Beauty

Beauty report: Skin Bar Event bij de Treatment Company

skin bar event

Toen ik op facebook een oproep zag van de Treatment Company uit Haren over een “skin bar event” werd ik gelijk enthousiast. Vrijblijvend producten uitproberen met behulp van een huidexpert. Het is eigenlijk een miniworkshop huidverzorging van 2 uur lang. Met de mooie producten van Dermalogica. Heerlijk en ik houd ervan. Lees snel verder wat mijn ervaring hierover is.

Na een seizoen waarin mijn huid veel is blootgesteld aan aircondition, chloor, zeewater en zon heeft mijn huid wel wat extra’s nodig. Zeker omdat de verwarming in huis ook alweer aan is en mijn huid moet wennen aan de droge lucht in huis. En wat dacht je wat gure wind en regen met je huid doet?. Mijn huid en handen hebben het zwaar. Mijn huid droogt uit en voelt daardoor  ” trekkerig ” aan. Dit event kwam dan ook als geroepen!


skin mapping (Medium)

Wat ik zo ontzettend leuk vindt van de skin bar  event van  de Treatment Company is dat ze werken met een uitgebreide Face Mapping ( huidanalyse). Dit is een methode van huidanalyse, gebaseerd op de Chinese geneeskunde. Met de Chinese geneeskunde wordt naar de verschillende kleine facetten gekeken in het gezicht: rimpels, huidverkleuringen, zwellingen en puistjes en de locaties van deze zijn erg belangrijk. Zone voor zone werd mijn huid gecontroleerd en onderzocht naar bijzonderheden door Wendy. Alles werd genoteerd in mijn persoonlijke Face map. Wendy vertelde mij na deze uitgebreide Face Mapping wat de conditie is van mijn huid en wat eventueel daarvan de oorzaak is. Ik kreeg een presciption card  waarop precies stond ingevuld welke producten geschikt zijn voor mijn huid.


smeren (Medium)

scrub (Medium)

uitleg (Medium)Schoon (Medium)

We waren met dit event met ons vieren en zodra iedereen gemapped was kon het feest beginnen.  Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Ik laat jullie zien met welke producten ik kennis heb mogen maken. 

Mijn producten (Medium)

Ik had mij voor deze gelegenheid expres opgemaakt omdat ik wilde zien of door de reiniging mijn huid weer helemaal schoon werd. Mijn behandeling begon met een reiniging. Daarna werd er gescrubt, een masker aangebracht (en weer afgehaald) en eindigde de Skin Bar Event met de producten die mijn huid liet stralen!. Zie hieronder de beauty producten van Dermalogica specifiek voor mijn huid dankzij de facemapping.

  1. Precleanser: de eerste stap in reiniging en is op oliebasis. Het product verwijdert overtollig talg, UV-filters, waterproof make-up en ander vuil.
  2. Skin resurfacing cleanser: Voor de diepere reiniging. Met melkzuur en vitamine E.
  3. Multi vitamin thermafoliant: Een krachtige scrub met Retinol en Salicylzuur. Om de huidtextuur te verbeteren om een optimale absorptie van anti-aging ingredienten te kunnen verstrekken.
  4. Skin hydrating mask: Dit masker zorgt voor optimale hydratatie en een fris gevoel op de (gestresste) huid
  5. Multi-activ toner: Een hydraterende verfrissende spray. Die je elk moment van de dag kunt gebruiken wanneer hydratatie gewenst is.
  6. Skin hydrating booster: Deze geconcentreerde formule vermindert direct droogte en dehydratatie met o.a hyaluronzuur.
  7. Intensive eye repair: Vermindert fijne lijntjes, voedt, herstelt
  8. Dynamic skin recovery: Deze moisturizer zorgt voor intensieve hydratatie en beschermd  de huid tegen in- en externe invloeden die een rol spelen bij huidveroudering.

Lekkers (Medium)

Ik weet dat ik een vochtarme huid heb. Dit werd tijdens de face mapping door Wendy bevestigd. Ze had dus voor mij een behandelplan gemaakt om er voor te zorgen dat mijn huid weer lekker gehydrateerd werd. Vandaar dat je in mijn behandelplan veel producten ziet die mijn huid van vocht voorzien. Puur om het vochtbalans in mijn huid op peil te houden. Ik heb deze middag op een druilerige zaterdag als heel prettig ervaren. Bij de treatment company werken enthousiaste dames die stuk voor stuk vakmanschap en kwaliteit erg hoog in het vaandel hebben staan. Ze zijn ontzettend klantvriendelijk en geven goed advies. Het is een no-nonsense salon zonder poespas. Dit was voor mij de eerste kennismaking met de producten van Dermalogica. Er werken wereldwijd ruim 75.000 schoonheidsspecialisten met dit merk wat al 25 jaar op de markt is. Dermalogica is ook net als de salon een no-nonsens merk. Dermalogica gebruikt daarvoor geen advertenties, luxe verpakkingen, loze beloftes en trends. Het richt zich volledig op de gezonde huid. Mijn huid was na afloop inderdaad erg mooi. Het voelde schoon en zacht aan. Mijn huid straalde weer. Erg fijn. In mijn gooddie bag heb ik een drie -tal miniaturen meegekregen om wat meer ervaring op te doen met Dermalogica. Dat ga ik zeker doen.

beide meiden (Medium)

Wendy en Janneke

Treatment Company

Kerkstraat 3 Haren( GN)

050785 26 15

 


Heb jij wel eens een product van Dermalogica geprobeerd? en welke?

 

Blog you zoen

Claudia XOXO

You Might Also Like