijn wenkbrauwen is echt minder zichtbaar. Het lijkt wel of mijn huid een onmiddellijke lift heeft gekregen. Ik ben echt onder de indruk.


Toepassing:

Reinig de huid en dep deze droog . Breng een moisturizer of dagcrème aan op de huid, klop dan voorzichtig het serum in rond de ogen, voorhoofdlijnen, de lijnen die van de zijkant van de neus naar de mondhoeken lopen( nasolabiaal plooi). Deze worden dieper bij veroudering en vergeet ook niet de lijnen van de  mondhoeken naar de onderkaaklijn (marionette lijnen) die  kunnen bij het ouder worden een diepe schaduw geven. Ik gebruik zelf dit product als een cocktail moisturizer.  Ik meng de instant wrinkle reducer met mijn eigen moisturizer voor het maximale blended effect. Het goedje heeft een crème- achtige substantie.


tube (Medium)

Mijn ervaring:

Ik ben over het algemeen vrij skeptisch over anti-rimpel crèmes. Ook omdat ik vind dat rimpels en lijntjes bij het ouder worden hoort. Ik gebruik een goede dagverzorging en in de zomer zelfs een met een SPF. Toch was ik nieuwsgierig naar dit product omdat de reviews over dit serum erg positief waren en ik ben dat ook. Het serum heeft een paar minuten nodig om in te trekken daarna ziet mijn huid er stralend uit. De fijne lijntjes onder mijn ogen en voorhoofd zijn vrijwel verdwenen. Het lijkt wel alsof mijn oogopslag er optisch stralender uitziet. Het serum hydrateert de delicate huid rond de oogzone. Ik ben echt blij verrast met dit product.

Helaas alleen nog maar te kopen via de site Lashem. Full size: 15 ml € 35,99 of via strawberrynet.


Formula Facts en ingrediëntenlijst:

• Paraben free
• Prostaglandine free
 Parfum free
• Hypoallergeen
• Dermatologisch getest
• Oogarts getest
• Non-acnegenic (Zal de poriën niet verstoppen)
PETA Certified Cruelty Free (niet getest op dieren)
• Gemaakt in de USA

Gedemineraliseerd water, Glycerine, Polyacrylamide (en) C13-14 Isoparaffin (en) Laureth-7, Acacia Senegal Gum, Hydroxyethylcellulose, Aloe Barbadensis Leaf Extract; Magnesiumaluminiumsilicaat, Glycyrrhiza Glabra (Zoethout) Extract, Cellulose Gum, Camellia Japans Seed Extract, Tocoferylacetaat, Phenoxyethanol.


Geloof jij in anti-rimpel crèmes?

Blog you zoen

Claudia XOXO

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Meity Struyck
  september 15, 2015 at 9:00 pm

  Altijd leuk om te lezen
  En ook dit ga ik uit proberen

  • Reply
   Claudia Struijck
   september 16, 2015 at 1:55 pm

   Meity, dat is erg leuk om je te horen. Ben erg benieuwd naar je ervaring! X

  Leave a Reply