Beauty

Wilkinson: de Intuition Complete, het roze scheermesje

Wilkinson introduceert: de Intuition Complete, het roze scheermesje

Intuition Complete: hét scheermesje voor al die moeilijk bereikbare lichaamsdelen
Voor een fluweelzachte huid waar je maar wilt

 Wilkinson introduceert in maart een nieuw lid uit haar familie: de Intuition Complete, het roze scheermesje speciaal voor vrouwen. Door de slanke scheerkop met vijf Skin Perfect-mesjes kom je nu nog gemakkelijker bij alle lastig bereikbare, intieme plekjes. Zo zijn jouw benen, oksels en bikinilijn in een handomdraai summer ready!

Intuition Complete: glad scheren zonder gedoe

Summer is coming, dus kunnen jouw oksel, benen en bikinilijn wel wat extra aandacht gebruiken. Maar sommige plekjes, zoals je intieme delen, zijn voor een scheerbeurt vaak moeilijk te bereiken. De nieuwe Intuition Complete van Wilkinson is speciaal ontworpen om het scheren van die lastige plekjes een stuk gemakkelijker te maken. Met de smalle, slanke scheerkop kom je gemakkelijk bij alle lastig bereikbare lichaamsdelen. Het mooie design en roségoud kleurtje van de Intuition Complete maken van elke scheerbeurt een fijne beauty treatment!

Fluweelzacht scheerresultaat

Vijf speciaal ontworpen, doeltreffende mesjes zorgen voor een fluweelzacht scheerresultaat. De Skin-Protect gel rondom de mesjes helpt het scheersysteem soepel over je huid te laten glijden. Zo krijg je een glad scheerresultaat, zonder irritatie. En door de smalle scheerkop kom je er gemakkelijk bij, zonder dat je acrobatische kunsten uit hoeft te halen. In een vloeiende beweging, gecombineerd met het verzorgende effect, is scheren vanaf nu een fluitje van een cent!

Persoonlijke voorkeur

Naast de Intuition Complete heeft Wilkinson nog een aantal mesjes voor jouw persoonlijke voorkeur. Vind jij het belangrijk om je huid optimaal te hydrateren? Kies dan voor de Wilkinson Sword Hydro Silk. Het Hydra Renew™ Serum hydrateert je huid tot twee uur na het scheren. Liever een scheersysteem met scheerschuim in één? Dan is de Intuition Sensitive Care iets voor jou: een scheersysteem dat zowel scheert en schuimt waardoor je geen aparte scheergel, scheerschuim of douchegel meer nodig hebt. Of kies voor Quattro for Women: een scheermesje dat heel makkelijk in het gebruik is terwijl je de haartjes verwijdert. Dankzij de vier scheermesjes en het bescherm systeem zorgt de Quattro for Women voor een veilige en gladde scheerbeurt. Wat wil je nog meer!


Overige informatie over Wilkinson Intuition Complete

Adviesverkoopprijs          : € 7.99

Verkooppunten : Drogisterijen

Voor meer informatie hierbij de link naar de website

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply