Food

Recept: Bietels met rode biet

resultaat

Zaterdag hadden wij een ontzettend gezellige avond met vrienden bij de Red Sun in Blaricum. De wijn vloeide rijkelijk en de sushi was niet aan te slepen. Ik vind namelijk dat in dit restaurant de sushi het allerlekkerste is dan waar dan ook in Nederland. De tijd vloog voorbij en om 23:00 begonnen we nog met elkaar aan een grand dessert met Japanse pruimenwijn. Ook zo vreselijk lekker. Omdat we erg laat in bed lagen met een volle pokkel vond ik dat het zondag tijd was voor een energieboost in de vorm van power to the bietjes.

Ik vind rode biet echt heel erg lekker. Het maakt mij niet uit of het gerecht warm of koud is. Laatst maakte ik een stamppot van rode bietjes en het was zo lekker omdat de smaak van biet heerlijk aromatisch en zoet is.

Deze juice met rode biet geeft je wat extra energie om je dag goed door te komen omdat er veel koolhydraten inzitten. Rode bietjes zitten vol met antioxidanten en herstellen het immuunsysteem. De betacyanin in bieten helpt om je lever te ontgiften. Deze sap met bietjes, paprika, komkommer en blauwe bes is ontzettend lekker!

ingredienten (Medium)

Ingrediënten voor twee volle glazen:

  • 3 rode bietjes
  • 1/2 komkommer
  • 2 handen vol blauwe bessen
  • 1 paprika ( geschild)

Doe alle ingrediënten in een blender of zoals ik doe in een sapcentrifuge. Even doorroeren en ready to drink. Een heerlijk en gezond sapje om je lichaam weer even een boost te geven.

kan (Medium)


 

Heb jij nog een lekker smoothie recept voor mij?

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply