Beauty

Onmisbare make-up items voor een fijne natural look

Onmisbare make-up items voor een fijne natural look

Je bent gek op make-up en vindt het leuk om lekker uit te pakken, vooral voor een avondje uit. Maar op de dagen dat je daar geen tijd voor hebt, of wanneer je gewoon zin hebt in een beetje naturel, dan kies je toch graag voor een meer natural look. Een lekker fris gezicht, blozende wangetjes en je kunt zo de deur uit. Steeds meer vrouwen kiezen voor deze look en we gaan het ook veel zien dit najaar. Als je gaat voor deze look dan zijn dit onmisbare items die je moet inslaan.  

Mascara

De mascara staat eigenlijk op nummer één in het rijtje make-up essentials. Gebruik je verder niets, maar doe je alleen mascara op, dan doet dat al direct heel veel voor je gezicht. Zie je er nog wat moe uit, dan zorgt mascara ervoor dat je ogen wat meer spreken waardoor je wakkerder lijkt. Zwart is altijd goed, maar je kunt ook kiezen voor bruin, dan is het nog iets natuurlijker. 

Onmisbare make-up items voor een fijne natural look

Licht dekkende foundation

Bij een natural look kun je ook prima kiezen voor het gebruik van foundation. Ga dan alleen niet voor een totaal dekkende variant, maar kies er eentje die een wat lichtere dekking heeft, of ga voor een BB creme. Zo creëer je wel een mooie egale huid, maar komt je eigen huid er nog doorheen waardoor het meer natuurlijker oogt. Tegenwoordig heb je zelfs foundation die zich aanpast aan de kleur van jouw huid. De substantie is in eerste instantie wit, maar zodra je hem op je huid smeert wordt het de kleur van je huid. Zo kun je dus nooit meer fout gaan met je foundation en een veel te donkere of lichte kleur kiezen. Ideaal dus wanneer je gaat voor de naturel make-up look. 

Blush en highlighter

Denk je aan een natuurlijke beauty, dan zie je al snel iemand voor je met een gezonde, stralende huid. Alsof je net een lange strandwandeling hebt gemaakt en je met rode wangetjes op de bank ploft. Met een beetje blush kun je al heel veel teweeg brengen en dit effect creëren zonder dat je de deur uit hoeft. Het geeft je die lekkere, gezonde rode appelwangetjes. Hierdoor zie je er lekker fris en gezond uit. Hetzelfde geldt voor highlighter. Door dit subtiel aan te brengen op je jukbeenderen, je neus en in je cupidoboog (bovenkant van je lippen) laat je je huid letterlijk stralen. Als je in de winter nog graag een bruin kleurtje wilt behouden, dan kun je nog wat bronzer toevoegen.

Wenkbrauwgel

Om de look helemaal af te maken zorg je dat je wenkbrauwen lekker rechtop staan en dat ze gezien mogen worden. Je kunt er ook niet meer omheen, die wenkbrauw. Je kunt ze zelf wat meer kleur geven zodat ze wat beter zichtbaar zijn. Als je van jezelf al een goede kleur hebt dan is dat niet eens nodig. Onmisbaar om te hebben is dan ook een fijn wenkbrauwborsteltje en een wenkbrauwgel. Heb maakt je look helemaal af en zorgt ervoor dat je wenkbrauw de hele dag lekker in model blijft zitten.  

Onmisbare make-up items voor een fijne natural look

Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply