Beauty

Pigmentvlekken: NIVEA Cellular Luminous630 na 12 weken zichtbaar resultaat

Pigmentvlekken

Hyperpigmentatie, een veelvoorkomend dermatologisch probleem dat zich
manifesteert in donkere vlekken op de huid, kan moeilijk effectief te bestrijden zijn. Deze donkere vlekken kunnen bijvoorbeeld ontstaan na een ontsteking veroorzaakt door acne, als gevolg van veranderende hormonen, een zwangerschap, overmatige blootstelling aan de zon of genetische melasma. Hoewel pigmentatie in de vorm van sproeten tegenwoordig – terecht – wordt omarmd, kan de niet-uniforme verschijning van hyperpigmentatie voor velen een bron van onzekerheid zijn.

In november schreef ik al een artikel over de producten van NIVEA CELLULAR LUMINOUS630. Hierin deelde ik mijn eerste ervaringen nadat ik deze producten 4 weken heb gebruikt. In dit artikel deel ik mijn ervaringen na 12 weken gebruik van het serum en de dagcrème. Nog even voor jou, lieve lezer, informatie over de NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 producten op een rij:

LUMINOUS630, het ingrediënt
NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 is het resultaat van tien jaar intensief onderzoek. De Research & Development experts van NIVEA hebben zorgvuldig gekeken naar de oorzaak van de disbalans in melanine; met andere woorden naar het enzym dat verantwoordelijk is voor de melanineproductie. Ze hebben eerst twee jaar lang werk verricht om het enzym na te maken in het lab, om vervolgens meer dan 50.000
moleculen te testen op het enzym. Het 630ste molecuul bleek succesvol in het reguleren van melanine met als gevolg het zichtbaar verminderen van donkere vlekken en het voorkomen hiervan.

NIVEA Cellular Luminous630: Het perfecte duo voor de huid die te maken heeft met pigmentvlekken.

Belangrijke eigenschappen van het Corrigerend Serum zijn:
● De lichte formule voor een snelle absorptie
● Bevat het actieve ingrediënt LUMINOUS 630® in zijn hoogste concentratie 
● Cel-activerend* hyaluronzuur en vitamine E
● Vermindert vlekken veroorzaakt door de zon, door hormonale factoren zoals zwangerschap en menopauze en door huidveroudering.
● Het serum heeft van alle NIVEA producten de hoogste effectiviteit wat betreft de verzorging van donkere vlekken en heeft een dubbele werking. Het verlicht donkere pigmentvlekken zichtbaar en helpt om het verschijnen van nieuwe vlekken op de huid te voorkomen. Het serum heeft daarnaast een zachte textuur en trekt snel in de huid.
● De eerste tekenen van verbetering zijn binnen 4 weken zichtbaar en de resultaten zullen verder verbeteren bij regelmatig gebruik.

NIVEA Cellular Luminous630: Het perfecte duo voor de huid die te maken heeft met pigmentvlekken.

Belangrijke eigenschappen van de Dagcrème SPF50 zijn:
● Het bevat het ingrediënt LUMINOUS630®
● Hoge bescherming middels SPF50
● Beschermt tegen donkere pigmentvlekken, het opnieuw verschijnen van
deze vlekken en photo-aging. De dagcrème met SPF50 heeft een matterend effect en zorgt daarnaast voor hydratatie en voor een gladdere en mattere huid.

Mijn huid na 12 weken gebruik van NIVEA CELLULAR LUMINOUS630
productlijn.

De tijd die nodig is om de producten te laten werken ligt tussen de vier tot twaalf weken, met een optimaal resultaat na twaalf weken. Het is erg belangrijk om in gedachten te houden dat hyperpigmentatie altijd werk in uitvoering is en dat je realistisch moet zijn. Een donkere huid heeft bijvoorbeeld een veel gevoeligere ontstekingsbron, dus deze huid is altijd vatbaarder voor het ontwikkelen van hyperpigmentatie. Kwaliteitsproducten, goede ingrediënten en behandelingen zijn
dan ook essentieel om hyperpigmentatie onder controle te houden en te voorkomen. Ik was al erg enthousiast over de producten na 4 weken, omdat de resultaten echt indrukwekkend waren. Op de onderste foto zie je een drieluik van hoe mijn huid eruit zag toen ik begon met smeren, na 4 weken en na 12 weken. Zowel de crème als het serum hebben een mooie lichte textuur, trekken snel in, zijn niet vet en laten mijn huid niet zwaar aanvoelen. Beide producten zijn voorzien van een pompsysteem in een luchtdichte verpakking. Ik ben 12 weken geleden begonnen met beide producten van NIVEA. En ik kan eerlijk zeggen dat mijn pigmentvlekken
(ontstaan door de zon) er lichter uit zien dan voorheen. Ik breng ‘s ochtends het NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 Anti-Spot Corrigerend Serum aan, gevolgd door NIVEA CELLULAR LUMINOU630 Anti-Spot Corrigerende Dagcreme met SPF50 en ‘s nachts gebruik ik alleen het NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 Corrigerend Serum.


NIVEA Cellular Luminous630: Het perfecte duo voor de huid die te maken heeft met pigmentvlekken.
Begin 0, na 4 weken en na 12 weken

Zichtbaar resulaat.

Deze twee producten hebben mij door een hele lastige periode heen geholpen. Door de pigmentvlekken kreeg mijn huid een onregelmatige teint en vond ik dat ik ouder leek dan dat ik ben, ook vond ik mijn huid er dof uit zien. Ik heb bewust deze producten lang gebruikt om mijn huid die liefdevolle aandacht te geven die ze nodig had. Mijn huid is na 3 maanden gebruik zo opgeknapt en ziet er gezonder en gelijkmatiger uit. Niet alleen is mijn pigmentatie minder zichtbaar geworden, mijn huid ziet er egaler, gevoed en veel stralender uit. Hyaluronzuur is op waterbasis en is daardoor een uitstekende vochtinbrenger voor elke huidconditie, met name voor de
niet gehydrateerde huid. Ik heb een vochtarme huid en de hyaluronzuur in het serum zorgt voor een hydratatie boost voor mijn huid, maar ook voor een zijdezachte, “dewy” uitstraling.
In mijn ogen is dit het perfecte duo voor de huid die te maken heeft met
pigmentvlekken. Ik kan er een heel lang verhaal van maken, maar ik denk dat de foto’s genoeg zeggen: ik zie gewoon resultaat. Wat een snelwerkend product. Ongelofelijk. Van begin tot na 12 weken! Ik zie nog steeds dat mijn huid egaler wordt. Ik blijf deze twee producten lekker gebruiken (overdag en voor het slapen gaan). Ik ga de deur weer uit zonder foundation, terwijl een laagje camouflerende foundation al jaren hoorde tot mijn vaste beauty routine. Mijn huid ziet er weer mooi, fris en egaal uit. De pigmentvlekken zijn minder intens van kleur en daardoor minder opvallend. Mijn huid
ziet er ook gladder uit en heeft een meer natuurlijke glow.

De voordelen:
o De producten trekken erg snel in
o Beide producten zijn heel lichtjes geparfumeerd
o Betaalbaar
o De dagcrème bevat SPF 50

De nadelen:
● Voor blijvende resultaten is het aan te raden de producten gedurende het hele jaar door te blijven gebruiken.

Op de foto van 12 weken zie je een ietwat onrustige huid. Dit komt doordat vanaf 1 december een mondkapje verplicht is gesteld. Ik heb een enorm gevoelige huid en heb erg last van maskne.
Naast de CELLULAR LUMINOUS630 productlijn, gebruik ik ook wekelijks een exfoliant en nachtcrème met vitamine C voor een optimaal resultaat.
De NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 productlijn is vanaf heden verkrijgbaar bij o.a Kruidvat en Etos.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Bloy you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply