Food

Mukbang Video van de Mac Donalds

Een half uur kijken naar smakken en slurpen, wat vind jij daarvan? Im sommige culturen is het een absolute no-go om in het openbaar te eten. Andere culturen don’t give a shit.  De trend is begonnen in Zuid-Korea een paar jaar geleden maar inmiddels maken Nederlandse YouTubers deze filmpjes ook. Op YouTube worden deze ‘mukbang-video’s’ miljoenen keren bekeken.  Mukbang is een mix van de Koreaanse woorden voor eten (muk-ja) en uitzenden (bang-song).  Ik kon als blogger natuurlijk niet achter blijven en ik maakte samen met Ciska mijn tweede Mukbang video.

MUKBANG

Waarom kijken mensen zo graag naar dit soort video’s? De reden is eigenlijk best simpel en aandoenlijk. Misschien raad je het al? Om het eenzame gevoel te laten verdwijnen. Door het kijken van Mukbang video’s krijgen de mensen het gevoel alsof ze aan het eten zijn met een vriend of vriendin. Ik vond het best wel een dingetje om lekker te zitten te vreten met mij kop op de camera.  Maarja ik ben een echte bourgondiër en ik houd enorm van kletsen…..en eten. Ik probeerde er nog enigszins sexy uit te zien maar dat is niet gelukt hahahaha. Je ziet mij enorm genieten van de lunch en nu weet ik ook hoe ik eruit zie als ik (vr)eet. Ciska van Ciskalala en ik bespreken tijdens mijn tweede mukbang de week door en onze dromen en met wie we graag een beschuitje willen eten. Is er misschien een onderwerp die jij leuk of interessant vindt en waar je onze mening over wilt hebben, laat het mij dan weten.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat vind jij  van deze video?

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply