Beauty

MayLash Natuurlijk Wimper Serum door Gastblogger Sonja van Yustsome

Een aantal weken geleden werd ik door Claudia gevraagd om een gast artikel te schrijven. Ze stuurde mij de MayLash Natural Eyelash serum toe (en nog wat leuke items, zo zijn wij bloggers 😉 ).Het was de bedoeling dat ik dat dan goed ging uitvoeren, met voor- en na foto’s… nou die opdracht kun je mij wel toevertrouwen en ik ben 7 weken geleden gestart met testen! Dus nu moet ik wel een diva 1e klas zijn met mijn wimpers! Of… was dit een fatamorgana? Lees snel verder wat de ervaringen zijn van Sonja over dit product. 

Wat is MayLash?

Maylash bevat alleen natuurlijke ingrediënten en is vrij van schadelijke stoffen. Het is veilig om Maylash te gebruiken. Je wimpers zullen 1-3 maanden na het stoppen van het gebruik van Maylash lang blijven, daarna gaan ze terug naar hun oorspronkelijke lengte. Om lange, mooie wimpers te behouden, raden we aan dat je Maylash 1-3 keer per week blijft gebruiken. Maylash verlengt zowel wimpers als wenkbrauwen. Breng Maylash aan waar je wilt dat je wenkbrauwen/wimpers groeien. Of gebruik het voor de haartjes aan de onderkant van je ogen.
Maylash is niet op dieren getest en ook geschikt voor mensen die contactlenzen dragen.

Hoe gebruik je MayLash?

Het is eigenlijk net als een mascara, maar dan met 1 heel dun kwastje. Daarop zit het serum en breng je aan op de wortels van je wimpers.

Let op met wrijven, dus dat het eerste uur niet doen… tip smeer je handen gelijk in met handcrème, dat hielp mij enorm om even gestrekt op bed te gaan liggen totdat alles goed ingetrokken was. Zo heb ik ongelukjes kunnen voorkomen. Ik was zelf best wel bang dat ik allergisch zou zijn voor het product en dat is mij reuze meegevallen. Sterker nog ik heb totaal geen irritatie gehad.

Sonja en MayLash

Zoals ik al zei, ben ik echt serieus aan het testen gegaan. Waarom? Omdat 2 vriendinnen van mij al vaker naar een serum vroegen dat echt werkt. En elke keer stuitte ik op voor en tegens. Ook was de prijs soms zo duur dat het voor beide dames een no-go was.
En dan krijg je deze kans, dus ze zijn beide nu ook erg benieuwd naar het resultaat.

Op 28 maart ben ik begonnen, dit is dag 1. Je ziet dat ik zelfs al grijze haren heb in mijn wimpers! Oewaaah, nu ben ik echt oud aan het worden!
Nee, dit valt niet op hoor. Ik ontdekte het pas bij het maken van de foto’s.

Na 1 week maakte ik weer een foto,… je ziet ik was erg Aagje wat dat betreft en ik zag wel al een beetje resultaat, in de zin van dat ze voller werden!

Weer een tijdje later maakte ik een foto (mijn excuus, ik dacht dat mijn ogen vrij waren van mascara… ik heb ze daarna nog een keer goed schoongemaakt) en hier zie ik ook wat lengte in de wimpers komen… zo gaat die goed, zo gaat die beter… wimpers van een kilometer!

En dit was 18 mei, het is nu de 22 mei als ik dit schrijf. En ik moet zeggen dat ze nog steeds erg vol zijn. Maar qua lengte is er niet veel meer bijgekomen.
Wat ik wel zie als ik mij opmaak is de lengte er in en dat is natuurlijk omdat mijn haartjes dan nog eens extra versterkt worden door een mooie zwarte mascara.

Al met al kan ik wel stellen dat het werkt, in die zin dat je wel elke avond bereid moet zijn je ogen goed schoon te maken, het serum te gebruiken en vooral vol te houden!
Dagen dat ik allergische reacties had door hooikoorts heb ik het overgeslagen, dat is op zich geen ramp las ik, echter de volgende dag is het raadzaam het product weer toe te passen op de wimpers.

Wellicht denk je nu, waar herken ik toch dat MayLash van? MayLash komt van MayBeauty!
MayBeauty levert onder andere ook het bekende Pore Mask!
Ik schreef daar zelf al eens een review over KLIK HIER.

Het product 3 ml is via de eigen website van MayBeauty te bestellen en kost €39,00 

Dat klinkt veel, maar je moet je bedenken dat je echt super weinig nodig hebt en ik nu ruim 2 maanden er mee bezig ben geweest, het omgerekend nog goed te behappen is.

Ik gebruik het product nog even door… want als je het doet, is het heel verslavend om ze zo mooi vol te houden!


Lieve Sonja heel erg bedankt voor je duidelijk en mooie review. Ik zie echt verschil in de voor-en na foto’s.  Je wimpers zijn een stuk voller. Neem gerust eens een kijkje op de site van Yustsome. Het is een  blog voor beauty reviews, het testen van producten en dit met een snufje humor en eigenwijze kijk op het leven!


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Heb jij wel eens een wimper serum gebruikt?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

 

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply
  bychristiana
  mei 27, 2017 at 10:21 am

  Wat een mooi resultaat! Nee, ik heb ze wel diverse keren gehad hier in de nog-te-testen-la, maar elke keer pak ik ze niet haha;-) Ik smeer altijd al zoveel op;-)

 • Reply
  Sandra
  mei 27, 2017 at 10:50 am

  Wauw, je ziet echt verschil! Ik dacht altijd dat dit soort middeltjes vooral geldklopperij waren. Gelukkig heb ik volle lange wimpers van mezelf, want ik zou dus echt wel in mijn ogen wrijven. Ik doe dat zo vaak dat ik het niet eens meer merk… 😉

 • Reply
  Serafina
  mei 27, 2017 at 11:04 am

  Amai.. Wat een verschil.. Ikzelf heb r al veel over gehoord maar durfde het nooit zelf te kopen.. Moet ik misschien eens doen.. Haha

 • Reply
  Astrid
  mei 27, 2017 at 11:06 am

  Superleuke gastblog Sonja. Ook hier zeker verschil te merken! Mooie foto’s heb je weer gemaakt!

 • Reply
  Amanda
  mei 27, 2017 at 1:14 pm

  Fijne, heldere review met goede foto’s van de voortgang! Voor veel mensen zal dit zeker een uitkomst zijn. Tegenwoordig zie je dit soort producten steeds meer en blijkbaar is het echt de moeite waard!

 • Reply
  Cynthia
  mei 27, 2017 at 8:00 pm

  Ik heb het nooit gebruikt. Wel grappig dat het toch werkt!!

 • Reply
  Maaike
  mei 27, 2017 at 8:44 pm

  Ik kende dit helemaal niet, maar je ziet echt verschil! Wat leuk om te zien! Ik ga het onthouden!

 • Reply
  Fleur
  mei 27, 2017 at 10:34 pm

  Wow we is echt een verbetering te zien. Eerlijk gezegd geloofde ik er nooit zo in, maar ik ben om. Mooi in beeld gebracht

 • Reply
  Marjolyn
  mei 28, 2017 at 7:06 am

  Ja in januari begonnen met een serum,het duurt heel lang voor je echt resultaat ziet.na 5 weken begin het echt te groeien,viel mensen zelfs op.mijn wimpers moesten nu bijgeknipt(dat is nog enger dan het klinkt) worden anders,zodat de punten voller worden.ik ben fan.

 • Reply
  Sonja
  mei 28, 2017 at 9:25 am

  Wat een lieve reacties! Dank daarvoor! Ook Claudia bedankt voor het vertrouwen! XoXo

 • Reply
  S.
  mei 28, 2017 at 2:09 pm

  Wat bijzonder ik had er nog nooit van gehoord. Ook fijn om te lezen dat er alleen natuurlijke stoffen inzitten, wel zo fijn voor je ogen.

 • Reply
  Bianca
  mei 28, 2017 at 7:10 pm

  Wat leuk dat Maybeauty dit nu ook verkoopt, het klinkt goed zeker een mooi resultaat x

 • Reply
  Judith
  mei 28, 2017 at 9:27 pm

  Ik heb er over na zitten denken, het niet wrijven houd mij tegen omdat ik veel in mijn ogen wrijf

 • Reply
  Merel
  mei 29, 2017 at 6:10 am

  Wow, je ziet echt een verschil! Deze ga ik onthouden voor straks, als ik geen hooikoorts meer heb. Prijs valt idd mee als je het omrekent.

 • Reply
  Elke
  mei 29, 2017 at 11:01 am

  Oooh, wow je ziet duidelijk echt wel verschil! Wil ik wel eens proberen!

 • Reply
  Lotte
  mei 29, 2017 at 11:22 am

  Mooi! Ik heb hier nog een aantal van dit soort serums liggen, misschien moet ik het dan toch is gaan testen haha.

 • Reply
  layla
  mei 29, 2017 at 4:09 pm

  Ik heb een keer een serum geprobeerd maar ik hield het niet vol om het te blijven smeren.

 • Reply
  Gonny
  mei 29, 2017 at 6:11 pm

  Wat een gezellige gast blog!
  Prachtig resultaat ook. Geslaagd project

 • Reply
  Anna Gerrie
  mei 29, 2017 at 8:13 pm

  Leuk geschreven Sonja! Wat een mooi resultaat, ik wel degelijk een goed verschil. Maar wat een prijs! Ik gebruik er één van Kruidvat huismerk met hetzelfde resultaat 🙂

 • Reply
  Madelon
  mei 30, 2017 at 8:52 am

  Wat een leuk blog zeg. Ik heb het nog nooit gebruikt. Ik moet zeggen dat ik vrij lange wimpers heb

 • Reply
  cassandra
  mei 30, 2017 at 9:30 am

  Wat een prachtig resultaat! Ik heb redelijk gemiddelde wimpers, maar ben wel getriggert

 • Reply
  Saranda
  mei 30, 2017 at 9:38 am

  Je ziet echt een mooi verschil qua volheid van je wimpers inderdaad, heel mooi! Wel jammer dat je nog niet heel veel merkte van lengte verschil.

 • Reply
  Blog & Beauty
  mei 30, 2017 at 9:54 am

  Ik dacht dat ik al gereageerd had op dit artikel, maar ik zie mijn reactie nergens staan. Op dit moment gebruik ik een ander wimper serum, en deze werkt goed. Maar nu heb ik verhalen gelezen dat er stoffen in zitten die niet zo goed/veilig zijn voor het oog. Dus als ik het resultaat van Sonja zie, dan word ik best enthousiast.

 • Reply
  Lonneke
  mei 30, 2017 at 11:02 am

  Je ziet echt een verschil, ik geloofde hier nooit zo in. Met mijn rechte en korte wimpers wil ik dit ook wel gaan proberen.

 • Reply
  Sabine
  mei 31, 2017 at 8:50 am

  Ik wil heel graag dit eens uitproberen, omdat ik altijd denk, bestaat dat? Kan dat echt? Maar dan lees ik al die goede verhalen en dan wil je dit toch!

 • Reply
  Denise
  februari 28, 2020 at 10:23 pm

  Ik heb dit product aangeschaft om vervolgens daarna pas naar ervaringen te lezen.
  Inderdaad niet zo slim maar als ik de blog en reacties hierboven lees zijn er alleen maar lovende reacties.

  Ik ben 2 dagen terug begonnen.
  Ik heb mijn ogen goed gereinigd met water en lotion en 1 dag daarna ook nog eens gedoucht.
  Kortom, een schone huid.
  Direct na het aanbrengen van het product begon het flink te branden ?
  De eerste keer had ik direct met lauw water alles eraf geveegd daar het niet goed voelde.
  2 uur later nogmaals aangebracht, zelfde branderige gevoel, nu heb ik het product wel laten zitten om te kijken hoe lang dit zou aanhouden.
  Na ongeveer 5 minuten trok het branderige gevoel weg.
  Ik breng het product alleen in de avond aan.

  Ik vraag mij af of andere gebruikers dit herkennen ?
  Morgen avond ga ik het weer aanbrengen, gezien de prijs vind ik het de moeite waard 🙂

 • Leave a Reply