Beauty

Nieuwe Adventkalenders van The Body Shop

Nieuwe Adventkalenders van The Body Shop

EEN DROOM ACHTER ELK LUIKJE…

Adventkalenders. Zoals altijd schuilt achter elk luikje van de beauty-adventskalenders van The Body Shop weer een heerlijke verrassing: iconische favorieten in een fullsize verpakking, gloednieuwe producten en special editions. Het winterse ontwerp van de kalenders is dit jaar ook weer prachtig. The Body Shop heeft zichzelf weer overtroffen. Zo is er een Joy variant, een Love Big variant en een Joy & Love exemplaar. Het thema waar dit jaar voor gekozen is, luidt Joy and Love  Op eerste kerstdag kun je de lege doosjes van de producten omtoveren tot een feestelijk kerstdorp. Ik ben helemaal klaar voor de kerst met deze prachtige adventkalenders van The Body shop!

Dit jaar kun je kiezen uit drie adventkalenders, voor elk budget één: het perfecte cadeau om jezelf of een ander te geven, voor een betoverende kerst.  Deze kalenders zijn altijd binnen no time uitverkocht. Zorg dus dat je niet misgrijpt deze feestdagen!

Nieuwe Adventkalenders van The Body Shop

Share the joy adventkalender €55 (waarde €92)

Tel af naar kerst met de 24 kleine cadeautjes die schuil gaan achter de luikjes van de Share the Joy Advent Calendar. Deze nieuwe adventkalender heeft een prachtig pop-up design die je meeneemt naar de vrolijke kerstwereld van The Body Shop. Hij zit boordevol kleine verwennerijtjes waarmee je je beautiful body de hele winter van top tot teen in de watten kunt leggen. Ze zijn het wachten dubbel en dwars waard, maar alvast een tipje van de sluier oplichten kan geen kwaad. Misschien vind je in sommige vakjes wel de geurige, kleurige Bath Bubbles, om je badsessies mee op te fleuren. Of een paar van de nieuwe Body Butters, die tot 96 uur vochtregulerend, verzorgend en beschermend werken. Het zou ook zomaar kunnen dat je een of twee Sheet Masks tegenkomt, die je huid in een kwartiertje frisser en gladder maken

In de vakjes vind je ook suggesties voor little acts of kindness: kleine dingen waarmee je een glimlach op het gezicht van een ander tovert. Je kunt je dagelijkse verrassingen ook delen met je favoriete mensen, zodat jullie samen kunnen aftellen.

Nieuwe Adventkalenders van The Body Shop

Share the Love Big Advent Calendar €90 ( waarde € 135,50)

Dankzij de unieke ladeconstructie van onze pop-up-beautykalender is hij ook perfect om je knutselspullen en andere kleine dingetjes in op te bergen. Dus ook als kerst voorbij is en alle vakjes leeg zijn, komt hij nog van pas. What’s not to love? Misschien zit in een van de vakjes wel de nieuwe, fullsize Avocado Body Butter, die tot 96 uur vochtregulerend, verzorgend en beschermend werkt. Of miniverpakkingingen van de diepreinigende Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask en de verfrissende British Rose Face Mask. Het zou ook zomaar kunnen dat je een of twee Hand Creams tegenkomt, die je handen de hele winter poezelig zacht houden.

Share Love & Joy Ultimate Advent Calendar €130 (waarde €228)

Dit is ‘m dan: de adventkalender van je dromen. De Dream Big This Christmas Ultimate Advent Calendar bevat elke dag luxe verwennerij voor de echte beautylover. In elk van de 25 doosjes vind je een heerlijke verrassing, waaronder 14 fullsize verpakkingen en weldadige skincare-producten. Alvast een tipje van de sluier? Achter een van de luikjes vind je de nieuwe fullsize Shea Shampoo en Conditioner, om droog haar mee te vertroetelen. Het zou ook zomaar kunnen dat je de populaire Drops of Youth™ Youth Concentrate tegenkomt, die de huid zachter en veerkrachtiger laat aanvoelen.

Ben je benieuwd welke adventkalenders er nog meer zijn dit jaar? Gea van Glamview heeft er een super leuk artikel over geschreven.


Ga jij een van deze geweldige adventkalenders aanschaffen?

Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply