Beauty Fashion Lifestyle

Fashion Report: ‘My Other Bag’

My other bag achterkant

Ik had nog nooit van Tara Martin gehoord, totdat ik ja ja haar zag op T.V bij Hollands Next topmodel.Tara Martin is een business vrouw en fashionista pur sang. Ze zette dit jaar haar vierde modebedrijf op. Ze is eigenlijk geen tassenontwerpster maar tassenbeschilderaar. Ze pimpt Louis Vuitton-netjes and I love it. De tassen zijn een knipoog naar de designer tassen maar praktisch genoeg voor het dagelijkse leven. Tara wilde een Eco- bewuste herbruikbare tas om bijvoorbeeld haar boodschappen in te doen en zo ontstond ‘My other bag’ een collectie van ECO-vriendelijke en duurzame tassen.

MOB bruin (Medium)Marie claire@work (Medium)

 

Louis vuitton

De canvas tassen zijn van 100 % natuurlijk katoen gemaakt dus onbewerkt. Er wordt gedrukt met niet-giftig inkt en de hang tags zijn gemaakt van natuurlijke jute en gerecycled papier. Het hele doel van de tassenlijn was om hele mooie en stylisch herbruikbare tassen te ontwerpen om plastic afval te verminderen. Wat een geweldig concept.

MOB kleur (Medium)My other bag

Vanaf het begin was het heel belangrijk voor Tara Martin en haar team om ‘My Other Bag’ te produceren in de Verenigde Staten. Ze hoopten de lokale economie te ondersteunen in Los Angeles en gelukkig vonden ze een grote productie- partner, recht in het hart van LA . Ze spraken met hun partner over hun idee en lieten een paar concept schetsen zien en vele “proefstukken”  later, perfectioneerde ‘My Other bag’ hun eigen visie .

MOB binnenkant (Medium)

‘My Other bag’ is gepassioneerd  over de ondersteuning van Los Angeles ‘ modewijk’ , de talentvolle werknemers, ondernemers , kunstenaars en fabrikanten. Met de hulp van het geweldige team, inclusief een lokale knip en naaiatelier die al meer dan 25 jaar in de business zit, is ‘My other bag’ er ontzettend trots op dat alle kunst, prints, en naaiwerk in LA te kunnen houden!

MOB label (Medium)

Ik heb twee tassen gekocht van dit merk met zoals je ziet Louis Vuitton print. Op de site van My other bag is er natuurlijk nog veel meer keus uit deze überleuke tassencollectie. Van ‘carry all tot pochette, van classic bags tot pouch’, er is voor elk wat wils. Ik heb mijn twee tassen gekocht op de site: something to. Deze site wil ik graag even in het zonnetje zetten. Ze hebben mij een hele leuke dag bezorgd toen ik de doos uitpakte. Want dat was echt een feessie. Ten eerste waren mijn tassen heel erg mooi ingepakt. Ik houd ervan. Maar er zat ook nog een tijdschrift van Elle bij, een armbandje van FAB een verfrissingsdoekje van Aqua Alpes en een kaart met een handgeschreven boodschap.

DSCN1488 (Medium)DSCN1489 (Medium)

My Other Bag: Eco-conscious and made in the USA.


Wat vind jij van deze fashionable en ECO- friendly, herbruikbare tassen?

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply