Beauty

Lys Danique LPG Endermolift & Peeling

Een aantal maanden deed Danielle Fuchter van Lys Danique een oproep op facebook of er een belangstellende was om een nieuwe behandeling bij haar te ondergaan. Het ging om een exclusieve anti-aging techniek die de huid diepgaand steviger maakt om zo de ouderdomsverschijnselen doeltreffend te behandelen. Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet in toom houden, want zeg nou zelf, zijn we niet allemaal op zoek naar de fontein van de eeuwige jeugd?

lys-danique-danielle-1

Danielle Fuchter

Danielle Fuchter is een prachtige ondernemende powervrouw van 48 jaar en heeft ruim 2 jaar geleden LYS DANIQUE opgericht. Ze is gespecialiseerd in LPG Endermologie®, Anti-aging, Afslanken en in het geven van Wellness Massages. Lys Danique A Beautiful life – betekent voor haar: niets is mooier dan de mens en schoonheid moet men koesteren. Schoonheid gaat over “puur” en “harmonie”. Het in balans brengen van het innerlijke en het uiterlijk, daar ligt vooral haar passie. Dit zie je terug in haar sfeervolle, knusse en professionele behandelkamer. Waardoor dit door mij al gauw werd ervaren als een moment van pure ontspanning voor zowel lichaam als geest. Waarmee Danielle zich wil onderscheiden van andere salons is dat ze alle tijd neemt, in een rustgevende sfeer, met persoonlijke aandacht en uitvoerige uitleg bij alle behandelingen en producten. Samen met Danielle ga je de meest optimale behandeling samenstellen voor het allerbeste resultaat. Haar ambitie om jou weer stralend, happy, ontspannen en fris de deur uit te laten gaan is voor haar het allerbelangrijkste!

lys-danique-naambord

Nieuw LPG Rejuvenating Programma

Een exclusieve combinatie van een nieuwe ENDERMOLIFT behandeling en een oppervlakkige peeling.

Endermolift is een 100% natuurlijke anti-age booster om ouderdomsverschijnselen efficiënt te behandelen. Deze LPG behandelingen zijn gebaseerd op de bindweefselmassage techniek.

• Rimpels vervagen & contouren worden strakker
• U krijgt een heldere teint

Wat is Endermolift?

 Dit is een unieke methode omdat het lichaam gestimuleerd wordt lichaamseigen processen actief te houden. De Endermolift™ van LPG biedt onmiddellijk zichtbare resultaten, een natuurlijk liftend effect. De resultaten vermenigvuldigen zich sessie na sessie: rimpels vervagen, strakke contouren en  heldere teint.
lys-danique-ergolift-app

 Hoe werkt Endermolift?

Endermolift™ is een mechanische stimulering, die zorgt voor een echte training van de weefsels. Tijdens de behandeling maakt het speciale behandelkopje knijpbewegingen en stimuleert zo de onderhuidse cellen om collageen aan te maken en om de huid diepgaand te verstevigen om zo de ouderdomsverschijnselen doeltreffend te behandelen. Endermolift™ zorgt voor een betere doorbloeding en een betere aanvoer van zuurstof, waardoor je een frisser en jonger uiterlijk krijgt. Rimpels vervagen, poriën verkleinen, de huid is zuiver, zacht, glad en de aanmaak van nieuwe huidcellen is gestimuleerd.

lys-danique-ergolift-app1

De Behandeling

Stap 1. De huid wordt gereinigd en make-up wordt verwijderd met Pre-Treatment Micellar Lotion van LPG.

Stap 2. De jonge huidcellen worden geactiveerd met de Endermolift behandeling. (30 minuten)

Stap 3. LPG Peeling : 10% of 20% afhankelijk van huidtype : Voor Claudia heb ik de 20% gebruikt. Een op maat gemaakte samenstelling met een dosis van 2 zuren die elkaar versterken. Een gecombineerde actie om de endermolift te optimaliseren. In deze peeling zit 10% Glycolzuur en 10% Amandelzuur.

De voordelen van het gebruik van glycolzuur;

 • betere en fijnere huidstructuur
 • verwijdert dode huidcellen
 • stimuleert de verdikking van de lederhuid
 • stimuleert de fibroblasten
 • vermindering van pigmentvlekjes
 • vermindering van fijne lijntjes en rimpeltjes
 • een betere huidskleur
 • vermindering van acne
 • vermindering van rosacea
 • betere hydratatie
 • betere opname van werkstoffen
 • een gladdere huid
 • het stimuleren van de collageen- en elastineproductie

Hierbij een filmpje van de LPG Peeling in combinatie met de Endermolift.

“Deze oppervlakkige peeling behandeling is uniek, omdat het de vernieuwing van de cellen bevorderd om rimpels en fijne lijntjes te wissen en een stralende teint te herstellen met respect voor de huid. De Endermolift stimuleert de elastine en hyaloronzuur, wordt de efficientie van de peeling naar weefselregeneratie geoptimaliseerd” aldus Dr Ghislaine Beilin, LPG Medecin Esthetique.
De Nieuwe Generatie Endermolift™ is de enige technologie die in staat is om op natuurlijke wijze de synthese van stoffen te activeren die essentieel zijn voor een jeugdige huid:

 • collageen voor het behoud en de stevigheid (+23%)
 • elastine (+46%) voor de soepelheid van de huid
 • hyaloronzuur (+80%) voor de hydratatie

De peeling heb ik hooguit 5 minuten laten inwerken nadat ik deze heb aangebracht met een speciale ampul die met ronddraaiende bewegingen wordt aangebracht. Beginnend bij het voorhoofd en dan langzaam via de wangen, neus en neusplooien, kin en eindigend op de hals en kaaklijn.  Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels gestimuleerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.

lys-danique-lpg-producten

Stap 4. De geadviseerde LPG verzorgingsproducten worden aangebracht. Voor Claudia heb ik de volgende producten gebruikt:

lys-danique-collageen

Als nabehandeling heb ik de Collageen Masker van LPG aangebracht en deze 15-20 minuten laten inwerken. Deze regenereert en verzacht, maakt glad,  hydrateert, verheldert en vermindert fijne lijntjes. De textuur heeft een unieke tweede huid effect. Een 100% natuurlijke bio-cellulose membraan die ook gebruikt wordt voor brandwond patiënten. Een uitzonderlijke barrière effect voor optimale opname van de actieve ingrediënten.

Daarna heb ik de Intense Hydrating & Smoothing Serum aangebracht en als laatste nog de Tensing Firming Cream.

Voor onder de ogen heb ik nog de Total Eye Care aangebracht.

Het effect na deze complete behandeling:

– meer glans & betere huidtextuur

– verfijnde rimpels (volume & diepte)

– vermindering van de grove huid

lys-danique-collageenmasker-1

Claudia na de behandeling

lys-danique-ergolift

Na de volledige behandeling.

Wat mij als eerste opviel in de behandelkamer van Lys Danique was het Boedhabeeld die mij aankeek en de rustgevende uitstraling van de salon. Ik heb iets met Boeddha en voelde me gelijk op mijn gemak. Danielle en ik hadden meteen een klik en na eerst een uur met elkaar gekletst te hebben over van alles en nog wat, was het eindelijk tijd om plaats te nemen op de stoel. Ik werd lekker ingepakt met lakens en een dekbedje en was helemaal klaar voor de behandeling. Ik moet eerlijk zeggen dat ik wat angstig was voor de bindweefselmassage want het schijnt nogal pijnlijk te zijn maar Danielle stelde me gerust dat dat absoluut niet het geval was. Ze vertelde me dat zelf klanten van haar in slaap vallen bij de behandeling. Kijk, dat zijn geluiden die ik graag hoor. En inderdaad, de Endermolift is volkomen pijnloos, ik vond het heerlijk en na afloop zag ik echt een gezonde en frisse huid. Het is een techniek met respect voor de ecologie van de huid met een hele aangename zintuigelijke ervaring van 30 minuten, pure relaxatie. Je kan Endermologie het hele jaar door ondergaan als onderdeel van je dagelijkse leven om het behoud van je lichaam en het gezicht in strijd tegen ‘de tand des tijds’ te doorstaan.  De reden waarom ze voor deze combinatie hebben gekozen is dat de huid na de Endermolift helemaal voorbereid is voor de peeling. Zodat de werkzame stoffen nog beter en dieper in de huidlagen kunnen doordringen. Na die behandeling kreeg ik de fruitzuur peeling van 20%. Het enige wat ik voelde was een lichte tintelende sensatie op mijn huid. Het was heel goed te doen.

Ik was blown away toen ik mijzelf in de spiegel zag. Mijn huid zag er zo goed uit, ik kon wel janken van geluk! Zo stralend, glad en fluweelzacht! Zelfs dagen erna zag mijn huid er nog glowy, geplumpt, fris en gezond uit. Ik heb helemaal geen last gehad van gevoeligheid, roodheid en/of schilfers. Ik denk dat dat ook komt door het verkoelende en hydraterende collageen masker die ik na afloop kreeg. In dit collageen masker zitten o.a krachtige verzorgende ingrediënten zoals zoethout extract en Indische waternavel( is de nieuwste anti- aging wondermiddel). Hierover binnenkort meer. Deze staan op de bovenste regel van de ingrediëntenlijst! Ik heb met volle teugen van deze behandeling genoten, het was pure weldaad voor mijn gezicht. Ik was in zeer goede handen bij Danielle Fuchter die een enorme kennis heeft van de medische aspecten van de huid.

Ben jij ook enthousiast geworden na het lezen van dit verhaal en kijk je ook uit naar deze behandeling? Dan mag ik je heel erg blij maken. Want als je deze behandeling boekt ( LPG Endermolift & Peeling) bij Lys Danique krijg je 15% introductiekorting. Normaal kost deze behandeling €115. Bij een tweede behandeling ( m.u.v nieuwe set wimpers en kuren) krijgt men 25% korting op een behandeling.

Neem gerust even een kijkje op de site: Lys Danique

Contactgegevens: Danielle Fuchter Lys Danique

Mobiel:  0624304454

Klaas de Jagerlaan 12 8802 BV Franeker (Fr)


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Ben jij bekend met de Endermolift?

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Eva
  november 9, 2016 at 11:26 am

  Whaahhh klinkt goed zeg! 🙂 Lijkt mij een fijne behandeling!

  • Reply
   Claudia Struijck
   november 9, 2016 at 5:43 pm

   Ja was echt een hele fijn en bijzondere behandeling met gelijk na 1x al resultaat!

 • Reply
  Babs
  november 9, 2016 at 12:41 pm

  Bijzonder, lijkt mij heel goed voor je huid! Ik had er nog nooit van gehoord, weer iets nieuws geleerd!

  • Reply
   Claudia Struijck
   november 9, 2016 at 5:42 pm

   Hahah Babs, zo leer ik jou ook nog iets bij. Het is idd een hele doeltreffende behandeling!

 • Reply
  Gonny
  november 9, 2016 at 3:06 pm

  De Hannah bindweefsel massage kern ik wel. Deze niet.
  Wat geweldig dat je meteen zo’n groot resultaat zag… en bleef houden.
  Wauw

  • Reply
   Claudia Struijck
   november 9, 2016 at 5:41 pm

   Klopt deze techniek is ook gebaseerd op de bindweefsel techniek. Alle is deze behandeling pijnloos! Een groot voordeel!

 • Reply
  jeapiebel
  november 9, 2016 at 3:31 pm

  Je hebt hier echt duidelijk uitgebreid verteld hoe je ervaart. Het is altijd fijn om zelf te ervaren natuurlijk. Je bent wel positief en enthousiast erover. Dat is een goed teken. 🙂

  • Reply
   Claudia Struijck
   november 9, 2016 at 5:40 pm

   Het is echt een aanrader Jeapiebel!

 • Reply
  Yvonne
  november 11, 2016 at 8:19 pm

  Dit klinkt alsof het voor mijn huid gemaakt is. Maar Franeker is wel heel erg ver helaas.

 • Reply
  Melike
  november 12, 2016 at 11:13 am

  Oeh hihi wat ziet het apparaat er futuristisch uit! Wat lijkt me dat heerlijk om in de spiegel te kijken en inderdaad bijna te huilen van geluk hoe mooi het is!! Dat wil ik ook wel hihi

 • Leave a Reply