Beauty

Lancome liner Plume wit

De keuze in eyeliners is de afgelopen tijd enorm gegroeid, de trend is gezet en de beautyfabrikanten haken hierop in. Eyeliners zijn er in allerlei soorten, vormen en kleuren. Ik testte de witte precisie eye-liner van Lancôme. Deze eyeliner is een  must-have van de zomer. Ideaal om je ogen te verlichten en te openen. Te gebruiken zonder of met zwarte eyeliner voor een verfijnder resultaat.

DSCN0225 (Medium)

Lancôme Liner Plume eye-liner 300 high definition van Lancôme. Heeft een uiterst fijne punt voor een intens en nauwkeurig lijntje en een make-upresultaat dat 6 uur lang houdt. Ik heb de witte eyeliner getest voor een frisse en lichte look. Zie hieronder het resultaat.

Clau 1 oog mooi (Medium)

Een oog met en een oog zonder

 

Er zijn verschillende manieren op de eyeliner te gebruiken:

  • Je kan de eyliner gebruiken voor een frisse en lichte look. Teken een superdun lijntje langs de buitenranden van de bovenste wimpers. Op subtiele wijze lijken de ogen groter.
  • Voor een verfijnde en chique look. Teken een dunne lijn langs de gehele wimperlijn en bouw als het ware de verdikking van je lijn op naar de buitenste hoek van je oog.
  • Voor een glamoureuze en intense blik. Teken een dikke lijn helemaal langs de bovenste wimpers. Creëer aan het einde van je oog bij de laatste wimpers een soort van ‘wing’ om je look een meer katachtige uitstraling te geven. (voor de zwarte variant)

DSCN0226 (Medium)

Ik vind dit product een top product. Het heeft een comfortabele grip die zorgt voor nauwkeurige toepassing en door middel van deze opbouwbare liner is het mogelijk om van een dunne applicatie  voor een helderder oogopslag tot een meer dramatische look te creëeren.  De uniek ontworpen tip, is de tekenpunt waar de inkt uitkomt die smal, breed, dik of dun is, afhankelijk van hoe je het gebruikt. De inkt is op waterbasis. Ik had gisteren een netwerkdiner met 12 meiden en die vonden dat mijn ogen groter en opener leken. Dus voor mij, missie geslaagd!. Ik heb trouwens aan de onderkant van mijn ogen en in de hoek van de buitenkant van mijn ogen een zwarte eyeliner gebruikt. Dit heb ik gedaan omdat ik het contrast zwart/wit mooi vindt. Het enige nadeel vind ik de prijs € 31,50. Deze witte eyeliner is er in beperkte editie.

Clau beide ogen (Medium)


Verkrijgbaar bij: iciparis, douglas, bijenkorf en parfumerie.nl

 

Heb jij deze witte eyeliner al geprobeerd?

 

Blog you zoen

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply