Beauty

SKINS COSMETICS OPEN HOUSE ON TOUR SPRING EDITION part 2

Ik had jullie deel 2 beloofd van het Skins Cosmetics Open House On Tour Spring Edition. Part 2 bestaat uit een introductie van twee hele fijne nieuwe geuren en de lancering van wel een erg futuristisch masker van dr Brandt. Ik laat jullie hiervan een tipje van de sluier zien omdat dit product nog uitgebreid op mijn blog komt. Maar voor nu! Veel leesplezier!

Skins Cosmetics

Skins Cosmetics opgericht in 2000 liet de Nederlandse cosmetica branche op haar grondvesten doen schudden. Het was namelijk de allereerste winkel in Nederland waar exclusief niche merken werden verkocht, die in Nederland niet eerder verkrijgbaar waren. Het ging om in het buitenland echte succesnummers op het gebied van parfum, make-up en huidverzorgingsmerken, die in Nederland nog niet zo fameus waren. Deze toppers zijn vaak kleinschalige merken die loyaal blijven aan hun filosofie en waarvan de producten met liefde worden gemaakt. Skins wil zich niet alleen onderscheiden van andere cosmetica winkels door merken maar het wil ook verschil maken in interieurinrichting en in service. Het personeel van Skins is trots op de prachtige merken en delen hun passie voor het vak graag met hun klanten.


Maskers ik hou ervan! En van dit masker ging mijn beautyhartje toch echt wel sneller kloppen. Ik laat jullie een klein stukje van het onbekende zien……..want dit product is nog in de testfase bij Beautytag hihihi.

Dr . Brandt magnetight age-defier skin recharging magnetmask

Dr. brandt skincare lanceert baanbrekend masker in de strijd tegen huidveroudering: Magnetight age-defier
skin recharging magnetmask.

Het nieuwe dr.brandt Magnetight Age- Defier Mask gaat de effecten van stress en de invloed van externe factoren tegen. Een mooi huwelijk van alternatieve geneeswijze en geavanceerde anti-aging ingrediënten, het masker is bovendien geparfumeerd met aroma-therapeutische, kalmerende lavendel. De micro-magnetische deeltjes creëren een elektromagnetische interactie, waardoor de ingrediënten over de huid stromen om haar te verfrissen en verjongen.

E. COUDRAY presenteert: Het Parfum Rose – Tubéreuse

Floriental parfum als ware aanvulling op de romantische collectie van dit eeuwenoude parfumhuis.

Dit bloemige oriëntaalse parfum is gecreëerd rondom verkwikkende fruitige noten met als topnoten bergamot, rabarber, mandarijn en guave. In het hart bevinden zich de bloemennoten; roos, tuberoos en ylang-ylang, omhuld door sensuele romige noten die het verlangen aanwakkeren. En net als een zomerse avond kent Rose – Tubéreuse een verrassend einde door de betoverende sillage van vanille, patchoeli, musk en benzoë op een bed van diverse houtnoten.

Top: Bergamot, Mandarijn,Kruidnagel,Guave en Rabarber

Hart: Bulgaarse roos, Tuberoos, Ylang-ylang, Geranium, Jasmijn en Oranjebloesem

Basis: Patchoeli, Sandelhout,Tonkaboon, Vanille, Benzoë en Diverse soorten musk

Over E. Coudray

1822. Lodewijk XVIII regeert en Edmond Coudray, dokter-chemicus, levert eau de colognes, crèmes, zepen, zalven en pommades aan de koningshuizen van Engeland, Italië, Oostenrijk, Portugal, Brazilië en Rusland. De volgende stap was al snel de creatie van luxe parfums, kostbare geuren als “Rêve de Reine”, “Gants Poudrés”, “Bouquet des souverains” en het bejubelde “Agua Divina”, dat nog altijd vele fans kent. Anno 2017 is het huis vooral bekend om haar originele, romantische en subtiel sensuele creaties, in art deco design verpakkingen. Uitmuntende, hooggeconcentreerde geuren aangevuld door een luxueuze body lijn – van rijk geparfumeerde, mildschuimende badcreams tot zijdezachte body oils en creams.
De basiscollectie:

 • Ambre-Vanille
 • Musc et Freesia
 • Jacinthe et Rose
 • Vanille et Coco
 • Givrine
 • Iris Rose
 • Camelia Iris (gelimiteerd)
 • Ylang Ylang

Miss Coudray

Het gezicht van het huis anno nu, Chloé, groeide op omringd door E. Coudray. Als dochter van de man die het merk nieuw leven inblies, heeft ze het DNA van het merk met de paplepel ingegoten gekregen. De merkwaardes passen perfect bij haar eigen visie en de stap naar het familiebedrijf was snel gemaakt. Chloé is niet alleen het gezicht, maar ook het creatieve hart van het merk. Ze levert in die hoedanigheid ook haar bijdrage aan de creatie van nieuwe parfums, zoals het brainstormen met de neus.

De parfumeur

Cécile Zarokian (afgestudeerd aan het door Jean Jacques Guerlain opgerichte ISIPCA, aansluitend praktijkopleiding bij Robertet) is sinds 2011 onafhankelijk en zelfstandig parfumeur en creëerde vanuit haar eigen laboratorium in Parijs meer dan zeventig geuren voor verschillende merken in het niche segment. Haar signatuur en werkwijze sluiten perfect aan bij die van E.Coudray.

E. Coudray’s Rose – Tubéreuse is vanaf maart verkrijgbaar bij Skins Cosmetics  voor € 72,-

 

Maison Francis Kurkdjian lanceert Aqua Celestia

Ervaar de nieuwste interpretatie van water door parfumgenie Kurkdjian.
Voor zijn meest recente compositie Aqua Celestia verkent Francis Kurkdjian nieuw terrein en voegt een hedendaagse zintuigelijke dimensie toe aan zijn geurengarderobe. De creatie sluit aan bij twee essentiële componenten van zijn collectie – Aqua Universalis (2009) en Aqua Vitae (2013).
Dit geurentrio is Francis Kurkdjian’s interpretatie van de verscheidene facetten van de frisheid van water, een van de vitale elementen in het Aardse leven.
Waar Aqua Universalis met haar luchtige, stralende karakter een onzichtbare connectie tussen de huid en kleding creëert, biedt Aqua Vitae een frisse, kruidige sensualiteit als een dialoog tussen twee tot elkaar aangetrokken lichamen.

Met Aqua Celestia geeft Kurkdjian een nieuwe vorm aan frisheid, geleend van een duurzaam spoor waarin limoen uit Mexico, munt uit Engeland (Mitcham) en zwarte bes uit de Bourgogne elkaar ontmoeten… En een fris, kleurrijk en genereus akkoord van topnoten vormen dat resoneert met de zonnige vibrato van mimosa bloesem uit de Provence en een hemelse fluistering van musk.

Ervaar deze hemelse verfrissing met de eau de toilette, geparfumeerde body cream of showergel.
Aqua Celestia
Olfactieve familie: musky, bloemig, citrus
Zwarte bes uit de Bourgogne, limoen uit Mexico, munt, mimosa bloesem uit de Provence, musk akkoord.
Eau de toilette natural spray, 70 ml € 130,-
Eau de toilette natural spray, 200 ml € 225,-
Scented body cream, 250 ml € 55,-
Scented shower cream, 250 ml € 45,-

Deze producten zijn verkrijgbaar bij Skins Cosmetics en online.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Blog & Beauty
  maart 8, 2017 at 9:26 pm

  Wat een mooie producten allemaal zeg, vooral de magnetight age-defier lijkt me super. Maar ook het Parfum Rose – Tubéreuse lijkt me heerlijk.

 • Leave a Reply