Beauty

Mijn nieuwe favoriet: Secret Deodorant- Beautytag.nl

Als blogger die altijd onderweg is tussen werk en ontspanning, is het voor mij belangrijk om een deodorant te hebben die bij mijn dagelijkse leven past. Secret lanceerde onlangs een nieuwe lijn deodorants, Secret Outlast Xtend genaamd, die een 48-uurs geurbescherming garandeert, waardoor het de perfecte deodorant is voor mensen die onderweg zijn en die gedurende de dag een uitgebreide bescherming nodig heeft. Ik ging samenwerken met Secret om zowel de Invisible Solid Powder Fresh als Outlast Clear Gel-formules uit de Outlast Xtend-collectie te testen om te zien welke mijn favoriet is en die van mijn hubby.

In de Seret deodorant is het werkzame ingrediënt aluminium zirconium tetrachlorohydrex gly .  ‘Aluminium zirconium tetrachlorohydrex gly’ is een antiperspirant. Het maakt een subtiel gellaagje aan op de huid dat de zweetklieren bedekt zodat de aluminiumzouten kunnen oplossen in het zweet. Er kan dan een verbinding worden aangaan waarbij het de zweetklieren (deels) blokkeert. Het laagje met de aluminiumzouten minimaliseert de hoeveelheid zweet die er aangemaakt wordt gedurende zoveel uur. Dit is afhankelijk per persoon en van de hoeveelheid aluminiumzout.

Secret Invisible Solid Powder Fresh 18 % € 5,95, 73 gram

De Secret Invisible Solid Powder Fresh is de meest populaire deodorant van Secret. Deze antiperspirant deodorant heeft een hoog gehalte actief ingrediënt en beschermt effectief tegen zweetvorming. Voor een optimale werking kan de Secret Powder Fresh voor het slapen aangebracht worden. De antiperspirant werkt ’s nachts om transpiratie tegen te gaan en blijft de volgende dag beschermen zonder opnieuw aangebracht te hoeven worden. De Invisible Solid voorkomt verkleuring van de kleding. Deze Secret deodorant is in de standaard en grote verpakking verkrijgbaar. Ruikt heerlijk schoon en fris.

Secret Outlast Clear Gel Protecting Powder 17% €10,95, 73 gram

De Secret Outlast Clear Gel Protecting Powder is een zeer effectieve deodorant die de hele dag bescherming biedt en een frisse geur heeft. Secret Protecting Powder Gel is helder en laat geen witte restjes achter. De antiperspirant deodorant brengt makkelijk aan, droogt snel en zorgt ervoor dat de zweetvorming daadwerkelijk voorkomen wordt. De Protecting Powder is een heerlijk frisse geur die doet denken aan een schone was. De grote verpakking van 73 gram gaat lang mee.

Claudia en Secret

Ik zeg altijd dat ik de hele dag door naar chocolade koekkies ruik. Daar moest Lara altijd zo om lachen toen ze jong was. De harde realiteit is dat ook ik zweet en kan stinken hahahaha. Gelukkig zijn er producten van Secret op de markt, om ons vrouwen helpen.  Ik heb in het verleden verschillende deodorants geprobeerd. Ik heb er 2 waar ik loyaal aan ben, ik moet zeggen dat ze het vrij goed volhouden.  Daarom was ik meer dan bereid om deze twee te proberen. Mijn favoriet is echter de Secret Outlast Clear Gel Protecting Powder. Ik hou van deze deodorant. Het ruikt geweldig en werkt heel goed. De Clear Gel-oplossing was veel soepeler in gebruik, dan ik had verwacht en heeft bovendien een laag van actieve ingrediënten voor een langdurige geurbescherming. Ik merkte dat de Clear Gel-formule een beetje natter aanvoelde dan de Invisible Solid-formule – maar het goede nieuws: er blijft geen residu achter, dus je hoeft je absoluut geen zorgen te maken over witte vlekken op kleding! Deze formule ruikt naar frisse was!

Mijn hubby Dick aan het woord

Mijn favoriet is de Secret Invisible Solid Powder Fresh ! Deze formule heeft een gepatenteerde actieve versterker die de geur stopt voordat deze zelfs begint, en binnen een minuut of twee na het aanbrengen, kon ik zeker de zachte laag van bescherming tegen mijn huid voelen. Je kunt de deodorant echt aan het werk voelen! Claudia kreeg de Solid Powder Fresh opgestuurd en qua geur was die helemaal goed in mijn ogen. Ik loop tussen de middag bijna altijd 5,3 km/u(30 minten). Maar ik rook geen zweetgeur, en mijn oksels waren verrassend veel droger dan de rest van mijn lichaam! Ik ga om 6:45 van bed af en ben om 17:50 thuis, loop elke dag tussen de middag maar de geur van deze deo blijft super lang hangen.  Ik heb de laatste deodorant met een mesje eruit gehaald omdat ik baalde dat het product op was. Maar nu ligt hij echt in de afvalemmer.

Laatste gedachte

Ik ben erg tevreden met de nieuwe Outlast Xtend-collectie. Na allebei deo’s geprobeerd te hebben, heeft Secret er twee fans bij. Secret Outlast Xtend komt in een groot  aantal geuren, Active Fresh, Clean Lavender, Fully Clean, Protecting Powder, Sport en Unscented, zodat er voor iedereen een geur is. Omdat het een 48-uurs geurbescherming biedt(PH gebalanceerd), is Outlast Xtend echt geweldig voor dagen vol actie. Het geeft me echt een boost van vertrouwen, wetende dat ik nooit meer hoef te stoppen en zorgen hoeft te maken over een mislukte deodorant product. Secret is een blijfertje.

De deodorants van Secrets zijn verkrijgbaar bij de webshop van Exclusively. 


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Heb jij ervaring met de deodorants van Secret?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sherry
    januari 10, 2019 at 12:43 am

    Ik kende dit merk niet ik ben wel nieuwsgierig geworden nu.
    xx

  • Leave a Reply